Skocz do zawartości
IGNORED

Katastrofa Tu 154M, teorie spiskowe...

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

No popatrz, a do tej pory Macierewiczowi i jego "ekspertom" wystarczyły zdjęcia z Google i gniecione puszki...

Ekspertom Millera jakoś nie przeszkadzało zamieszczenie w oficjalnym raporcie zdjęć rosyjskiego ,,blogera amatora,,.
Ekspertom Millera jakoś nie przeszkadzało zamieszczenie w oficjalnym raporcie zdjęć rosyjskiego ,,blogera amatora,,.

Po pierwsze to jest kłamstwo. Po drugie skoro eksperci Millera są tacy nieprofesjonalni to wg Ciebie "eksperci" od puszek nie muszą już trzymać wysokiego poziomu?

To może przytocz jakiś raport o tym samym lub niższym poziomie

Raportów na poziomie komisji Antoniego w cywilizowanym świecie próżno szukać kolego, więc nie jestem w stanie nic przytoczyć.

sprecyzuj

Wyraziłem się dosyć jasno, nie wiem czego można tu nie zrozumieć.

Wyraziłem się dosyć jasno, nie wiem czego można tu nie zrozumieć.

skoro to kłamstwo to przedstaw prawdę

Raportów na poziomie komisji Antoniego w cywilizowanym świecie próżno szukać kolego, więc nie jestem w stanie nic przytoczyć.

Przytocz taki o poziomie raportu Millera bądź niższym.
Przytocz taki o poziomie raportu Millera bądź niższym.

Poniżej masz raportów do wyboru do koloru, jedne na wyższym poziomie inne na niższym. Miłej lektury.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

P.S. Jakbyś czegoś nie zrozumiał chętnie pomogę.

Ukryta Zawartość

To co z tymi zdjęciami do raportu Millera? Kto je robił? Czy jest w raporcie protokół dot. wykonanych fotografii? Kiedy je wykonano, czy zaraz po katastrofie czy później?

Tomek jak nie idzie wejść drzwiami to próbujesz kominem?

jak długo się tak da?

na końcu wejdziesz dziurką od klucza?

"...na pohybel gównozjadom po obu stronach lady..."

Nigdzie nie wchodzę, nic nie muszę nikomu udowadniać. Każdy ma swoje zdanie w tym temacie, ma takie prawo i tyle. Jedna grupa przyjmuje raport Millera za oczywistą oczywistość inna się z nim nie zgadza. Jestem w tej drugiej. Czy to ma oznaczać, że jestem fanem Maciarka, Jarka albo jeszcze lepiej Ojca dyrektora? Nie. Po prostu raport jak i przebieg śledztwa katastrofy pozostawia mnóstwo pytań bez odpowiedzi i wiele wątpliwości w jego rzetelność.

pełna zgodna.ale masz tu usera który nie raz i nie dwa tłumaczy swoje zdanie, mając wiedzę.wypowiada się dość merytorycznie, przytacza wiarygodne źródła świadczące o wiedzy w temacie.

rodzi się pytanie, albo dwa.

warto ciągnąć nadal tego druta????

"...na pohybel gównozjadom po obu stronach lady..."

Tomek skutecznie udziela się w temacie Kk i ma dużo racji w obnażaniu zakłamania i manipulacji tej sekty, a sekcie smoleńskiej daje się tak łatwo wodzić za nos.

Tomek skutecznie udziela się w temacie Kk i ma dużo racji w obnażaniu zakłamania i manipulacji tej sekty, a sekcie smoleńskiej daje się tak łatwo wodzić za nos.

Proszę nie używać wyrażenia "sekta smoleńska" bo to jest mowa nienawiści i pasuje mieszkańcowi Ubekistanu a nie Polakowi.

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Nawet gdyby istniało takie państwo jak Ubekistan, to nie masz prawa ich obrażać takimi porównaniami...

Błąd logiczny w zdaniu.

Przeczytaj na spokojnie to co napisałeś.

Przeanalizuj i wstaw wersję logicznie poprawną.

Język polski zapewnia każdemu możliwość precyzyjnego i logicznego wyrażenia swoich myśli.

