Skocz do zawartości
IGNORED

Katastrofa Tu 154M, teorie spiskowe...

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

ile razy można gadać o tym samym.

Tyle razy ile nowych raportów i teorii zamachu wymyśli Antek. To może Ty cycus12 będziesz wiedział, która wersja zamachu jest aktualna, bo jeszcze nikt mi na to pytanie nie odpowiedział?

Aktalna jest ostatnia wersja z bieżącej gałęzi produkcyjnej.

Ponieważ rzeczywiście jest z tym pewne zamieszanie prorok Antoni zamierza wdrożyć jakiś system kontroli wersji.

Dla niezorientowanych:

"System kontroli wersji (ang. version/revision control system) – oprogramowanie służące do śledzenia zmian głównie w kodzie źródłowym oraz pomocy programistom w łączeniu zmian dokonanych w plikach przez wiele osób w różnych momentach czasowych."

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-9051-0-02242400-1397211005_thumb.png

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

Gość cycus12

(Konto usunięte)

Śmieszysz mnie cycuś, ale słabo. Mniej więcej tak, jak Hofman.

kiedyś już Tobie napisałem, wymyśl coś sam.

To może Ty cycus12 będziesz wiedział, która wersja zamachu jest aktualna, bo jeszcze nikt mi na to pytanie nie odpowiedział?

widzisz mamy podobny problem, jest bardzo mało oficjalnych dokumentów (raportów etc) a ja po 4 latach nadal nie wiem co sie stało... też nikt mi na to pytanie jest w stanie odpowiedzieć. Ale za to pewne osoby posiadają umiejętność banowania.

Tyle razy ile nowych raportów i teorii zamachu wymyśli Antek.

A od kiedy ten facet wyznacznikiem czegokolwiek ? Jedyną funkcję jaką on spełnia jest popychanie całości do przodu i wytykanie że odpowiednie orany nie wypełniają swoich obowiązków albo robią to źle. To że on coś powie a nagle cały TVN buduje z tego filozofię i teorie zamachowe to już nie moja wina. Go należy traktować jako rzecznika do spraw mediów, tylko on ma jaja by coś im powiedzieć. Całą resztą zajmują się zupełnie inne osoby (jakby to nie było oczywiste)

Bardzo dobrym przykładem jest ostania konferencje jak dziennikarka TVN nie dość że nie rozumie co się do niej mówi to usilnie starała się zmanipulować wypowiedź. No ale wy pewno o tym nie słyszeliście...

widzisz mamy podobny problem, jest bardzo mało oficjalnych dokumentów (raportów etc) a ja po 4 latach nadal nie wiem co sie stało...

Nie rozumiem. Jakich oficjalnych dokumentów? Ile ich powinno być? Czytałeś raport, tam jest wszystko wyjaśnione?

.

A od kiedy ten facet wyznacznikiem czegokolwiek ? Jedyną funkcję jaką on spełnia jest popychanie całości do przodu i wytykanie że odpowiednie orany nie wypełniają swoich obowiązków albo robią to źle. To że on coś powie a nagle cały TVN buduje z tego filozofię i teorie zamachowe to już nie moja wina.

Następny udaje głupiego :) A kto co chwila publikuje raporty o wybuchach? Kto otwarcie mówi o zamachu? Nie zaklinaj rzeczywistości cucyś. :)

Gość cycus12

(Konto usunięte)

Nie rozumiem. Jakich oficjalnych dokumentów? Ile ich powinno być? Czytałeś raport, tam jest wszystko wyjaśnione?

kwestia czytałem nie czytałem... załóżmy że nie, zadałem pytanie i nie otrzymałem odpowiedzi a gdybym wiedział to bym nie pytał. Po za tym warto zauważyć że ostanie publikacje prokuratury wojskowej zaprzeczają wcześniejszym ustaleniom zwłaszcza tymi związanymi z brzozą.

Przedtem były nieścisłości i irracjonalne teorie uznane jako przyczynę katastrofy, do tego potężne mataczenie, wiele pytań i brak odpowiedzi. Na zdrowy rozsądek budzi to wątpliwości by wierzyć w oficjalną wersję, teraz nawet prokuratura doszła do innych winsoków niż autorzy poprzednich raportów.

chociaż z drugiej strony "Zespół Laska: Przyczyną katastrofy smoleńskiej są lata zaniedbań" .. no tak też można, która to wersja ?

A kto co chwila publikuje raporty o wybuchach

jakie raporty ?

Kto otwarcie mówi o zamachu?

http://www.fakt.pl/monika-olejnik-mowi-o-zamachu-w-smolensku,artykuly,428847,1.html :) niestety nie tylko ona się "pomyliła".

ale nie mówie że jestem inny... też rzucę coś rozweselenie, dobry humor to podstawa !

http://youtu.be/5YXVZ0S4Q0Q

http://youtu.be/RjV4YlcyT44

kwestia czytałem nie czytałem... załóżmy że nie

Wybacz, to o czym tu rozmawiać?

