Skocz do zawartości
IGNORED

Jaki Amplituner ze zintegrowanym CD do 1700zł ?? Proszę o radę.

marcelinho24

Rekomendowane odpowiedzi

Poszukuję amplitunera ze zintegrowanym odtwarzaczem cd. Cena max 1700zł. Moc ma być taka żeby pociągnęło podłogówki mission m34i. Proszę nie pisać że to nei zagra że lepiej osobno segmenty itp bo ja o tym doskonale wiem :)...ale wymagania mimo to są takie jak podałem. Brałbym Arcam solo ale cena niestety nie do zaakceptowania. Acha słucham muzy elektronicznej Kraftwerk itp, więc basem jakimś to musi dysponować ( Cambridge Audio i ich definicja basu odpada). Czekam na propozycje :)

Witam! Ja polecę Panu np. onkyo cr-70r. Dobrze się składa bo aktualnie mam taki sprzęt z oryginalnym pilotem na sprzedaż. Moje 100watowe jamo, nie wytrzymują więcej jak na godz. 9;30 na potencjometrze. Tw. bez problemu pociągnie i Pana missiony...

POzdrawiam

Gość brodacz

(Konto usunięte)

Czesc,a moim zdaniem wzmak i cd w jednym to bardzo zle rozwiazenie.Wydaje mi sie ze wzmacniacz przenoszac duze prady bardzo zle dziala na odtwarzacz ktoremu trzeba zapewnic dobre warunki pracy co by "nie zgubil" niczego.

Ten Magnat fajnie wygląda, ale słyszałem opinie że ta lampa to gra metalicznie normalnie cyfrowo i z dzwiekiem lampowym ma nie wiele wspólnego. Poza tym marka Magnat ( poprawili sie ale jednak przeszłość mają dyskotekową) a cena 3 tys. Za 3 tys mam Arcam Solo Mini które pewnie niszczy tego Magnata, no i ładniej wygląda. Zastanawiałem się też nad tym apmpli NAD, ale mam obecnie wzmaka NAD C-315 i chciałbym trochę innego brzmienia posłuchać, NAD zły nie jest ale bas ma trochę mało głęboki.

Nie sądzę że zintegrowane CD z amplitunerem jest złym rozwiązaniem, gdyby było to chociażby Primare czy Audio Analogue nie sprzedawali by ich za cenę swoich dwóch oddzielnych klocków. W tej cenie ciężko Ci będzie coś zintegrowanego kupić(Jedynie Denon z serii M37 który ma przychylne recenzję, ale sam musisz posłuchać jak gra), za 3 tyś. z hakiem możesz mieć Arcama Solo mini czy Kenwooda R-K1.

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

rafal735r, 13 Lis 2009, 18:35

>

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

>

>Lepiej dolozyc i miec lampowca.

rafal735r, słuchałeś tego ? jak to gra ?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

audiokarma.org

• 6 miesięcy później...

Witam

Słucham u siebie tego Magnata MC 1 z Celanami 701 xt i powiem wam że z płyty na płyte jest coraz lepiej. Zestaw użytkuje od niedawna więc sie jeszcze wygrzewa a już pokazuje klase, to nie jest sprzęt który ogólnie jest kojarzony z wysokim i niskim pasmem. Trzeba posłuchać żeby wydawać sądy. Moge tylko dodać że jestem w stanie załatwić ten sprzęt zdecydowanie taniej niż w sklepach.

Nie to dobre co jest dobre, tylko co się komu podoba.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.