Skocz do zawartości
IGNORED

Audio Show 2008

Elberoth

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktorzy

Drodzy forumowicze,

jak już zostało wcześniej wspomniane, zapraszam was na spotkanie. Nie ma mowy o formalnym wykładzie czy innej przemowie, chciałbym po prostu skorzystać z tego, że będziemy razem w jednym miejscu i odpowiedzieć na pytania związane z działaniem naszej części magazynowej, zwłaszcza zaś dotyczące recenzji. Kim są recenzenci, skąd bierze się sprzęt do testu, jak powstaje recenzja a nawet, jakie są kwalifikacje recenzentów. Sądzę, że przy okazji będą padać pytania dotyczące działania forum. Jeśli chętnych będzie dużo, to będziemy mogli podzielić imprezę na dwie części i dokończyć następnego dnia. Zapraszam serdecznie na spotkanie z demonicznym Redaktorem z Audiostereo o h. 14.00 w sobotę, a w razie większego zainteresowania również o 12.00 w niedzielę.

Natomiast spotkanie zaplanowane jako drugie w sobotę, może być odpoczynkiem po tej dyskusji o pryncypiach. Sądzę że wielu forumowiczów, których ciekawią lampy, sporo skorzysta ze spotkania z jednym z naszych forumowych kolegów, Dankiem Elbaumem („koteczek”), który znany jest ze swojej kolekcji sprzętu i z ortodoksyjnego stosowania triod małej mocy. Spotkanie zacznie się o 16.00 w sobotę, a w razie zainteresowania będzie powtórzone w niedzielę o 14.00.

Alek Rachwald („Redaktor”)

dla kolegów /aby mogli szybko rozpoznac na miejscu/ najprawdziwsze zdjecie słynnego demona

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Mniej ludzi jest w niedzielę.

W każdym z hoteli jest szatnia.

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

Ano - gra w pokoju Audiostereo całkiem niezle - pytanie czy p. Maciek spelni swoje grozby i przytarga jutro Yamahy? :-) Na szczescie sa tez inne pokoje, gdzie juz gra całkiem fajnie, tylko jutro wpadnie tłum i ... będzie jak zwykle :-)

• Redaktorzy

A to jak się trafi. Oprócz MPM mamy jeszcze wzmacniacz wg. Petera Daniela, oraz "fabryczną kombinację" Air Tight, a na wszelki wypadek (jakby te wszystkie lampy i inne XIX-wieczne konstrukcje padły) jeszcze porzadna integrę Denona :-) Nie licząc tego, co być może ktoś dzisiaj przyniesie...

Monobloki napewno będą w roli gównej:-) Zostaną też przywiezione Yamahy NS1000 . Ogólnie kolumny ART bardzo ciekawe pierwsze wrażenie. Będzie też testowa wersja Shigaraki w/g Petera Daniela, Dac Stelmacha i kilka innych fajnych zabaweczek:-)

Elberoth, 6 Lis 2008, 23:46

>I jeszcze z cyklu "nowości z ostatniej chwili":

>

>Vienna Acoustics Klimt - topowy model VA @ 63.000zł. Kyriad, sala Aria.

Śliczne kolumny, na żywo wyglądają 1000% lepiej. Zapiera dech w piersiach!

Poniżej słabe (niestety) zdjęcie wg. mnie dźwięku As'o8 - polski producent (GRATULACJE), wzmacniacz cyfrowy, kolumnu obudowa zamknięta, możliwość podłączenia pasywnie/aktywnie (grały pasywnie) i zachwyciły mnie pod każdym względem, tym bardziej że chociaż raz nie mogłem się przyczepić do basu w zamkniętej budzie. Dźwięk bardzo otwarty, melodyjny ... można siedzieć i siedzieć... gdyby tylko nie ten cholerny WLM za ścianą!@#$^

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Nie wiem, czy nie zdradzę zastrzeżonych informacji dotyczących funkcjonowania forum, ale niech tam: oto Ojciec Redaktor podczas wykonywania obowiązków służbowych na tegorocznym Audio Show!

;)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Forumowicze podczas ustawiania się do oficjalnego zdjęcia (które wklei, jak należy mieć nadzieję, jego autor).

.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

>byłem widziałem, słuchałem , pomacałem :) i wróciłem do domu i nie zwariowałem!!! odpaliłem swoje

>małe cacuszko i gra dobrze!! ufffff.....

tak jak i ja ale MPM revelka...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

ja tez wrocilem...wytrzymalem tylko sobieskiego, tak slabego dzwieku dawno nie bylo, 90% systemow z podbita srednica ,wysokie na granicy przesteru..7% systemow gralo przecietnie,3% w miare dobrze.w zasadzie dzisiejszy dzien byl stratą czasu.(z wyjatkiem N-audio i paru innych)

>Forumowicze podczas ustawiania się do oficjalnego zdjęcia (które wklei, jak należy mieć nadzieję,

>jego autor).

Czy w związku z zapewne dużą ilością zdjęć mogą ich autorzy zadbać o opis? Dobrze jest zamieszczać informacje kto i co jest na danym zdjęciu. Dla mnie obeznanych będzie to przydatne.

>gutekbull

Było , było już żem w domowych pieleszach.Ale wyjechać z tej waszej Warszawy to masakra.

Z wyjątkiem autokaru nie woniało,ludzisków dużooo, chyba nie wiedzą o kryzysie nic.Co było najfajniejsze naklikam jutro jak sobie to poukładam.Ale już dziś mogę powiedzieć że w Sobieskim jest jakoś nastrojowo i swojsko a Bristol i Kyriad takie jakieś ...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.