Skocz do zawartości
IGNORED

katastrofa pod Smolenskiem

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

No i mamy po premierze filmu "Śmierć Prezydenta" wyświetlonej na National Geograpfic Channel.

Już nazwanie tego premierą okazało się irytującym paszkwilem.W roli narratora sam Gebert "Warszawski" i wszystko oczywiste...

Muls,chya jednak nieoglądałeś...może zerknij a póżniej to już pisz te swoje opinie,może ktoś poczyta...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) w przestworzach_Smierc Prezydenta.avi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

boje sie jednak ze wszystko pierdyknie przez glupi usmiech DW i trzeba bedzie krecic jeszcze raz.

Muls,chya jednak nieoglądałeś...może zerknij a póżniej to już pisz te swoje opinie,może ktoś poczyta...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) w przestworzach_Smierc Prezydenta.avi

a sadziles ze mnie potrzeba moze jakiegos ..afrodyzjaka na wzwod??

idąc Twoim tokiem rozumowanie, filmy był zleceniem tuska....>>>ale sie ubawilem do lez.Ale nie slowem tuska tylko rozumowania uzytego w stosunku do ryki.

a co tam pany w gdansku.Wylegli jus na ulice???

Ukryta Zawartość

Muls Poprostu odfajkowano kolejny seryjny odcinek,tej serii,a o fakty to już przecież nasi tak zadbali jak widać...w końcu sami na to pozwolilismy,nie trudno określić to "nasze śledztwo"jako super paszkwil i gotowiec jako scenariusz...

Pierwsze komentarze w prasie

Ukryta Zawartość

...."jak tylko powiedziano, że w NG będzie film, to wiadome było, że ujrzymy 'najwścieklej sfałszowany' twór NG od zawsze". "Film był jak każdy w NG. Pokazał, co się stało, ale Sekta św. Wraka dygocze z wściekłości, że pominięto paranoję o dwóch wybuchach"

Podoba mi się bardzo nazwa tej sekty.

Ukryta Zawartość

Film "Śmierć Prezydenta" nieco mnie rozczarował pewnie dlatego, że pilnie obserwuję całą serię (poniekąd zawodowo) i widziałem wiele według mnie lepszych odcinków. Jednak było tam coś, co było dla mnie czymś nowym, mianowicie świadoma ingerencja załogi w ustawienie zerowego poziomu wysokościomierza. Ogólnie rzecz biorąc trochę dużo narracji ale to w końcu program dla przecietnego widza a nie dla fachowca. Jedynym błędem który tak na szybko dostrzegłem to wygląd tzw. "wieży" w Smoleńsku. Tak naprawde było to cos na kształt baraku a przyrządy były jeszcze gorsze, np. ekran na którym kontrolerzy obserwowali położenie wzgledem ścieżki podejścia miał coś z 10 cm srednicy i przypominał stareńki oscyloskop z wypaloną bańką.

Jestem Europejczykiem.

Kogo na świecie poza nami katastrofa obchodzi.Nawet u nas garstkę ludzi i dużą kupę polityków nie mających o niczym pojęcia poza partyjnymi dyrektywami

patrioci wasz tragiczny lot w światowej opinii przegrywa z tragicznym lotem piłkarzy MU.

a w gdansku spokój?????

moga byc pozwy.Maciarek moze spowodowac komisje zajmujaca sie NG i ich mocodawcow.Pozwie.Moze pozwac Warszawskiego za niestosowne miny.Pozew.Jak rowniez za nazwisko Warszawski a do tego Dawid.Hanba.pozew.

nie wierze w żaden zamach , wierze w gigantyczne zaniedbania i błędy po stronie polskiej i rosyjskiej i uwarzam że zachowanie władz polskich po samym zdażeniu to skandal i głupota ocierająca się o zdrade państwa.

I jest jeszcze jeden argument za kupowaniem audio-systemów: w przypadku ewentualnego rozwodu rzadko się go traci na rzecz partnera: jacht przepadnie, dom przepadnie, dzieło sztuki przepadnie, prawa rodzicielskie przepadną - ale sprzęt na pewno będzie ci towarzyszył na nowej drodze życia. Nawet lichwiarz powinien to docenić.

facet mocne zarzuty i bez dowodów trudno mówić o twojej poczytalności. Oczywiście zaniedbania kancelarii prezydenckiej organizującej lot . Ten samolot nie miał prawa tam lądować i Rosjanie próbowali na zmianę decyzji wpłynąć . Bez skutku , było bliżej i zaplanowany początek kampanii prezydenckiej ......

Samolot lecący do Smoleńska nie rozbił się w taki sposób, w jaki to przedstawiacie.

Wy również rozbijecie się, tylko nie w Smoleńsku, a o Smoleńsk, drodzy polscy Moscale.

Na przykładzie tego filmu, jak na dłoni widać, jak niebezpiecznym medium jest telewizja. Jak bardzo opinia publiczna jest manipulowana i jak trudna jest dziś droga do prawdy. Jakie duże wpływy we współczesnym świecie mają Rosjanie, skoro świat tak łatwo kupuje ich wersję i dalej powiela. To dość przerażająca konstatacja.

Film "Śmierć Prezydenta" nieco mnie rozczarował pewnie dlatego, że pilnie obserwuję całą serię (poniekąd zawodowo) i widziałem wiele według mnie lepszych odcinków. Jednak było tam coś, co było dla mnie czymś nowym, mianowicie świadoma ingerencja załogi w ustawienie zerowego poziomu wysokościomierza. Ogólnie rzecz biorąc trochę dużo narracji ale to w końcu program dla przecietnego widza a nie dla fachowca. Jedynym błędem który tak na szybko dostrzegłem to wygląd tzw. "wieży" w Smoleńsku. Tak naprawde było to cos na kształt baraku a przyrządy były jeszcze gorsze, np. ekran na którym kontrolerzy obserwowali położenie wzgledem ścieżki podejścia miał coś z 10 cm srednicy i przypominał stareńki oscyloskop z wypaloną bańką.

Skończ już swoje dysertacje na temat katastrofy, lepiej poczekaj konsekwentnie na zakończenie śledztw, które się jeszcze nie zaczęły.

a nawet ameryka sie da nabrac.to jest sila numerek.

dzisiaj smolensk a jutro caly swiat.

Spokojna Twoja , Obamy nie będzie do końca świata.

747 znowu zatankował , będzie latał aż o brzozę zahaczy

Ty nie dość że zahaczyłeś, to jeszcze walnąłeś beczkę bez zagrychy i popitki, będąc 5 metrów nad ziemią.

Na przykładzie tego filmu, jak na dłoni widać, jak niebezpiecznym medium jest telewizja. Jak bardzo opinia publiczna jest manipulowana i jak trudna jest dziś droga do prawdy. Jakie duże wpływy we współczesnym świecie mają Rosjanie, skoro świat tak łatwo kupuje ich wersję i dalej powiela. To dość przerażająca konstatacja.

Dla mnie bardziej przerażające jest to jak społeczeństwu łatwo uwierzyć jest w informacje które są w taki sposób podawane. Wystarczy naoglądać się telewizji i myślenie się wyłącza. Pan z telewizorni tak powiedział i to jest święte.

W społeczeństwie debili, jak StaryM, nie trudno manipulować kapuściakami.

nie wierze w żaden zamach , wierze w gigantyczne zaniedbania i błędy po stronie polskiej i rosyjskiej i uwarzam że zachowanie władz polskich po samym zdażeniu to skandal i głupota ocierająca się o zdrade państwa.

To nie jest kwestia wiary, MW z WM.

To kwestia ekonomiczna.

Wypatruj czołgów.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.