Skocz do zawartości
IGNORED

Wymiana zawieszenia w Infinity Kappa 7

wojt_81

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

proszę o pomoc. Poszukuję dobrego serwisu (ewentualnie osoby prywatnej) na terenie Polski, który wymieni mi zawieszenia w basowych od Infinity Kappa 7. Jaka mogła by być cena takiej usługi, za sztukę ? Mogę to zanieść do pierwszego lepszego serwisu, ale chcę aby było to zrobione profesjonalnie.

Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Historia, tylko paczki: Dali 3b, 400, Skyline1000, Euphonia MS5, Infinity Kappa 7RS, 8RS, 7.2, 8.1, 8.2, 9.2, 90, SM112, Thiel CS3.6, B&W 801F, Quadral Taurin, Amun, Ascent 650, Martin Logan Mosaic, Onkyo SC-900, THOR Evo 04

https://www.audiostereo.pl/topic/47578-wymiana-zawieszenia-w-infinity-kappa-7/

Miałem podobny problem z zawieszeniem w Infinity RS5000A. Kupiłem nowe bez żadnego problemu u:

Ukryta Zawartość

Bardzo dobry kontakt, zapłata kartą i szybka wysyłka. Otrzymujesz cały zestaw z klejem i nawet wacikami + szczegółowa instrukcja. Możesz zrobić wymianę sam, jeżeli masz cierpliwość i odwagę lub zlecić komuś ze zdolnościami manualnymi. W każdym razie cena w miom przypadku na ebay.com była najniższa.

Ukryta Zawartość

Dobry serwis? We Wrocławiu jest podobno profesjonał. Jakby co - pisz na PW.

Co do Kappy 7 - rzuć okiem na ebay.de - w tej chwili jest mnóstwo zawieszeń do klasycznych Infinity. Można również dokonać "profesjonalnej" naprawy basowców Infinity w Niemczech i chyba Austrii. Jakby co, jest jeszcze USA, CAnada. Tam tównież. Z tym, że równie dobrze da się kupić zawieszenia i oddać do jakiegoś pobliskiego, rzetelnego fachowca.

Pozdrawiam.

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.