Skocz do zawartości
IGNORED

Na ile wyceniacie rynkowa Strusa S 140 2

blackjacks

Rekomendowane odpowiedzi

Witam przepraszam za błędy w poprzednim poście, oczywiście "wkleił się" przypadkowo niekompletny.

Chodzi mi o cenę rynkową Struss-a S 140 2. Powoli myślę o jego sprzedaży i chcę się dowiedzieć

w jakich cenach chodzi?

bj.

Tylko czasem nie wystawiaj zdjęć rozebranego urządzenia!!

Właściciel marki wyzwie i pozwie Cię. Obudzisz się pod celą z metką pedofila (w końcu rozbierałeś młodego sprzęta jak leżał na wzmak)...

Teraz ponownie go odsłuchaj. Nagle słyszysz to czego od zawsze szukałeś...

Dziękuję za ciepłą uwagę, jak będę na pewno chciał sprzedać udam się do działu ogłoszeń. Niemniej jednak na razie cały czas myślę o pozostawieniu dwóch wzmacniaczy, bo lubię dźwięk Strussa. I dlatego też chciałem wiedzieć jakie są orientacyjne ceny. Pomysł wystawienia od złotówki na allegro - dziękuję, jestem pod wrażeniem...

• Redaktorzy

Sprawdź czy nie ma czagoś takiego w ogłoszeniach u nas, na HFM, Audio chyba też ma jakieś ogłośzenia, i na allegro. Fajny jest ten Struss, kiedyś się do niego przymierzałem bo bardzo ładnie wyglądał.

Sto la temu to była fajna rzecz...bo mało w Polsce ludzi wówczas słyszało cokolwiek innego niż "znane i uznane" Dżapańskie luksusy.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.