Przedtem były nieścisłości i irracjonalne teorie uznane jako przyczynę katastrofy

Możesz dać jakiś przykład nieścisłości? Skąd wiesz, że były skoro nie czytałeś?

Na zdrowy rozsądek budzi to wątpliwości by wierzyć w oficjalną wersję, teraz nawet prokuratura doszła do innych winsoków niż autorzy poprzednich raportów.

W którym miejscu? O których wnioskach dokładnie mówisz?

jakie raporty ?

Raporty Parlamentarnego Zespołu ds. Katastrofy Smoleńskiej. Tego też nie czytałeś?

Coś mi się wydaje cycuś, że cała Twoja wiedza na ten temat opiera się na tym co zobaczysz w tv i w internecie, albo usłyszysz w lokalnym warzywniaku. Może już czas trochę poczytać i się doedukować w tej sprawie? Wtedy przynajmniej będziesz mógł sobie wyrobić własne zdanie. :)

Gość cycus12

(Konto usunięte)

Możesz dać jakiś przykład nieścisłości? Skąd wiesz, że były skoro nie czytałeś?

oj to nie czytałeś ? przecież oryginał to jeszcze w cyrylicy kartkowałeś. No ale skoro nie czytałeś to czym tu rozmawiać ?

BTW: to nie są nieścisłości tylko ustalania, zupełnie inne. Np kierunek lotu w chwili spotkania z brzozą.

Ależ Ty podejrzliwy jesteś, a może nie każdy udaje ;)

nie twierdzę że jestem mądry, może jestem głupi, może mam niskie IQ... ale udaje mi się trzymać wasz poziom, czasem i coś uda mi się napisać. Skoro to proste, oczywiste i udowodnione, to czemu nie umiecie sobie poradzić z głupcem ?
oj to nie czytałeś ? przecież oryginał to jeszcze w cyrylicy kartkowałeś. No ale skoro nie czytałeś to czym tu rozmawiać ?

BTW: to nie są nieścisłości tylko ustalania, zupełnie inne. Np kierunek lotu w chwili spotkania z brzozą.

Czytałem cycusiu dlatego wiem, że kocopoły wypisujesz. Może doktor ci dyktuje, bo sam się wstydzi? Nie mnie to oceniać. Skoro nic nie wiesz to nie pogadamy.

Acha, na przyszłość jakbyś jednak chciał podyskutować to na moje posty możesz po prostu odpowiadać "pomidor"! Treść będzie ta sama, ale dla Ciebie mniejszy wysiłek. Ciao cycuś! :)

Gość cycus12

(Konto usunięte)

Czytałem cycusiu dlatego wiem, że kocopoły wypisujesz. Może doktor ci dyktuje, bo sam się wstydzi? Nie mnie to oceniać. Skoro nic nie wiesz to nie pogadamy.

no jak czytałeś, to fajnie, ja jeszcze nie miałem czasu więc posłużyłem się brykiem. Powiedz mi w takim razie co tam ciekawego prokuratura napisała, konkretniej chodzi mi o brzozę.

Acha, na przyszłość jakbyś jednak chciał podyskutować to na moje posty możesz po prostu odpowiadać "pomidor"! Treść będzie ta sama, ale dla Ciebie mniejszy wysiłek. Ciao cycuś! :)

wybacz ale mamy chyba różne pojęcia na temat dyskusji. Nie wiem też czy jestem aż na tyle "ciemny" by móc prowadzić dyskusję na tak niskim poziomie. Ale w jednym masz racje, też uważam że to strata czasu :)
no jak czytałeś, to fajnie, ja jeszcze nie miałem czasu więc posłużyłem się brykiem. Powiedz mi w takim razie co tam ciekawego prokuratura napisała, konkretniej chodzi mi o brzozę.

Oj cycuś jest coraz gorzej. :) O jaki raport prokuratury ci chodzi? Z tego co mi wiadomo, to jeszcze się śledztwo nie skończyło. Raport jest z badania przez KBWLLP. Ty nie wiesz za bardzo o co w tym wszystkim biega prawda? :)

Gość cycus12

(Konto usunięte)

Główne źródło wiedzy? :)

TVN :)

O jaki raport prokuratury ci chodzi? Z tego co mi wiadomo, to jeszcze się śledztwo nie skończyło

POMIDOR :)

dlaczego ja już wiem co napiszesz... czy jest to raport, w sumie nie wiem masz racje ale jest to oficjalny dokument zawierający analizę biegłych, a prokuratur na konferencji prasowej referował podsumowanie tego magicznego czegoś. Z resztą nie czytałeś to o czym tu gadać (tak to szło?), po co mam się produkować..

Czy niesprawna instalacja oswietlenia miala jakis wplyw na koncowy przebieg lotu?

Bo ze lampy sie nie swiecily, ze po katastrofie wymieniano zarówki itd...to wszyscy wiedza.

Ale w oficjalnym raporcie MAK chyba nie ma o tym ani slowa...

Generalnie oświetlenie powinno być sprawne. Jeśli coś nie działa to zazwyczaj lądujący piloci zgłaszają taki fakt. Pamiętaj jednak, że pilot musi zobaczyć ziemię najpóźniej w momencie osiągnięcia tzw. wysokości decyzji.