Skorzystaj.

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Gość cycus12

(Konto usunięte)

wypowiada się dość merytorycznie, przytacza wiarygodne źródła świadczące o wiedzy w temacie.

a co to są według Ciebie wiarygodne źródła ? masz na myśli prokuraturę która już 2 lata temu została oskarżona o mataczenie, specjalistów którzy nie posiadają nawet tytułów naukowych (że o doświadczeniu nie wspomnę) czy może rzetelne komentatorze wyborczej i tvn ?

Bo jak mam być szczery jest to chyba jedyny przypadek w historii głobu co liczni i doceniani ludzie będący nie byle kim w największych instytucjach naukowych na świecie (np NASA) są miszenia z błotem i uważani za popaprańców i debili. Za to teza kogoś kto się nawet nie podpisze jest uważana za wyrocznie, szkoda tylko że się logiki zbytnio nie trzyma.. no ale widać taki irracjonalny ten głupi kraj. .

z resztą.. szkoda czasu :) samo się wyjaśni a wstyd komuś będzie na pewno.

... ale wiedziałem Twoj filmik i pdf'a, widziałem też zlecanie ministerstwa :)

specjalistów którzy nie posiadają nawet tytułów naukowych (że o doświadczeniu nie wspomnę)

Żeby być specjalistą w danej dziedzinie nie potrzeba tytułów naukowych. Co Ty możesz wiedzieć o doświadczeniu ludzi, którzy badali katastrofę, skoro nawet nie wiesz kim są? Wymienisz chociaż jedno nazwisko?

ludzie będący nie byle kim w największych instytucjach naukowych na świecie (np NASA)

Taaaa, z tą NASA to dopiero pojechałeś. Rozumiem, że chodzi o Biniendę? Poproszę w takim razie chociaż jeden dokument NASA potwierdzający, że ten pan dla nich pracował. Ja np pracuję dla FBI...

Gość cycus12

(Konto usunięte)

Żeby być specjalistą w danej dziedzinie nie potrzeba tytułów naukowych. Co Ty możesz wiedzieć o doświadczeniu ludzi, którzy badali katastrofę, skoro nawet nie wiesz kim są? Wymienisz chociaż jedno nazwisko?

skoro nie ma tytułu, niema wykształcenia. To niestety nie jest rola czy życie codzienne w którym rolnik może być mądrzejszy od profesora czy doktora.

To może inaczej, jakie doświadcznie zawodowe (w badaniu katastrof) ma polska "elita" ? czemu ich zdanie jest drstaycznie różne od ludzi którzy rozwijają przemysł lotniczy, projektują elementy samolotów albo wyjaśniają największe katastrofy na globie ?

rozumiem, zdanie może być inne spoko.. ale czemu od razu uznawać ich za kretynów ? każdy cywilizowany kraj wie kim są Ci ludzie i ile są warci, nie wie tylko tego ich ojczyzna i tylko ona ich dyskredytuje, obraża i szykanuje.

Taaaa, z tą NASA to dopiero pojechałeś. Rozumiem, że chodzi o Biniendę? Poproszę w takim razie chociaż jeden dokument NASA potwierdzający, że ten pan dla nich pracował. Ja np pracuję dla FBI...

o tym piszą nawet na wiki... chociaż tu ważniejsza jest inna współpraca, o której też piszą na wiki.

No tak...Wiki...to może NASA też powinna tam zajrzeć. Dowiedzą się co nieco o tym kto dla nich pracował. Po drugie polska "elita" nie badała żadnej katastrofy, tylko specjaliści od takich właśnie katastrof. Nie wiem skąd wytrzasnąłeś tę elitę. To że to była tzw. "Komisja Millera" nie znaczy, że Miller badał katastrofę. Wydaje się, że takich banałów nie trzeba tłumaczyć, a jednak...

To co z tymi zdjęciami do raportu Millera? Kto je robił? Czy jest w raporcie protokół dot. wykonanych fotografii? Kiedy je wykonano, czy zaraz po katastrofie czy później?

