Skocz do zawartości
IGNORED

Szukam 1-2osób chętnych do uczestniczenia w zakupie kabla Furutech314ag z metra.

triode

Rekomendowane odpowiedzi

Szukam 1-2osób chętnych do wspólnego zakupu kabla zasilającego Furutech 314ag z metra.Cena 1m =24,51euro+koszty przesyłki.W grę wchodzi zakup pełnych metrów np.1-2-3 etc.Czas oczekiwania ok.3tygodni.Ja załatwiam formalności i zapłacę.Chodzi o wiarygodną deklarację 1-2osób.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-20288-100009512 1268768252_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Chcę ten kabel kupić jutro w gadzinach popołudniowych.Lista zostanie zamknięta jutro o godz. 17.Jedyne wymagane potwierdzenie to wpis z ilością metrów w tym wątku,oraz na prv. adres i dane do wysyłki.

• Redaktorzy

triode - THnX, ale potrzebuję w miarę "płaskiego" IEC.

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

Zamówienie zamknięte.O szczegółach jutro po 18.Francuzi odpowiedzieli na zapytanie terminie wysyłki,ale nie o płatności.Mogę przesłać tylko w Paypal.

Kabel został kupiony.Na razie czekam na potwierdzenie że wyślą po 10dniach.Przelicznik w Paypal:1zł=0,2514 euro-czyli praktycznie 4zł za euro.

Przyszło potwierdzenie,zaksięgowano zamówienie(ordering proces).Reszty nie rozumiem,bo po ichniemu.Nie ukrywam,że emocji sporo,zwłaszcza że uzbierała się niezła suma,a bariera językowa duża.

Coś drgnęło-przyleciała z HK pierwsza partia wtyków(5dni!).

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• 2 tygodnie później...

Nr. przesyłki cy244855128fr.Tracking:http://www.coliposte.net/ .Może ktoś mocniejszy we francuskim coś zrozumie.

Kabel dotarł do mnie.Zainteresowanych proszę o kontakt.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Mój kabel został zrobiony do listwy Bada,konfekcja to niebieskie ,rodowane wtyki.I przyznaję pierwsze wrażenia są b.pozytywne.Ubyło basu,przybyło góry i to jakiej-czystej dżwięcznej,rozdzielczej,efekt 3D rozumiany jako oddanie akustyki,oderwanie dżwięku od głośników jest znakomity-gwoli wyjaśnienia,gra tuner sat tańszy od tego kabla i Krell z gniazdka.

Czy tego kabla przypadkiem nie używa się też jako głośnikowca czy mi się coś pomyliło?

Wydaje mi się że gdzieś widziałem test gdzie ten drut występował w roli głośnikowego.

Czy to kabel sieciowy ? AG. Podobno rewelacja.Jakby był tańszy kupił bym go do pralki. Pranie jest bardziej puszyste, kolory żywsze, a biele wręcz anielskie. Oczywiście pod warunkiem zastosowania odpowiednich wtyczek (takich jak na rysunku) No i odpowiednim wygrzaniu kabla (minimum 3 cykle prania)

Czuje się zaszczycony,że tutaj zaglądacie, do takiego prozaicznego wątku,ale darujcie sobie głupawe teksty i nie oczekujcie riposty(Sebba!).Każdy kto ma uszy sam oceni czy warto wydać trochę grosza,innym nic do tego.

Kabel został rozesłany do zainteresowanych,wszystkie przesyłki są priorytetowe i według zapewnień Poczty dotrze do was w poniedziałek.

• 1 miesiąc później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.