Skocz do zawartości
IGNORED

UWAGA! integry lampowe MANTA - za darmo

janek_dolas

Rekomendowane odpowiedzi

trudno się przekonać psychologiczne do tego typu prod. i nie nadają się za bardzo do normalnych kolumn,

ale miałem kiedyś mantę DVD za 100 zł, i miała lepszy dźwięk od innych tego typu DVD z chin (philips itd.) było tam i trochę sceny muz. i barwy, ich wzm. lampowe też na forum były dobrze oceniane (uwzgl. ceny), testując ich lampę w AV stwierdzili, że nie mogą do końca napisać prawdy, gdyż stracili by reklamodawców,

na forum przytoczono kiedyś anonimową opinię o pewnej mancie za 200 zł, która wykorzystywana jako napęd do wymagającego w tym zakresie DACA typu audionemesis, nie ustępowała specjalnie CECowi itp. (można wierzyć lub nie).

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

kolega terror twins jest naturalnym idiota czy to wartosc nabyta?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

jozwa, super fajnie... naprawde rozumiem... wpis terror twinsa jest oczywiscie na miejscu, moj skasowany juz nie...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

janek_dolas, 1 Kwi 2009, 12:01

>acha...prima aprylis....;)

>

>

>wziąłbys to nawet,za darmo????

Tego już nawet normalnie już czytać nie można! Przyp....asz się do tej manty jakbyś jakąś krucjatę prowadził! Spędza Ci sen z powiek czy zajmujesz się sprzedażą czegoś droższego i tania manta Ci nie w smak bo interes nie idzie? Czytałem wątki o mancie i o ile wypowiedzi in plus posiadały jakiś dystans i nikt nie wychwalał jej możliwości pod niebiosa, to Ty i kilku innych z takim zapałem ją krytykuje że to normalnie nienormalne:(... Wyluzuj trochę....

Jest jeszcze jeden powód. Może wydał kupę kasy na sprzęt i teraz nie może tego odżałować, bo gzieś usłyszał Mantę za pare zł, co to pozamiatała jego stereo pod dywan i wypuscić nie chce ;)

gdzies w grudniu chyba widziałem na giełdzie we wrocku goscia który miał cały olbrzymi karton mechanizmów do manty sprzedwała je po kilka złotyh chyba z 4 za sztukę...od grudnia nie byłem to nie wiem jak jest.

• Redaktorzy

"Może wydał kupę kasy na sprzęt i teraz nie może tego odżałować, bo gzieś usłyszał Mantę za pare zł, co to pozamiatała jego stereo pod dywan i wypuscić nie chce ;)"

Trochę jednak bym się zdziwił.

• 1 rok później...

gdzies w grudniu chyba widziałem na giełdzie we wrocku goscia który miał cały olbrzymi karton mechanizmów do manty sprzedwała je po kilka złotyh chyba z 4 za sztukę...od grudnia nie byłem to nie wiem jak jest.

Chociaz serwis tani.

?👈

do kwietnia daleko,a temat tak mnie rozbawił, wiec up... ma kto jeszcze Mante?superaśnie nadal grywa?

W biurze Oberon a w domu V7.I ciągle jestem zadowolony,bardzo !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.