Skocz do zawartości
IGNORED

czy ktoś testował FP-314Ag furutecha

gabler

Rekomendowane odpowiedzi

I ta wtyczka ma niby uszlachetnić prąd, który płynie dziesiątkami kilometrów byle jakich kabli??. O poprawie dźwięku nawet nie wpomnę. Idźcie się leczyć na głowę, bo na uszy już za późno.

Witam !

kolego czemu nie spróbujesz i nie podłączysz do swojego sprzętu sieciówek. Ja np. polecam PS AUDIO, podłącz posłuchaj i wydaj opinię. W życiu występuje wiele zjawisk, których nie można wytłumaczyć a mają miejsce ale żeby o czymś dyskutować trzeba samemu przetestować i posłuchać. Nie ma sensu obrażać się na wzajem.

pozdrawiam Grzegorz.

Rcm odpowiedział i z metra to tylko po 50 metrów za 6500 zł.

[email protected] - zapytaj mailowo, gość miał dojście do Furutecha w USA - sprzedawał na Allegro w dobrych cenach.

Czy koniecznie u nas w kraju:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

sprzedają też wyższe kable furutecha. Nie wszystko, ale część rzeczy mają sporo taniej niż u nas. Np. bezpieczniki furutech kosztują u nich połowę tego co w RCM.

no to moze bysmy wzieli tego furutecha za 66 euro metr jakby dali dobry rabat u niemcow szpule ? ja mialem juz kupowac yarbo w analogmetric bo mam tam rozne rzeczy inne brac, ale furutech jest pewnym kablem brzmieniowo, dobrze zrobionym, o yarbo niby juz w stanach pisza dobrze, ze te kable sa klasa , ale zawsze niewiadoma....moglbym 8 metrow wziac...

Ukryta Zawartość

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

Zyzio dobrze prawi ,miałem okazje kupować furutechy 314ag2 i 3ts762 na wtykach g od tego allegrowicza , ceny dobre i kable dobre ,polecam

marantz 8003 sacd ,calyx 24/192 dac+calyx power supply [wersja signature by GFmod], burson audio Ha-160[full GFmod], harmonix hs-101 GP ic,audiolot alf-2200 ,furutech 3ts762 35[g] i 25[g]x2 ,furutech 3ts20 35[g] i 25[g] x2 ,furutech fx alpha Ag coaxial ,grado rs2i ,sennheiser hd600,akg k701,

Zyzio dobrze prawi ,miałem okazje kupować furutechy 314ag2 i 3ts762 na wtykach g od tego allegrowicza , ceny dobre i kable dobre ,polecam

Także kupowałem, towar oryginalny, najmniejszych problemów.

314 mam i wiem że to dobry kabel. A jak do furutecha 314 miałby się DH Labs Power Plus na rodowanych wtykach.Pytam bo DH jest za 300 zł komplet a furutech za metr bez wtyków to prawie 200.

• 3 tygodnie później...

Zrobiłem teścik furutecha 314 z różnymi wtyczkami.

1.tzw. polskie czyli takie są zakładane na kabelkach z allegro w cenie powiedzmy do 150zł- dźwięk określiłbym jako zbrudzony i ostrawy z słabą kontrolą basu .

2.złocone chińskie Oyaide- dźwięk czysty ,delikatna i dźwięczna góra ,fajny bas.

3.rodowane Rich Bay-dźwięk czysty , bardziej dźwięczna góra niż w złoconych wtykach a bas za to mniejszy ale sprawiający przez to wrażenie jeszcze lepszej kontroli.

• 2 lata później...

Troszkę odświerze wątek. Na allegro gośc ma do sprzedania 314 z metra tylko czy to jest oryginał czy poróbka ? Prośba do so któe miały kontakt z oryginałem

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Aparaty i monitory przekłamują...ale mój był brązowy.To było kilka lat temu,może "szata" się zmieniła od tego czasu,tego nie wiem.

l'enfant sauvage

na rynku jest kolejna wersja tego kabla-przewodniki to srebrzona miedż.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Mój furutech 314 ma już kilka latek i izolacja zewnętrzna jest brązowa . Pstryknąłem nawet fotkę z lampą aby sprawdzić i kolor izolacji zewnętrznej wyszedł brązowy. A jaki ma kolor aktualnie na firmowej stronie furutecha .

Ukryta Zawartość

tu kolor 314 jest raczej brązowy ale może źle widzę. Mam 314 diy jedna żyła srebrzona i mój jest brązowy i jak mu zrobię fotkę z lampą to też wychodzi brąz.

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.