Skocz do zawartości
IGNORED

Sheffield 2010 - Wasze typy

Marek B.

Rekomendowane odpowiedzi

Dziś miłośnicy snookera byli świadkami największej sensacji mistrzostw świata, a nawet całego sezonu. Steve Davis pokonał aktualnego jeszcze mistrza świata - Johna Higginsa. Od razu w snookerowym światku pojawiły się głosy, że Davis może po raz siódmy sięgnąć po mistrzowski tytuł. Dla mnie faworytem jest w tym roku Ding Junhui, który w pierwszej rundzie zdemolował Pettmana 10:1. A jakie są Wasze typy?

https://www.audiostereo.pl/topic/63148-sheffield-2010-wasze-typy/

Dla ułatwienia drabinka mistrzostw:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Murphy albo Allen.

Yamaha NS1000 Monitor | Krell KSA-80 | Krell KRC-3mk2 | SBT + Tomanek ULPS | Metrum Octave DAC (14VA PSU) |

Siltech SQ38-G3 | Nordost Flatline | Tara Labs RSC Air 75 coax | Ecosse Nu Diva

Roniak odpadł Higgins umoczony ,dał ciała :http://www.eurosport.pl/snooker/mistrzostwa-wiata/2009-2010/john-higgins-skonczony_sto2311052/story.shtml

a jak Kropek wykulkuje majstra to się chyba pochlastam.....

Wczoraj fajnie grali Dott i selby, prawie rowno szli caly czas, jak ogladalem to 14-15 bylo dla dotta.

Yamaha NS1000 Monitor | Krell KSA-80 | Krell KRC-3mk2 | SBT + Tomanek ULPS | Metrum Octave DAC (14VA PSU) |

Higgins przywalił, aż sie boję, bo dziwnych przegranych ostatnio było kilka np. sullivan. a co do niego to zaczyna mnie wkurzac ta rzekoma nonszalancja, nie umie przegrywac z klasą. Stawiam na Australijczyka z sympatii bo Dott gra zbyt zachowawczo, choć pokazał odwagę z potrójnym wózkiem.

Moim zdaniem faworytem jest Robertson. Dott jest wyraźnie zmęczony.

A tak przy okazji zapytam, którego snookerzysty nie lubicie.

Dla mnie Selby to taki zakompleksiony O’Sollivan, do tego zupełnie bez poczucia humoru.

Pozdrawiam

YunnanTEA

ja nie przepadam za Liang Wenboza wiecznie ździwione durne miny, choc przynajmniej chłopina bez kompleksów w przeciwienstwie do Dinga. Pamietacie jak Sullivan uratował mu dupsko?

kolega dał kiepski link. najlepszy po Polsku to

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

I wszystko jasne

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Nie lubie tego Robertsona, a Dott cos jakis strasznie zmeczony byl, nawet prosto w niebieska nie trafil

Robertson grał dużo spokojniej - myślałem że z czasem zjedzą go nerwy ( był taki moment że obaj nietrafiali banalnych zagrań ) i że podobnie jak z Selbym wygra opanowanie Dotta przy maksymalnym stresie - niestety szczęśliwe dla Robertsona zagrania podłamały Grahama i na koniec ( jeszcze długo przed decydującymi fremami ) zwyczajnie niemiał już ochoty na gre ( a raz wyglądał przy tym "koncentrowaniu" jakby miał zaspać ) - podobał mi się komentarz na eurosport :D

Oto nagranie:

Ukryta Zawartość

Szczerze mówiąc, trochę mi to przypomina "robotę" naszego CBA i agenta Tomka. Ciekawe to ustawił i dlaczego wycelowano w Higginsa?

Ukryta Zawartość

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.