Skocz do zawartości
IGNORED

idziecie na wybory do EP?

abcde

Rekomendowane odpowiedzi

kto nie poszedł na wybory europarlamentarne?

sldówek?, peło?:

oni zapierniczają ochoczo na wszystkie takie kółka różańcowe proeuropejskie:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

ałdiofilskie czy szkolne kluby europejsiate

Ukryta Zawartość

• Redaktorzy

"Redaktorze, pewnie już ochłonęliście, to możecie spokojnie odpowiedzieć - czy byliście na Fulbrighcie?"

Z czego miałem ochłonąć, Nowy? Nie podnieciłeś mnie szczególnie. Sądzisz że każda dyskusja z tobą powoduje u innych poty? Co do pytanie, to nie, nie byłem. W mojej branży lądują tam znacznie lepsi ode mnie. Było natomiast dwóch moich kolegów z pracy, obecnie obaj są dyrektorami instytutów w PAN.

wladz, 8 Cze 2009, 19:01

>Medelin napisałeś o pedofilu zasiadającym w parlamencie UE....a pedofilia jest karalna w całej

>europie.

No i co w związku z tym?

To że pedofilia jest karana to zbyt szerokie pojęcie. Tutaj przykład:

Ukryta Zawartość

Tak samo istnienie w Holandii partii pedofili świadczy o tym, że można być pedofilem i nie trafić od razu za kratki.

Ukryta Zawartość

Horst co ty wypisujesz?....to jest pokłosie wrzenia w PiS?

przy niewielkiej frekwencji twoja partia zdecydowanie przegrywa...przy większej przegrana byłaby jeszcze większa.

może jakaś refleksja o wypowiedzi prezesa

""Zadowolony prezes PiS ostro temperuje Zbigniewa Ziobro: niech się uczy języków, bo inne sprawy nie bardzo mu wychodzą. To reakcja Jarosława Kaczyńskiego na słowa, że PiS-owi potrzebna jest refleksja."

• Redaktorzy

Niezupełnie. A mówiąć ściśle, zupełnie nie. Świadczy to tylko o tym, ze można nazwać się pedofilem, i nie trafić. C-B napisał, że zachowywał się w młodości niekoszernie, jednak za rękę na czynach nierządnych nikt go nie złapał, i za to go raczej nie zamkną. W Szwecji mandaty do EP zdobyła właśnie Partia Piratów. Piractwo jest zakazane, zarówno na morzu, jak i płytowe. I co? Na razie nic, bo oni sie tak póki co tylko nazwali. Owszem, nazwać samego siebie "pedofilem" z powodu jakiegoś opacznie pojmowanego poczucia wolności, to moim zdaniem skrajnie niesmaczne. Ale do więzienia za to trudno wsadzić.

Medelin mój wpis dotyczy tylko i wyłącznie europosła o którym napisałeś pedofil....znam bardziej drastyczne przypadki walki o legalizację pedofilii ale nie to jest tematem moich wpisów.

• Redaktorzy

To komentarz do wpisu Medelin. nawiasem mówiąc, słowo "Medelin" też nieładnie się kojarzy, bo "koncern" z Medelin to bardzo znani producenci narkotyków.

wladz, 8 Cze 2009, 19:22

>Horst co ty wypisujesz?

prostą rzecz, w pozostałych 75% polaków, którzy olali wybory do współczesnej wersji rady najwyższej cccp, spora część w wyborach wewnątrz polskich głosowałaby na pis

na eurowybory poszli ci którzy popierają unię entuzjastycznie- a do entuzjastów należą sztum, wlad, peło i sld

to oczywiste- no chyba że ktoś ma kłopoty z czytaniem jak ty lub z procentami jak Redaktor

wladz zrób wielkie oczy i napisz jeszcze z 100 postów "co ty horst wypisujesz?" gebels mawiał że to POmoże

Horst a jak można grzecznie reagować na wypisywane przez ciebie dziwactwa...

Każde wybory są prestiżowo traktowane przez partie (PiS również) i polega to na mobilizacji swoich wyborców.Reakcją mieszkańców oblężonej twierdzy jest solidarność która pozwoli przetrwać a może dać zwycięstwo.W swoich wpisach starasz się przedstawić prezesa i zwolenników jako oblężoną twierdzę i na tej podstawie uważam że to co przyszło głosować na PiS to jest wszystko i w następnych wyborach przy większej frekwencji nie będzie nic więcej co procentowo oznacza mniej.

Motto :

Panie,

daj mi siłę, abym zmienił to, co zmienić mogę;

daj mi cierpliwość, abym zniosł to, czego zmienić nie mogę

i daj mi mądrość, abym odróżnił jedno od drugiego.

wladz uciekasz i pieprzysz od rzeczy

to jasne że w tych rozsądnych 75 procentach większy udział ma prawdziwa prawica, czyli pis przede wszystkim

nic się nie staram przedstawić tak jak piszesz, swoje tezy podpisuj swoim nickiem

nawet kwaska to niepokoi na swój sposób

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"Jednak choćby w najbliższych wyborach prezydenckich ta niska frekwencja może się okazać bardzo istotna, bowiem osoby, które nie poszły na wybory do PE, mogą szukać innego wyboru niż ten, który teraz jest możliwy. - (Ta tykająca bomba) może wybuchnąć w wyborach prezydenckich - podkreślił Aleksander Kwaśniewski."

a Olki majom mocny ep.. mordo ty

Horst a teraz na jakiej podstawie to przekonanie o większej ilości PiS wyborców ?

i wy prawdziwą prawicą?...hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

o 75% również prawdziwa lewica może powiedzieć moi wyborcy prawdziwy rydzyk prawdziwy elektorat PO...o czym ty piszesz?

