Skocz do zawartości
IGNORED

Katastrofa Tu 154M, teorie spiskowe...

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

Coś ty! Nawieję jak PRAWDZIWI POLACY PATRIOCI! :)

Tak myślałem.

Wrzuć potem na AS adres swojego obozu dla uchodźców to ci podeślę trochę słoniny i cebuli.

Ale Tusek I Komorusek smutni - kto ich obroni?

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Tak myślałem.

Wrzuć potem na AS adres swojego obozu dla uchodźców to ci podeślę trochę słoniny i cebuli.

Ale Tusek I Komorusek smutni - kto ich obroni?

Myślałem, że u ciebie znajdę metę. W końcu już dziupla sprawdzona! :)

Chcesz mi umyć, czy wylizać. Bo tak się wtranżalasz.

Hehehhee, dobre! Piwo poszło! :)

Myślałem, że u ciebie znajdę metę. W końcu już dziupla sprawdzona! :)

Sorry - u mnie w domu/dziupli wisi krzyż, źle byś się czuł.

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Krzyż? A nie kosmiczny implant z mózgu?

Nie.

Ale opowiem ci lepszą historię o wieszaniu. Autentyk.

Stary ordynator ginekologii, jego syn - też ginekolog i drugi syn (mój kolega z roku) - dopiero student.

Wybudowali sobie chłopaki fest dom letniskowy nad jeziorem. Dom już gotowy, stoją w pustym jeszcze salonie i patrzą na kominek.

Ojciec mówi:

- Coś ta ścian pusta nad kominkiem chłopaki... może by tu coś powiesić? Jakieś szable, herb?

Starszy syn odpowiada:

- Tato - super pomysł! Nawet wiem jaki herb powiesić!

- Jaki?

- Walniemy taką wielką p**dę! :)

- Ja się nie przejęzyczyłem. To była zbrodnia - powiedział o katastrofie smoleńskiej Antoni Macierewicz. - Ci ludzie zginęli, ponieważ samolot wybuchł w powietrzu. Uważam, że było to działanie osób trzecich - podkreślał. Wiceszef PiS jednocześnie nie potrafił wskazać osób, które według niego są temu winne.

- Na obecnym etapie postępowania zespołu parlamentarnego w żadnym wypadku nie możemy wskazać osób winnych. Jednak wszystko wskazuje na to, że wina leży po stronie Rosji - mówił.

Antoni Macierewicz podkreślił, że wciąż nie są znane szczegóły katastrofy, a winę za to ponoszą "prokuratura i naczelne organy państwa". - Niestety zajmują się one blokowaniem tego śledztwa, uniemożliwianiem prowadzenia go w sposób skuteczny. Stąd potrzeba wprowadzenia specustawy smoleńskiej - zaznaczał wiceprezes PiS.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Miejmy nadzieję że specustawa wejdzie w życie

...Tomku czyli będzie jakiś nufkaaa ekspert, ciekawe o czym będzie głosił?

a kto to będzie?turban i cygaro w ustach?a co będzie głosił?zdradzisz nam????

"...na pohybel gównozjadom po obu stronach lady..."

Polityce PiSS kolejny raz grają Smoleńskiem a tępe barany nie widzą tego i tańczą jak im Antek z Prezesem zagrają. Żałosne.

Jestem Europejczykiem.

Tomku, jaka propaganda? Sekta smoleńska - czując, że 4. rocznica tragedii będzie świetną okazją do wzmocnienia zbijania kapitału politycznego na śmierci prezydenta i innych, którzy zginęli w wypadku lotniczym - znów się mocniej uaktywaniła i bredzi o zamachu, wybuchu itp. fantasmagoriach paranoicznych, chorych umysłów. Zatem wyluzuj, to tylko obrzydliwy i niemoralny PiSowski PR.

PR to uprawia ekipa Laska, długie ramię premiera. Ledwo zbliżyła się rocznica katastrofy a już wypływają kolejne newsy o braku mat. wybuchowych i mimo wykazania trzeźwości gen.Błasika nadal obowiązuje oficjalna anodinowa retoryka. I ten ciągły bełkot o zbijaniu politycznego kapitału. Nie pomyślałeś, że przyzwoici ludzie chcą rzetelnie przeprowadzonego śledztwa?! To jest żałosne.

Kolejne żałosne próby przykrycia pytań bez odpowiedzi w beznadziejnie, wręcz szkodliwie przeprowadzonym śledztwie.

"Ekipa Laska" to jest Państwowa Komisja Badania Wypadków Lotniczych (PKBWL), która nie ma nic wspólnego z rządem. Byli i za czasów SLD i za czasów PiS i będą jeszcze długo po tym i następnym rządzie, bo to najlepsi fachowcy od badania wypadków lotniczych jakich mamy i tyle. Propagandę to tutaj uprawiasz Ty z doktorem, gdyby nie Wy nikt by tu o polityce nie gadał. Ja wiem, że modlicie się co rano o powrót wielkiego małego stratega do władzy, ale wykorzystywanie przy tym śmierci tylu osób jest obrzydliwe. Wstydźcie się.

tagubu8y.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Szkoda, że częściej nie cytuje się w mediach takich ludzi. Wszystko podane tak, że największy głąb by zrozumiał. Niestety zaraz się pewnie dowiemy, że pan profesor jest na liście płac Putina i Tuska, i że jego dziadek był w wermachcie, a wujek w armii czerwonej...

bo u macierenki liczą się jeno profesurowie złomiarz, leśnik i masarnik.kolejność iście przypadkowa

Ukryta Zawartość

Wystarczy obejrzeć.

Szkoda słów.

Ukryta Zawartość

Trzeba znać ruchy wroga:)

A tu resortowa, bezstronna Monika w akcji.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Czas poznać prawdę, Tomku:

Ukryta Zawartość

post-38074-0-47052900-1396817242_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

A prawda jest banalna: PiSowskie kłamstwa mają krótkie nogi, a kreator tychże jest błaznem. Cała reszta do przeczytania w polskim raporcie, jedynym wiarygodnym źródłem informacji nt. tego wypadku lotniczego, który nie był ani zamachem, ani spowodowany wybuchem, ani pancerną brzozą (którą ściął samolot, odrywając fragment skrzydła), która bywała stertą śmieci (facio od bziuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!), ani kłamstwem "eksperta" od Macierewicza, który publicznie wyznał, że łgał jak bura suka, a eufemistycznie nazwał to blefem. Acha, parówka nie jest dobrym materiałem do badań, jak zachowuje się ludzkie ciało, a puszka po piwie, jak zachowuje się samolot spadający "na plecy". Paranoicy zawsze będą mieli "własną" wersję "prawdy", ale to paranoików traktuje się dokładnie jak paranoików: z politowaniem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.