Skocz do zawartości

Klub otwarty  ·  333 członków

Roksan Klub
IGNORED

ROKSAN - fan club

Rekomendowane odpowiedzi

mikson, też byłem na treningu wieczorkiem i mnie kilka kolejek ominęło :(

Roksan Caspian M1 CD (mod.SonusOliva) => Roksan Caspian M1 NG => Dynaudio Focus 160

Takich trzech, jak nas czterech, to nie ma ani jednego ;)

I EMiL wyczuł nosem kolejkę - na zdrowie Panowie :)

Roksan Caspian M1 CD (mod.SonusOliva) => Roksan Caspian M1 NG => Dynaudio Focus 160

Wyczulem, chociaż komputer już wyłączony :)

Z komórki niestety polac nie mogę, a suszy, że szok ;)

Teraz to wszyscy będą sobie polewać? To ja również poprosze po ciekawym meczu w lidze mistrzów - chociaz już parę goli już strzeliłem...

Kolumny: Monitor Audio PL500II oraz Franco Serblin Accordo Essence ::: Wzmacniacz: VTL MB 185 Series 2 Monoblock ::: PRE: Lamm LL2.1 :: DAC: DIY by Pan Waldemar + Audiobyte Black Dragon ::: IC: Audioquest SKY DBS 72V, Van Den Hul The D-102 III XLR Głośnikowe: Transparent Audio Reference 2x4m, Coaxial: Apogee Wyde Eye + WBT Nextgen 0110Cu::: Zasilające: Shunyata Sidewinder + 4x Wireworld Aurora 7.2, Ekran: Adeo Velvet 135" Projektor:JVC X7900/RS540 4K::: Amplituner:Onkyo TX-RZ50 + NAD M25 + NAD C352 Kolumny Dolby Atmos 7.4.2: Monitor Audio PL500II (front) ,Franco Serblin Accordo Essence (boki) Focal Chorus 806(tył, sufit), Monitor Audio PLC3500II (centralny), 4x SW800V (Subwoofer)

Wygladaja niezle, ciekawe jak graja...:)

Co do kolumn roksana - mialem kiedys okazje miec tak ''przelotnie'' kolumny ROK1 . Musze przyznac ze graly tragicznie, bez polotu i kartonowym basem. Konfrontacji z eposami es22 czy MA s6 nie przezyly:)

A tutaj stara moja fotka - stare dobre czasy:)

post-11813-0-24299400-1334856284_thumb.jpg

[center]Studio 16hz * Karan Acoustics * Audio Research * Lumin * Transparent Reference XL & Ultra[/center]

ale te ojany wyglądają że ojoj ;-)))

poniżej ojan 3 + 3s:

http://www.hifitime.com/audio/20090310/8888.html

------------------------------------------------------------------------------------------

Gdyby mi się chciało, tak jak mi się nie chce...

witam

mam pytaanie do uzytkownikow kandy 2 .

Mam taki problem co do glosnosci , a wiec kolumny ktore posiadam nie sa latwe do wysterowania ale zaczelo mnie to zastanawiac jak wzialem na odsluch mojego roksana do kolegi ktory posiada pmc i problem byl ten Sam trzeba byla podkrecic galke do godziny 12 ze by jakos to gralo , ciekawe jest to ze on posiada nada 326 i u nie go galka idzie na godzine 10 i juz jest dobrze ,wystarczajaco glosno , bardzo dziwne to jest wiec prosilbym o pomoc , czy znowu relamowac czy poprostu Tak maja te kandy , mialem go.z MA i z dynkami ale nie pamietam Tego czy musialem podkrecac mocniej czy nie .

JVC x5500 | Screen 120' Duronic | AVR Marantz 7012 | Media Players - Apple TV 4K - Zidoo Box z10 + HP 24TB server RAID 10 | Monitor Audio RX 7.1.2 | Sub REL 328 - Stereo - Naim XS + Arcam rPlay +Usher Dancer Mini.  

Kandy K2 ma czułość dla maksymalnej mocy na poziomie 0,45V, dlatego musisz odkręcic gałkę do godz 12 tak jak mówisz żeby zagrało tak głosno jak nad na godz 10,który dochodzi juz do kresu swojej wydajnosci w k2 moc przychodzi liniowo

nie róbmy wojny kablarskiej :) a swoją drogą być hobbystom audio nie oznacza mieć dobry słuch :) gdyby każdy z nich był zawodowo zajmujący się dźwiękiem po badaniu słuchu ten czynnik można by pominąć a wyniki mogły by być zgoła inne , ale ok koniec kablomanii ;)

Focal + Naim

Nie o kable chodzi w tym linku, zmienili całą (!) elektronikę a właściciele hi-endu nie potrafili wskazać co jest hi-endem. Obwiniałbym stres...

Ps. Zwróćcie uwagę na audiofilską podstawę pod Behringerem;)

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.