Skocz do zawartości
IGNORED

Jak uleczyć to forum ...

Piopio

Rekomendowane odpowiedzi

foxbat, 18 Kwi 2009, 19:35

Oczywiście, że jestem. Mam nawet swoje motto:

"Zależy mi na kształcie forum, a nie na tym co o mnie pomyśli tłum, albo ten czy ów nie zorientowany w temacie "kibic". (No, albo "zorientowany połowicznie".) -Mam to głęboko w ... To jest mój wybór."

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Redaktorzy

Pozwolę sobie zaacytować:

Redaktor napisał 15 Kwi 2009, 23:42

"Zgodnie z obietnicą, informuję o zwiększeniu liczby moderatorów. Przekazałem uprawnienia do moderacji (bez możliwości blokowania kont) kilku z naszych forumowych kolegów. I tak:

- w Stereo moderacją od jutra zajmować sie będą Piopio i mlb,

- w DIY Piotrek608,

- resztą zakładek na razie zajmuje się Fr@ntz i ja, ale czekam na odpowiedź jeszcze dwóch kolegów, którzy wcześniej zgłosili chęć pomocy.

Dla ułatwienia im pracy, bardzo proszę o unikanie zwracania się do nich w wątkach, tylko na PW, a samych moderatorów również proszę o niewdawanie się na forum w długie dyskusje dotyczące moderacji. Podstawą moderacji jest regulamin forum i zawarta w nim część pt. Netykieta. Moderatorzy (podobnie jak forumowicze) mają interpretować je w jak najlepszej wierze i zgodnie z zasadami uczciwości."

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

• Redaktorzy

Nawiasem mówiąc, gdyby nie było nas (moderatorów) więcej, to dzisiajszą kaszanę zobaczyłbym dopiero jutro rano. Przy okazji: jeśli znacie dzisiejszego trolla, a nie podoba się wam to, jak dziś wyglądało forum, szepnijscie mu to na uszko bez skrępowania. Nie ma się czego wstydzić. Prawda?

Redaktor, 19 Kwi 2009, 23:29

>Nawiasem mówiąc, gdyby nie było nas (moderatorów) więcej, to dzisiajszą kaszanę zobaczyłbym dopiero

>jutro rano. Przy okazji: jeśli znacie dzisiejszego trolla, a nie podoba się wam to, jak dziś

>wyglądało forum, szepnijscie mu to na uszko bez skrępowania. Nie ma się czego wstydzić. Prawda?

i moze jeszcze mamy sobie wyciagnac jego IP oraz wyslac do abuse? nie przesadzasz czasem?

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

>Na naszym forum jest inaczej - wplywy z reklamy sa uzaleznione od ilosci wizyt/wpisow a te najlepiej

Wplywy sa z wyswietlania reklam. Liczone jest 1 wejscie na dobe z 1 ip.

Nawet jesli ktos odswiezy forum 100 razy i napisze 20 postow to osoba zlecajaca reklame zaplaci za 1 wyswietlenie.

W innym wypadku moznaby napisac bota ktory samoczynnie by odswiezal stronke lub wypisywal posty.

• Redaktorzy

User McGyver poinformował mnie właśnie, że znalazł i wykorzystał dziurę w oprogramowaniu forum, która umożliwia wpisywanie się w zablokowanych wątkach. Zobowiązał się więcej nie korzystać. Pewnie zaraz znajdą się chętni do szukania...

Redaktor, 20 Kwi 2009, 22:24

>User McGyver poinformował mnie właśnie, że znalazł i wykorzystał dziurę w oprogramowaniu forum,

>która umożliwia wpisywanie się w zablokowanych wątkach. Zobowiązał się więcej nie korzystać. Pewnie

>zaraz znajdą się chętni do szukania

Co za niesamowity zbieg okoliczności. Dziwne, że jak kilka miesięcy temu to zgłosiłem, to dostałem bana :))))

"Don't fuck with admin" - wyświetla Ci się na ekranie, masz koszulkę z tym napisem, czy grafitti na ścianie???

Gdybyś miał koszulkę - też chciałbym choć taką jedną (np. zamiast dyplomiku)

cir, 20 Kwi 2009, 22:49

>to nie lampizacja

>wystarczy natrzepac powyzej 10 000 wpisów i nabywacie nowych uprawnien :)

to taka gra jest? bonus dostajesz? nowe bronie? :D

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

rochu, 20 Kwi 2009, 22:51

>A po co mi dywan?

ha! to dlatego nie mozesz poznac prawdziwej sily lampizacji! lampizacja najelpiej brzmi na dywanie!

>foxbat, 20 Kwi 2009, 22:50

>a dywan masz?

Fox ty się od słynnego "dywanika tuningowego" odstosunkuj :)

„Pomnij, że sąd laika, gdy mówi o dziele

O dziele mówi mało; o laiku – wiele!”

— Henryk Elzenberg

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.