Skocz do zawartości
IGNORED

LASER MARANTZ CD-10 CDM4/D36 GDZIE ?

denon.dcd.2560

Rekomendowane odpowiedzi

marantz CD-10 padł laser:/ gdzie i za ile? mial działac, po przywiezieniu (do mojego przyjaciela-to jego cd) okazało sie ze nia działa. szkoda było nie wziąc za 250zł:) ale gdzie kupic laser? cena niewazna. panowie pomózcie, szkoda cdka.

laser to cdm4/d36

POMÓZCIE

https://www.audiostereo.pl/topic/46190-laser-marantz-cd-10-cdm4d36-gdzie/

a najlepszy dowcip. dzis od rana cd dorwały moje pazerne łapska. prki, tasmy, luty sprawdzone. nic.

kuknałem na mechanizm, i szybko wyszło ona jaw ze plyta sie nie kręci, bo docisk sie nie opuszcza !!!!!!!!

przyczyna-paski. przeczysciłem, jutro wstawiam nowe. pomagając cdkowi ręką juz mozna sie cieszyc muzyką:))) poprostu radosc małego dziecka. CD-10 ZA 250zł - SPRAWNY !!!!!!!!!!

To świetne CD, niewiele ustępuje Meridianowi 506.24. Miałeś kupę szczęścia że go dorwałeś za taką kasę. Co więcej, znakomicie się nadaje do zaimplementowania w nim analogówki na lampach. Jak to zrobisz, to nigdy nie będziesz chciał kupić innego cedeka ;-)))

Gość czubsi

(Konto usunięte)

Czy ten laser to CDM 4/19 ? bo jeśli tak to chyba najdziwniejszą rzeczą byłaby jego awaria bez żadnej ingerencji z zewnątrz. One się nie psują !!!! nie znam takiego przypadku podobnie SOAD 70A.

laser to cdm4/d36.

niestety panowie OPTERON I MCGYVER- TO NIE MOJ CD;( przyjaciel kupował, okazał sie niesprawny, doradziłem wziąc za 250zł. była przeciez jakas iskierka nadziei. no, i rozpaliłem ognisko:)

dzis się z nim zegnam:(

• 2 tygodnie później...
  • 3 lata później...

panowie nie orientujecie sie czy CD 10 ma regulacje głośności wyjścia? RCA ma jedna parę, i w sumie to już zgłupiałem,, gdyby nie miał byłoby to dośc dziwne.

panowie nie orientujecie sie czy CD 10 ma regulacje głośności wyjścia? RCA ma jedna parę, i w sumie to już zgłupiałem,, gdyby nie miał byłoby to dośc dziwne.

czemu uważasz za dziwne to, że ten odtwarzacz nie ma regulacji głośności na RCA?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.