W omawianym przypadku światła wg mnie nie miały wpływu na końcowy przebieg lotu. Co wg mnie miało wpływ to zapewne Robert wiesz. Pozdrawiam.

Kapitalny tekst Passenta:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Czy niesprawna instalacja oswietlenia miala jakis wplyw na koncowy przebieg lotu?

Bo ze lampy sie nie swiecily, ze po katastrofie wymieniano zarówki itd...to wszyscy wiedza.

Ale w oficjalnym raporcie MAK chyba nie ma o tym ani slowa...

Nie, nie miała. Przy takiej widoczności jaka była piloci nie mogliby zobaczyć świateł.

Jestem Europejczykiem.

Pan Daniel jak zwykle bardzo celnie!

Pan Daniel - jak zwykle - podskakuje na sznureczku swoich mocodawców... agentem się jest całe życie. Przypominam zasoby IPN: TW "John". Do tego, jak wiemy z najnowszej książki Doroty Kani: resortowe dziecko.

Polecam tę książkę - ona dobrze tłumaczy dlaczego TW jeden z drugim, podający się za dziennikarza, publikuje taki a nie inny tekst.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Gość wieslaw119

(Konto usunięte)

Kapitalny tekst Passenta

Dziennikarka - Wspomniany przez ciebie" Marsz intelektualistów" jest: dedykowany tym, którzy swoją postawą przyczynili się do umacniania reżimu komunistycznego, ze szczególnym uwzględnieniem Daniela Passenta, Jerzego Urbana i Mieczysława F. Rakowskiego. Ludzi, którzy w 111 RP nieźle sobie radzą. Może mieli rację...

Jacek - Dla mnie, świeżego emigranta, było dużym szokiem, że ci ludzie opowiedzieli się po tej, a nie innej stronie. Bo wydawało się po doświadczeniach roku osiemdziesiątego, że po jednej stronie jest aparat partyjny, czyli beton, chamy, o krótkich palcach i niskich czołach, pozbawieni szyi, jak to kiedyś mówił Jan Pietrzak, a po drugiej stronie społeczeństwo - i robotnicy, i pracownicy budżetówki, ale przede wszystkim inteligencja twórcza. I miało się takie wrażenie, że racje są w sposób tak oczywisty podzielone, że stan wojenny będzie dziełem aparatu partyjnego i wojska, czyli przemocy, chamstwa. Cokolwiek by mówić o Rakowskim, Urbanie, Passencie, to są ludzie inteligentni, mieli pewną rangę intelek­tualną, ich się czytało, z nimi się dyskutowało, więc ja odbierałem ich opowiedzenie się po stronie stanu wojennego jako zdradę własnej klasy inteligenckiej. Naiwny byłem po prostu. Każda władza ma do dyspozycji swoich inteligentów.

Czy oni mieli rację? Wszystkim się wiedzie. Rakowskiemu może najgorzej. Natomiast Urban jest cynikiem, którego napędza to, że ma wrogów i lubi być nienawidzony, a Passent był do niedawna ambasadorem w Chile. Zatem z punktu widzenia swojej kariery na pewno mieli rację, natomiast nie da się zmienić faktu, że opowiedzieli się po stronie oprawców, a przede wszystkim, i to może najbardziej wstydliwy czy hańbiący wydźwięk, dali się użyć jako uzasadniacze, jako ci, którzy dobudowują ideologię do przemocy, wzięli udział w akcie przetrącania kręgosłupa własnemu społeczeństwu. I myślę, że wcześniej czy później, oczywiście nie w wymiarze prawnym, ale w wymiarze historycznym czy moralnym, to będzie właściwie osądzone.

http://www.kaczmarski.art.pl/tworczosc/zapowiedzi/marsz_intelektualistow.php

Dla doktorka i jemu podobnych nieważne CO, ważne KTO pisze i z jakich pozycji. Czysta bolszewia.

To nie bolszewia tylko zdrowy rozsądek. Jak wiesz KTO to wiesz DLACZEGO a czasem nawet - ZA ILE.

Etos zawodu dziennikarskiego w Polsce upadł. Jest paru dobrych i niezależnych dziennikarzy wokół Klubu Ronina ale cała reszta - szkoda gadać.

Przecież wystarczy zobaczyć co w TV wyprawiają resortowe dzieci: LIs, Olejnik (TW Stokrotka), Wojewódzki i inni, żeby wiedzieć na 100%, że ktoś za nimi musi stać.

Codziennie rano czytają te same instrukcje.

Dziennikarzy służących Prawdzie i Wolnej Informacji zostały tylko niedobitki.

Wszyscy służą tajnym służbom, Niemcom, mamonie i propagandzie.

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Nie bardzo rozumiem, jak można wypisywać takie pierdoły np. mając przed oczyma to, co dzieje się na Ukrainie.

A co ma piernik do wiatraka?

Po prostu guzik ma jedno do drugiego, pitolisz co ci ślina na czerwony język przyniesie.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.