Skocz do zawartości
IGNORED

Co ważniejsze kolumny czy elektronika ?

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

(Konto usunięte)

p.f.pawlikowski, 9 Cze 2008, 19:33

>najważniejszy wzmacniacz, on daje duszę muzyce.... dobry wzmachol i slabe glośniki rozrusza.. ale

>niczego w torze nie można pominać w doborze "naj"...

Ach ta poezja audifilska... ;) Może jakiś kącik takiej poezji stworzyć ? To byłoby coś !!! Pierwszy taki kącik na świecie :)))

Jestem na TAK :)))

• 1 rok później...

niech żyje cenzura !!! precz z wolnością wypowiedzi !!! niewygodni na śmietnik !!!

... żeby był jakiś porządek i sens tego wszystkiego nieznanego i tajemniczego, stworzył człowiek bogów, osadził ich w miejscach niedostępnych i ich mocom oddał swój los ...

Tu Pawła nie zabanują. Tu na AS jest światła i otwarta rodzina Forumowiczów. A Paweł wpisuje się w tę rodzinę.

Dyskutujemy tu na argumenty, a jak komuś nie odpowiada monotonny ton Pawła, nie wchodzi na jego wątki, jako i ja nie wchodzę na wątki o zdecydowanej poprawie brzmienia przez wtyczkę bananową i zamianę kabla 4 mm2 na inny 4 mm2.

Może dlatego wywalili Pawła. Ot taka sekta. Tu musimy zrobić wszystko aby ścierały się różne poglądy. Myślę, że jest to również w interesie tutejszych Ważniaków.

Za chamówę należy banować, wstępnie na jakiś czas, następnie na stałe; nie za poglądy.

>XYZPawel

>Co ważniejsze kolumny czy elektronika ?

Najważniejsza jest wolność od przywiazań, w tym również wolność od grafomanii. To jak widzę do Twojego zakutego łba nadal nie dotarło.

Karmcie go dalej. Jeszcze trochę i spokojnie będzie można przechrzcić to forum z audiostereo na XYZPawel.

Gość

(Konto usunięte)

rochu, 31 Lip 2009, 18:06

>Odświeżając niniejszy wątek, pragnę pogratulować Koledze XYZ bana na audiohobby.pl otrzymanego

>naprawdę w wielkim stylu.

>Oby tak dalej Pawle!

>; )

Ciekawe rochu, że pisanie prawdy i na temat jest na AH zabronione, a Twoje nawoływanie do obicia mi mordy i wyzłośliwianie się Lancastera i Gucia było OK:))))

W sumie to AH jest właśnie dla Ciebie, miła rodzinna "atmosferka", jak u Cioci na imieninach, jak to ktoś stwierdził...

Gość

(Konto usunięte)

kursk, 31 Lip 2009, 19:58

>Audiohobby to śmieszne forum, 10 gadających ze sobą osób, ciągle tych samych. Poza działem

>słuchawkowym to forum nie istnieje.

Właśnie coś takiego napisałem w ostatnim poście na AH...

I Qubric też poleciał... Nie pasował Cioci do imienin...

Gość

(Konto usunięte)

Grzegorz7, 31 Lip 2009, 20:26

>Może dlatego wywalili Pawła. Ot taka sekta. Tu musimy zrobić wszystko aby ścierały się różne

>poglądy. Myślę, że jest to również w interesie tutejszych Ważniaków.

>Za chamówę należy banować, wstępnie na jakiś czas, następnie na stałe; nie za poglądy.

Może jestem naiwny, ale wierzę, że Nasz Redaktor nie jest taki zły, w końcu ma liberalne poglądy ?!?

W złości mnie banował, może mu później było głupio ? ;)

Gość

(Konto usunięte)

modrzew47, 2 Sie 2009, 08:36

>Co jest ważniejsze?Rama od roweru czy pedały?

>Co to za pytanie tytułowe.Bzdura.

To nie jest forum rowerowe. Z technicznego punktu widzenia oczywiście to bzdura, bo gdy zabraknie jednego elementu to usłyszymy "0", ale nie o to chodziło w tym starym wątku...

Pawle spieszę donieść że osobiście rozróżniam brzmienie kolumn,wzmacniaczy,cd-eków i kabli.Nie rozróżniam brzmienia elektroniki czy kabli po ułożeniu ich na stolikach czy jak tych ostatnich na dziwnych resorujących podstawkach.

Napisałem zapytanie i odwołałem się tym pytaniem do twoich wywodów gdzie twierdzisz że wszystko gra tak samo.

Nie walczę z tobą i nie mam zamiaru z nikim walczyć jednak tak głosiłeś więc''tknęło''mnie aby tak zapytać.

Co się tyczy ''cebulek''prace postępują.Jestem zadowolony ponieważ jak dotąd moje przypuszczenia co do''motoryki''cebul się sprawdzają.

Gość

(Konto usunięte)

areczek, 2 Sie 2009, 10:31

>Napisałem zapytanie i odwołałem się tym pytaniem do twoich wywodów gdzie twierdzisz że wszystko gra

>tak samo.

ależ JA tak NIGDZIE nie twierdzę, coś Ci się pomyliło ;)

• Użytkownicy+

>Homofon

Z Pawłem się absolutnie nie zgadzam, ale twój wpis jest mało elegancki ,szczególnie że w o sobie napisałeś o zaintersowaniu Filozofią .

Nie jestem uprawniony do cenzury ,ale po co tak ostro ,to daje tylko argumenty przeciwko tobie.

Ps.Też interesuje się filozofią.

Homofon, właśnie zgłosiłem twój wpis z 2 Sie 2009, 13:16 do moderacji z dopiskiem:

"buraczany wpis buraczanego użytkownika."

Daj sobie luz, człowieku.

Niestety ,gównianej elektronice nawet najlepsze kolumny nie pomogą.

Słuchałem takiego zestawienia ,tj.Amplifon & Focal MiniUtopia.

To był koszmar,pamiętam do dziś.

>Niestety ,gównianej elektronice nawet najlepsze kolumny nie pomogą.

Za to na gownianych kolumnach przy super elektronice bedzie juz calkowita klapa, zdecydowanie wieksza niz w twojej wersji.

?👈

Gość

(Konto usunięte)

Frank, 2 Sie 2009, 16:43

>Niestety ,gównianej elektronice nawet najlepsze kolumny nie pomogą.

>Słuchałem takiego zestawienia ,tj.Amplifon & Focal MiniUtopia.

>To był koszmar,pamiętam do dziś.

a może te miniutopie nie są takie super ? (w końcu są mini ;)

A może nagranie było kiepskie ? akustyka ?

Dziwnie się składa że około 1,5 miesiąca temu słuchałem mini utopi na WT40-II i było to jedno z ciekawszych zestawień jakie słyszałem. Klient który wzmacniacz nabył pod te kolumny jest również zadowolony tak że chyba to nie problem gównianej elektroniki.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.