Skocz do zawartości
IGNORED

Lechu czy Bolek?

anastazy

Rekomendowane odpowiedzi

soso

Czy obce jest słowo doradca.

Zespół Doradców Strategicznych Prezesa Rady Ministrów jest ciałem opiniotwórczo-doradczym Premiera RP. Powstał 6 marca 2008 r. na mocy zarządzenia Prezesa Rady Ministrów.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

polska nie jest na etapie plemiennym i jeden człowiek nie decyduje o naszym losie

Ukryta Zawartość

"W ramach sił stabilizacyjnych w Mezopotamii duńscy żołnierze przywieźli ze sobą pługi do odśnieżania, co stało się okazją do wielu kpin w światowych mediach"

Szkoda że nie z geografii pisał książki.

wladz, 25 Cze 2008, 19:23

>"W ramach sił stabilizacyjnych w Mezopotamii duńscy żołnierze przywieźli ze sobą pługi do

>odśnieżania, co stało się okazją do wielu kpin w światowych mediach"

>

>Szkoda że nie z geografii pisał książki.

Fragment o klimacie Iraku - sprawdz w internecie:

Ukryta Zawartość

Iraq Climate

In the mountains of the north and northeast the climate is characterized by warm summers and cold winters. Precipitation occurs mainly in winter and spring, with minimal rainfall in summer. Above 1,500 m, heavy snowfalls occur in the winter.

Co to jest 'heavy snowfalls occur in the winter'?

Pewnie najdalej byles za stodola i patrzysz na wszysko oczami ksiazek przygodowych. Sniegi w polnocnych Indiach, Pakistanie, Awganistanie, Iranie czy Iraku to normalka choc my patrzymy na wszystko przez pryzmat 'upalow' skoro to takie cieple kraje. W Pekinie bywa -30 choc lezy bardziej na poludnie niz Warszawa. W Nevadzie moze byc bez problemu +40 jak i mroz przy ostrym wietrze zima.

Zolnierze nie wiedza, gdzie i kiedy ich wysla. Jedni sie smieja i potem marzna, drudzy sa przygotowani. W poczatku maja w Polnocnej Dakocie rankiem szron na samochodzie a kolo 15:00 + 26C. Lapiesz juz, ze nie wszedzie jak w twoim Kotkowie?

pzdrw

soso

Ukryta Zawartość

numerek

"wladz,a raczej panie S, z matrixa,moze kiedys bys idpowiedzial merytorycznie,zle cie zaprogramowali

jak tusek u Lisa,nie wiedzial co mowic,bo go PR,nie przygotowalo,zenada.maly ,cienki,kretacz."

O czym to jest?

Chyba programiści nie nadążają za twoim bełkotem i niestety nie udzielę odpowiedzi.

podobno Walentynowicz i Gwiazda znają odpowiedzi na twoje pytania.

"Strajk w stoczni Gdańskiej w sierpniu 1980 r. był prowokowany przez SB. ” oświadczył w zeszły czwartek Andrzej Gwiazda, który ostatnio za sprawą PIS niczym supernowa pojawił się na firmamencie naszej polityki . Stwierdził także, że legenda Sierpnia Bogdan Borusewicz był, a jakże, agentem Służby Bezpieczeństwa."

Zima w Iaku

Winter fantasy

Trudno ci przelknac prawde, tak jak ta o Bolku

pzdrw

soso

Ukryta Zawartość

post-2162-100000733 1214416101_thumb.gif

post-2162-100000734 1214416101_thumb.gif

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

zima w Iraku

Cos jak w Kotkowie?

pzdrw

soso

Ukryta Zawartość

post-2162-100000728 1214417751_thumb.jpg

post-2162-100000729 1214417751_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Walery, 25 Cze 2008, 16:55

>il Dottore, 25 Cze 2008, 16:51

>

>>Ja i tak książkę kupię, ona MUSI stać na półce każdego uczciwego Polaka, ale nie wiem, kiedy będę

>w

>>PL więc na razie pdf musi mi wystarczyć,

>

>I to się chwali, jak najwięcej takich "uczciwych Polaków" poza Polską i będzie OK;-)

No. I jeszcze internet mi odetnij, żebym nie mógł komentować słów i uczynków czerwonych świń, ubeków, zdrajców i złodziei. :)

Wtedy w Polsce zapanuje szczęśliwość i powszechny dobrobyt.

Na razie - skoroś taki wielki Polski PATRIOTA - zajmij się tym, żeby polski urzędnik na granicy się do mnie uśmiechał gdy czasem zjawiam się w kraju. Ta ponura gęba żyje z polskich podatników i ma pieski obowiązek się do mnie uśmiechać. Komuchy tego nie pojmują ale w normalnych krajach już dawno rozwiązano ten problem.

W Dublinie funkcjonariusz Gardy gdy widzi mój polski dowód osobisty to się szeroko uśmiecha i mówi "dzień dobry". Po polsku. I tak w całej Europie... tylko w Polsce ponure zacięte w nienawiści gęby no i w Reichu faszystowskie mordy co 30 minut obwąchują dokumenty... ale Niemca nie zmienisz... żeby choć Polak znormalniał.

