Skocz do zawartości
IGNORED

Jaki wzmacniacz... propozycję.

Akim03

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! Jestem na etapie kolejnej wymiany sprzętu Audio. Po latach fascynacji KD zależy mi na dużo lepszym stereo. Chcę kupić wzmacniacz za ok 2,5K + do tego kolumny stereo do 3 K.

Co do głośników to zamierzam przesłuchać: Dali Ikon 6, KEF IQ 7 SE i Focale 806. Gorzej jest z wyborem wzmacniacza bo na tym się kompletnie nie znam. W przyszłości zestaw chcę uzupełnić tanim amplitunerem KD.

Muzyka jaką preferuję to polski rock lata 90 i dużo ballad i spokojnej muzyki :-))

https://www.audiostereo.pl/topic/45939-jaki-wzmacniacz-propozycj%C4%99/

za 2,5kzł możesz kupić Roksana Caspiana, możesz też upolować Densena DM10 który ładnie zagra, albo kupić nowego, ale stinningowanego MusicAngela i teraz jeśli zależy czy na wykopie to na KT88 a jak na melodyjności to 845.

Witaj,

Widzę, że poszukujesz wzmacniacza.

Mam na sprzedaż integrę Accu E-302. Maszyna jest naprawdę świetna - nie będę sie nad tym szczególnie rozwodził i reklamował bo to bez sensu i nie miejsce na to.

Jeśli jesteś z Wawy to po prostu wpadnij posłuchać - może będziesz zainteresowany. Posłuchasz też ciekawych kolumn jeśli zajdziesz - Klipsch (tylko starszych niż Twoje :)). Jeśli nie jesteś z Wawy - też polecam odsłuch :)

Pozdrawiam

Robert

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.