Dobrze, że zadałeś te pytania. Świadczą one o tym, że dyskutujesz nad czymś o czym nie masz pojęcia, bo najzwyczajniej w świecie raportu nie czytałeś. Gdyby tak było, wiedział byś tych rzeczach, a tak po prostu powtarzasz wszystko co przeczytasz na PiSowskim pudelku. Taka dyskusja nie ma sensu.

No tak...Wiki...to może NASA też powinna tam zajrzeć. Dowiedzą się co nieco o tym kto dla nich pracował. Po drugie polska "elita" nie badała żadnej katastrofy, tylko specjaliści od takich właśnie katastrof. Nie wiem skąd wytrzasnąłeś tę elitę. To że to była tzw. "Komisja Millera" nie znaczy, że Miller badał katastrofę. Wydaje się, że takich banałów nie trzeba tłumaczyć, a jednak...

Płacą ci za pisanie tych bzdetów?

Zamach był - to oczywiste!

Poczekaj kilka miesięcy, rząd się zmieni i wreszcie poznamy prawdę.

szystko co przeczytasz na PiSowskim pudelku

Używając mowy nienawiści nie wyrabiasz sobie dobrej marki na tym forum, bo UJAWNIASZ SIĘ!

Spada maska bezstronnego fachowca, pokazuje się kolejny zapiekły leming.

Prawda wyszła na jaw.

Temu panu już dziękujemy.

Jeśli komuś płacą to raczej tobie za przepisywanie pierdół z pisowskiego pudelka, a oczywiste jest tylko to, że wypowiadasz się w tematach o których nie masz pojęcia. Ja ci nie mówię jak odbierać poród u krowy "doktorku".

Używając mowy nienawiści nie wyrabiasz sobie dobrej marki na tym forum, bo UJAWNIASZ SIĘ!

Spada maska bezstronnego fachowca, pokazuje się kolejny zapiekły leming.

Prawda wyszła na jaw.

To nie mowa nienawiści tylko fakty. Każdy ma poglądy i sympatie, ty powinieneś o tym wiedzieć najlepiej, bo prowadzisz tu agitację jak zawodowy partyjny naganiacz. Mimo tego, żadne sympatie polityczne nie zmienią faktów choćby nie wiem jak smoleńska sekta wierzyła. Wypadek pozostaje wypadkiem i tyle. Ludzie uwierzą komu chcą, jedni fachowcom od badania katastrof inni fachowcom od puszek i obserwacji eksplodujących stodół.

Ja mówię o faktach związanych ze zbrodnią smoleńską.

Propaganda piesków Arabskiego mnie nie interesuje.

Więc temu panu już dziękujemy.

Twoim problemem jest to, że nie możesz oderwać się od polityki. Gadasz coś o propagandzie Arabskiego. Co to ma do rzeczy? Arabski nie badał katastrofy, bo nie ma o tym pojęcia.

Arabski ma o tej "katastrofie" dużo większe pojęcie niż się ujawnia opinii publicznej.

Gdy nowy szef MSZ w trybie pilnym odwoła go z placówki w Hiszpanii to miejmy nadzieję że w śledztwie pęknie i wyśpiewa wszystko o swojej wizycie w Moskwie przed 10 kwietnia.

Z kim wtedy się spotkał w restauracji i jakie szczegóły tam dogrywali...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Niech sobie śpiewa co chce i komu chce. Nie ma to żadnego znaczenia, bo katastrofa została dawno wyjaśniona. Najważniejsze co teraz można zrobić to upewnić się, że takie coś się więcej nie powtórzy. Rozwiązanie 36 pułku było jakimś krokiem na przód. Wożenie VIPów cywilnymi samolotami z LOTu też. Przynajmniej można być spokojnym o to, że nie będzie łamania przepisów lotniczych.

Zieeeeeeew... temu panu już dziękujemy.

Brak mi ochoty na dyskusje z małymi futrzakami.

To jest jak kopanie się z koniem.

z11921408Q.jpg

Brak mi ochoty na dyskusje z małymi futrzakami.

To jest jak kopanie się z koniem.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Bardzo ważne:

Ukryta Zawartość

A komu się nie chce czekać - to wio na YT!

JUŻ JEST! :)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.