To co, misiu puszysty komunistyczny - da się załatwić? :)

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

soso

to są zdjęcia ze strefy stabilizacyjnej Duńczyków.(Zwykła logistyczna wpadka.Śmieszna i mało ważna)

Ukryta Zawartość

post-14383-100000718 1214428446_thumb.jpg

post-14383-100000719 1214428446_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

wladz, 25 Cze 2008, 19:28

>electro

>

>Jeżeli przykład Skody jest opinią osoby wykształconej to przepraszam jest z innej daty.

>

>Nie rozśmieszaj:))))))

nie pi..ol glupot juz wiecej...

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

>il Dottore, 25 Cze 2008, 20:28

Jak rozumiem przez "czerwonych świń, ubeków, zdrajców i złodziei" urzędnik na granicy nie uśmiecha się do ciebie. Nadzwyczaj ciekawe wnioskowanie :-). No i jak rozumiem u nas rządzą komuchy.

Czy jak coś napiszesz to próbujesz to przed wysłaniem przeczytać? Zalecałbym.

Jestem Europejczykiem.

>wladz, 25 Cze 2008, 23:14

>soso

>

>to są zdjęcia ze strefy stabilizacyjnej Duńczyków.(Zwykła logistyczna wpadka.Śmieszna i mało ważna)

Olaboga! Takim szmelcem jeżdżą? Przecież to M113!!!

Jestem Europejczykiem.

wladz, 25 Cze 2008, 23:18

>Ten transporter jest duńskiej armii.Maszerujący żołnierze to Brytyjczycy w których strefie

>operowała armia duńska.Droga z tej strefy.

Dzieki Ci panie, ze mnie uswiadomiles.

Widze, ze jestes z tych co zawsze maja racje. Nauczyciel - zgadlem? A dzieci zwa sie Profem. ;-)

pzdrw

soso

doktorku ... ja tez uwazam ze WSZYSCVY powinni sie do nas usmiechac.Nie wiem szzcegolnie, za co- ale sadze ze ty ...wiesz.jak na razie nie potrafisz sie nawet do siebie usmiechnac.Wymagania jak zwykle mamy.... DUZE.Mysle ze w koncu zalatwia nam to ....czesi.

Redaktor, 25 Cze 2008, 20:48

>Prawdę mówiąc, większość urzędników na granicy, kiedy się do nich uśmiecham, też się uśmiecha.

>Zaeksperymentuj, Doc.

Albo wklej swoje zdjęcie - może mają powody.

electro

Pitolenie to dla mnie niemożliwość udowodnienia stawianych tez i przypuszczeń.

Skoda dowodem na co???? Chyba na operatywność VW.

""tylko o to jak malo zrobiono w naszym kraju przez te kilkanascie lat 'wolnosci' . i jak malo robi sie w tej chwili..." electro

W porównaniu z którym państwem jest to mało.Podaj kraj z podobnymi problemami który w przeciągu 20 lat zrobił więcej.

"krotka pilka, dlaczego polacy skoro sa takim wspanialym narodem i maja takie wspaniale wladze NA POTEGE kupuja samochody wyprodukowane przez 'glupich' czechow? (chodzi mi o skody zeby uniknac nieporozumien:))) czemu taki wspanialy narod, prowadzony ku bagactwu przez genialnych kaplanow jak rydzyk i wodzow jak kaczynski, kwasniewski czy tusk nie produkuje aut na wlasne potrzeby tylko sprowadza je od 'glupich' czechow?"electro

P.S.

Gdzie kiedykolwiek pisałem o wspaniałym narodzie i wspaniałych obecnych politykach?

Czytanie podobnych kolesi z zardzewiałymi schematami jest męczące jak picie ciepłego piwa.

Jedyne co staram się powiedzieć to że Polska jest normalnym krajem dość szybko wychodzącym z poprzedniego systemu politycznego i gospodarczego a okrągły stół nie jest wynikiem karkołomnego planu ubeków tylko konsekwencją wieloletniego procesu historycznego zapoczątkowanego działaniem opozycji z lat 70 z Wałęsą w roli głównej.Nam udało się obalić system i zamiast czerpać z tego konfitury na arenie międzynarodowej to garstka frustratów bez jednoznacznych dowodów zaczyna wmawiać światu że to system sam siebie obalił a opozycja to tylko pionki w ich grze.

Odezwał się wodzuś tej grupki frustratów.

"Widziałem oryginalne akta TW "Bolka" - powiedział prezes PiS, Jarosław Kaczyński w Polskim Radiu. Oryginały akt pokazał mi Milczanowski. Milczanowski mówił mi, że TW "Bolek" to Wałęsa "

Na jakiej podstawie to twierdzi nikt nie wie ale to nie ma znaczenia najważniejsze jest medialna zadyma.Nic nie straci a może kolejny numerek odda głos za dwa lata.

Bolek i Lolek

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.