MEDELIN poważnie taka jest prawda....te wszystkie tytuły naukowe wykształconego elektoratu po głosowaniu są nic nie warte

nie wiedziałem że świadomość wpływu na wybór posłów partii kształtujących ustawami kraj w którym żyję jest oznaką ciemnoty

MEDELIN, 8 Cze 2009, 17:51

>PiS to nie żadna ekstrema. Jednak z kilku podobnych partii stanowiących naszą klase polityczną. I

>tak oni wszyscy ostatecznie dążą do tego samego.

Jedynie pis tak doszczętnie zniszczył system prawny w Polsce - mam na myśli przestępstwa popełniane przez prokuratorów, ktorzy pozostają bezkarni (kilkuletnie "areszty wydobywcze", bezkarne podsłuchy etc. - tego nie ma w żadnym cywilizowanym kraju), stworzenie policji politycznej (CBA), zastraszenie sędziów, demoralizację policji etc. etc.

Ta partia mnie przeraża - ich działania przypominają mi działania nazistów albo CzeKa.

Inne partie w Polsce kradną, robią przekręty, kłamią. Dotąd żadna partia rządząca po 89 roku nie podjęła próby tak doszczętnego zniszczenia państwa, jak pis. Trudno więc nie nazwać pisu ekstremą.

A patrząc na to z punktu widzenia inwestorów zachodnich - czy ulokowalibyście pieniądze w firmie, w której co czas do władzy dochodzi szaleniec o umyśle 5 latka ? Ja na pewno nie. Sądzę, że oni myślą podobnie. Moim zdaniem pismani chcą wyłuskać Polskę z UE i zrobić tu narowowo-katolicko-pisowski skansen.

Młodzi pisowcy mszczą się za wynik wyborów albo to inicjatywa z góry (jaruś?)- pis potrzebował nieszczęścia kogoś, kto mógł być uważany za jego twarz. Ta aktorka dla pisowców nie była nikim ważnym, a będą mogli wrzeszczeć "patrzcie, biją naszych". Zbyt grubymi nićmi szyte, tak samo jak prowokacje nazistów przed wojną.

"- Anna Cugier-Kotka, aktorka znana m.in. ze spotów wyborczych Prawa i Sprawiedliwości, została w piątek brutalnie pobita - dowiedziała się "Rzeczpospolita". Według artykułu na stronie internetowej gazety, aktorce wcześniej grożono śmiercią.

Do napaści doszło przed jej domem w Warszawie. Aktorkę otoczyła grupa młodych mężczyzn, którzy ją brutalnie skopali. Kobieta trafiła do szpitala, gdzie została poddana obdukcji. Po udzieleniu jej pomocy wróciła do domu. - Jest przerażona i zastraszona - mówi "Rzeczpospolitej" jej znajomy.

Anna Cugier-Kotka w wyborach do Parlamentu Europejskiego udzieliła swojego poparcia partii Jarosława Kaczyńskiego. Wcześniej, w kampanii parlamentarnej w 2007 roku, zagrała w klipie reklamującym Platformę. W spocie wyborczym PiS mówiła, że rząd PO ją zawiódł i dała mu żółtą kartkę. Po jego emisji otrzymywała obraźliwe esemesy i e-maile, grożono jej śmiercią. Informacje o tym aktorka ujawniła pod koniec maja w TVN 24. O sprawie poinformowano wówczas również policję, która ma 30 dni na decyzję, czy będzie wszczynać postępowanie."

Pisali na łonecie, że w Sztumie wycieczka członków miejscowego PO potopiła się w kałuży o średniej głębokości 0,05 m. Jar1 oni to zrobili?! A mówią PiSiaki, że członkowie PO nie mają samozaparcia.

"To już 11 cud podżyrowany prze PO. Pod sklepem całodobowym w Sztumie przy ul. Kościeknej 2 nasz reporter uzyskał z anonimowego źródła informację, czyli od nieletniej Anieli Janiak córki Józefa i Genowefy z d. Kurek zamieszkałej w Sztumie przy ulicy Krzywej 4/2, że wycieczka przed wypadkiem spędziła 2 godziny na ławeczkach przed wzmiankowanym sklepem. Podobnież towarzyszyły temu głośne śpiewy, a nawet doszło do bójki o jedną z członkiń PO. Miejscowa PO wystąpiła do prezydenta Sztumu Henryka Wiznera o natychmiastowe zasypanie kałuży i postawienie tablicy pamiątkowej ku czci tych co utonęli. Nasz reporter zapytał prezydenta wybranego z ramienia PO o przyczyny niezasypania wcześniej tej dziury. Prezydent H. Wizner stwierdził, że dziura powstała na skutek tzw. rycia pod PO przez poprzedniego prezydenta Sztumu z PiS niejakiego Alojzego Śliskiego i została zalana nienawiścią przez członków PiS, eurosceptyków tudzież mętną wodą przez miejscowy oddział OSP pod dowództwem Waldemara Kargula.

Prokuratura w Sztumie wydała nakaz zatrzymania poprzedniego prezydenta Sztumu Alojzego Ś., który został aresztowany następnego dnia o godzinie 6:00 rano. Zatrzymanego odtransportowano do miejscowego aresztu."

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.