Skocz do zawartości
IGNORED

Kubełki po kurczaku z KFC - jako ustroje

Tresh

Rekomendowane odpowiedzi

Mam znajomego, który pracuje nazbierał już tego troszeczkę i postanowiliśmy sprawdzić (oczywiście dla jaj) jak "kolumny" z nich złożone sprawdzą się w roli akustycznych ustrojów. I wiecie co - nie wiem czy to autosugestia, ale mam wrażenie że kontury dźwięków się bardziej wygładziły, muzyka nabrała masy.

Mieliście jakieś podobne doświadczenia z podobnymi "ustrojami"?

Pozdrawiam.

akurat nic w tym śmiesznego, zawsze to bardziej ekonomicznie niż to

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

taaa, bo jak juz nie kosztuja nic i smiesznie wyglada to do dupy. ot cala mentalnosc polaczka, ktory nawet nie zastanowi sie czy to ma jakies sens i czy moze spelniac swoja funkcje - najlepiej skrytkowac, zdeptac i wysmiac.

gratulacje dla kolegi za pomysl :)

pozdrawiam

bartsx, 24 Lut 2009, 20:55

>taaa, bo jak juz nie kosztuja nic i smiesznie wyglada to do dupy. ot cala mentalnosc polaczka,

>ktory nawet nie zastanowi sie czy to ma jakies sens i czy moze spelniac swoja funkcje - najlepiej

>skrytkowac, zdeptac i wysmiac."

a może tak w drugą stronę? skąd twoja mentalność? po zastanowieniu sie, co stwierdziłeś? ma to sens, spełnia funkcje? jakie?

najlepiej skrytykować i wyśmiać;) polaczek? (co to w ogóle ten ten polaczek?)

Hahaha:D

Ostatnio przeszliśmy samych siebie, zamiast kloszy... nałożyliśmy kubełki po kurczakach z kefca, oraz próbowaliśmy zrobić "pułapkę" basową ustawioną za bass reflexem z tyłu kolumn (plagiat... zapomniałem nicka tego użytkownika... tego od baniaków z wodą na kolumnach:D - pozdrawiam go przy okazji) - stał się inspirującą osobą haha. Basu zrobiło się mniej (jednak zakładając kubełek na głowę... trochę więcej:D).

Pozdrawiam.

A przy okazji - może mi ktoś wytłumaczyć sens instytucji pułapki basowej? Może jeszcze wyłapać wysokie i aportem średnice?:)))) Wszystko wyłapać i nie bedzie niczego. (Ale to już wróżył JE Krzysztof Kononowicz).

Taa i ten baner - odkryj nowe smaki na tle ognia:). A przynajmniej taka fotka była na onecie... Btw zajrzałem w weekend do KFC i... wziąłem sobie pudełko po Hot Wings Kolekszyn. Może się do czegoś przyda...

Pzdr.

jest taki pan, który znacznie wcześniej niż Wy wpadł na pomysł użycia kubełka z KFC ;-)

To Buckethead. wymiata na gitarze aż miło, a ten kubełek ewidentnie mu w tym pomaga; wedle Wiki, zajął ósme miejsce w amerykańskim magazynie Guitar One w "Top 10 Greatest Guitar Shredders of All Time"!! czyli nawet nieźle. radzę go posłuchać, droga młodzieży! ;-D

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

krzych - Buckethead wymiata na gitarze aż miło - bo ma drewniane palce :)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.