Skocz do zawartości
IGNORED

http://sklep.lampyelektronowe.pl

ptx

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

czy ktoś kupował coś na stronie

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

czy to pewny sklep bo jak na razie mało znany?

maja ciekawe Gold Lion EL84 ( N709).

post-8479-100007773 1250781338_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/57631-httpskleplampyelektronowepl/

ja właśnie zamówiłem kwartę el84 gold lionow polecanych przez Jeff's Daysa do lebena cs 300 (podobno lepsze o nos mullarda)

co do sklepu lampyelektronowe to polecam, profesjonalna obsługa i świetny kontakt .

Koobal, 20 Sie 2009, 22:39

>w kt66 przede wszystkim jest miły człowiek z którym da się porozmawiać

Potwierdzam, kupowalem tam parę razy, to świetny kupiec (w starym, dobrym slowa znaczenie - negocjacje itd.).

nie widać gdyż zabrakło ,moje jeszcze nie dotarły...

podobno lepsze od nos-ow mullarda

cytuje:

" who tells me that he likes the new Genalex Gold Lion N709 EL84 reissue tubes even better than his vintage Mullard EL84s, so XS owners now have a chance to be one up on their LE friends. Les has great taste in audio, so as soon as the budget allows I'll be ordering a set for myself to check them out."

Sklep sprawdzony. Kupowałem tam Philipsy 12ax7 i wszystko ok.Dobrze zapakowane dotarły do mnie w dwa dni za pobraniem. Napisz koniecznie, jak te el84 się sprawują to też chętnie wezmę.

dziś otrzymałem lampy Gold lion,muszę przyznać iz jak na razie to najlepsze el84 jakie miałem,odstawiły mullardy w kwestii barwy,dociążenia brzmienia oraz separacji i szerokości sceny.

myślę ze na pewno godne polecenia do lebena cs 300 jak również dla kogoś, kto szuka alternatywy dla NOS-ow.

odnośnie parametrów były praktycznie identyczne,3 lampy Gm=7,600/ jedna Gm=7,300.

ptx

To super, szkoda tylko że kosztują 97 zł za sztukę :-(. Jak na nową produkcję to raczej sporo. Trochę drogi eksperyment byłby w moim przypadku (8 x 94). Zobaczymy, może kiedyś się skuszę.

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Sklep naprawdę dobrze prowadzony, właściciel mając wątpliwości-z mojej winy -po prostu zadzwonił do mnie mimo weekendu a tak miła i rzeczowa obsługa zdarza mi się w internecie niestety coraz rzadziej

Profesjonalny i sympatyczny sprzedawca!

Kupiłem ECC 83, sprzedawca mając wątpliwość zadzwonił do mnie celem wyjaśnień po chwili rozmowy zaproponował pomiar lampki celem dobrania maksymalnie zbalansowanych połówek. Lampka przyszła do mnie pocztą na czas.

Kupiłem ECC 83 Ei. Bardzo ciekawa lampka. Podejrzanie podobna do simensa. Bardzo ciekawe brzmienie. Gra u mnie we wzmacniaczyku se z EL 84.

Jeszcze raz polecam! i sklep i lampkę ECC 83

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.