Skocz do zawartości
IGNORED

Jaki kabel głośnikowy?

mis

Rekomendowane odpowiedzi

seba

prawda jest taka że ten kabel obniży wartość każdego zestawu, klocki będą grać na jakieś 60 procent. Wiem bo sam na nim słuchałem około roku (w dwóch różnych zestawieniach). I to jak na razie był mój największy błąd. Po przesiadce na inne szczena mi opadła, nawet na Jamo Flat za 9zł/m. Uwierzyłem w kable :) To by było na tyle jeżeli chodzi o AST. Odradzam go każdemu szkoda tracić czas.

Zgadza się ja też kupiłem gwiazdki, ups, znaczy się ast75. Nie polecam. Obecnie mam Cordiala 440 i jest fajnie :-) Też tanio, a dobrze.

We stand in the Atlantic
We become panoramic

Gość chrobot

(Konto usunięte)

Kupowanie na podstawie testów w HiFi i Muzyce nie ma sensu, ponieważ sprzęt z dystrybucji AudioSystemu w tej gazecie jest prawie zawsze najlepszy. Jeśli przeglądacie listy rankingowe to prawie każde urządzenie z A.S czyli od Młota jest niemalże rewelacyjnie oceniane. Nawet marki, które do tej pory w wej ofercie mieli inni dystrybutorzy a obecnie są u Młota nagle się "poprawiają". Z kolei te marki, które Młot "stracił" nie są testowane albo nie są juz tak entuzjastycznie przyjmowane jak dawniej. Dziwne, a może raczej nie dziwne, ale prawdziwe.

Pewnym odejściem od tej reguły były francuskie kolumny Moscade - dostały kiepskie noty, ale to wszystko było skalkulowane, bo AudioSystem już wcześniej przestał je sprowadzać. Dlatego specjalnie dał je do testu, bo dochodziły do niego i do pisma HiFi i Muzyka sygnały, o których piszę.

• 8 miesięcy później...

Czy to jakiś zwykly kabelek czy tez ma on cos wspolnego z jakimś markowym znanym Wam kabelkiem? Aczkolwiek jakiś markowy kabelek chyba powinien być jakos oznakowany?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.