Skocz do zawartości
IGNORED

Odsluchy w Krakowie

Hiena-podrobka

Rekomendowane odpowiedzi

zapewne u Martina :) - nie pamietam adresu - byc moze trafilbym tam (pod warunkiem przyjazdu samochodem od strony Warszawy :) ) ale nie podejmuje sie tlumaczyc. Napisz do Martina - na pewno poda Ci szczegoly.

Leszek, czyli dotarły? Miłych odsłuchów:)

Rozmawiałem przed chwilą z Martinem, czas rozpoczęcia spotkania zależy od nas. Co powiecie na godzinę 10? Martin proponuje, żebyśmy umówili się na ul. 29 Listopada na stacji BP - ostatnie skrzyżowanie przy wjeździe do Krakowa od strony Kielc, bo ciężko jest trafić bezpośrednio do niego.

Zostało nas pięciu, z tego czwórka z Warszawy:

- inżynier

- twonk

- Robson

- martini dry

- jeden kolega "nie-forumowicz";)

Ponieważ najprawdopodniej przez cały weekend i w poniedziałek nie będe miał czasu, żeby zajrzeć na Forum, dobrze by było ustalić jeszcze dzisiaj szczegóły. Proponuję, żebyśmy spotkali się o 10:30 - na stacji BP tak jak proponuje Martin. Czy ktoś jedzie ze mną samochodem?

pozdrawiam

Absolutnie nie zamknięta, a jedna osoba więcej nie zrobi (mam nadzieję) Martinowi dużej różnicy. Mam nadzieję, że Martin to przeczyta i ewentualnie wyjaśni sprawę definitywnie. Pozostaje oczywiście sprawa transportu. Skąd jesteś?

->sputnik

Sens brania swoich kolumn raczej niewielki. Jest nas paru, każdy puści trochę swojej muzyki, Martin zademonstruje możliwości na swoich próbkach. I tak przeleci parę godzin. No chyba, że zostaniesz dłużej, jak reszta się już rozjedzie. Skontaktuj się z Martinem w tej sprawie.

u Martina maja byc Centuriony i Pretoriany a jeszcze wchodzi w gre wycieczka do Mahlera w celu odsluchu Konsulów (a wszystkim, ktorzy wybiora sie do do Krakowa naprawde sugeruje wykorzystac okazje do tego by posluchac tych kolosow :) ) wiec jeszcze jedne glosniki - to raczej nie ma sensu bo bedziecie mieli malo czasu.

Witam po100kroć !

ano czytam ... z mojej strony wyglada to tak :

1. Zaproszenie mają WSZYSCY co maja ochotę przyjechac - parę osób sie zmiesci :-) ----- ograniczeniem jest tylko wasz czas i ewentualne oczekiwanie na swoją kolejke w odsluchu - choc ostatnio poszlo w miarę sprawnie mam nadzieje ... zmienią sie troche zasady w stosunku do poprzedniego odsluchu - nie bedzie globalnej prezentacji gdyz nie ma na to miejsca - zeby w wiekszym stopniu słuchać zestawów niz "pokoju" - reorganizacji uległo staniskowo odsluchowe ... ktore miesci teraz słownie jedna osobę ... daje to szerokie pole manewru osobie ktora slucha - ale niestety nie miesci całej delagacji ... w związku z tym nie bedzie globalnej nic nie mowiacej demonstracji - to nie ma sensu moim zdaniem. Każdy za to będzie miał kilka minut wiecej na samodzielne odsluchy.

2. O ktorej godzinie - to zalezy od Was ... ja jestem do waszej dyspozycji od powiedzmy 6,15 rano :-) ... a tak powaznie - to po prostu napiszcie czy to emaila czy na forum czy sms'a - o ktorej co i jak ??? ja sie dostosuje - bo to ja przeciez jestem na miejscu. Prosiłbym tez do czwartku do wieczora - zamknąc listę szanownych gosci - kilka rzeczy muszę przewidziec - chocby po szklance mineralnej na głowe :-) , a nie chcialbym zeby zabrakło ...

3. Każdy przyjezdza na własna rekę ? czy jest wyznaczony jakiś "pierwszy sekretarz" - z ktorym można sie kontaktować i ktorego wpisy w tym wątku - moge uznawać za pewnik danego rozwoju sytuacji ... ? w danej chwili

4. Jeszcze raz zapraszam ! i to tyle na tą chwilę .

Martin

"...Idiotów podobno nie ma aż tak wielu na świecie, ale ich niewątpliwym sukcesem jest, że tak się sprytnie rozstawili, że spotkasz ich na każdym kroku..."

Aha - jeszcze jedno : KAŻDY MOŻE ZABRAĆ - CO CHCE ZE SWOJEGO SPRZETU dla porowniania lub posluchania - ODSŁUCH NATOMIAST TEGO BEDZIE MOZLIWY NIEJAKO " PO GODZINACH " tzn ----> jak sie wszyscy rozjadą , i po zakonczeniu nazwijmy to " oficjalnych " odsluchów. Nie mam - i nikomu nie limituje czasu - jesli ktos chce zostac ze swoimi kolumnami czy wzmacniaczem do 21-22 --> prosze bardzo : o ile nie bedzie to kosztem innych !!!

"...Idiotów podobno nie ma aż tak wielu na świecie, ale ich niewątpliwym sukcesem jest, że tak się sprytnie rozstawili, że spotkasz ich na każdym kroku..."

Tak jak już pisałem, zgodnie z sugestią Martina spotykamy się na stacji BP przy ul. 29 Listopada - ostatnie skrzyżowanie przy wjeździe do Krakowa od strony Kielc. Martin podeśle jeszcze mapkę z zaznaczoną stacją. Proponuję 10:30.

pozdrawiam

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.