Skocz do zawartości
IGNORED

Katastrofa Tu 154M, teorie spiskowe...

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

Byl za nia odpowiedzialny.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

Dostal drugie zycie w USA i ma tam ochrone rzadowa...

taką samą ochronę jak synowie kuklińskiego? Dawid bez składu i ładu

matka rosja dociera wszędzie

"...na pohybel gównozjadom po obu stronach lady..."

Nie chce nikogo bronic, tak tylko wklejam, czesc wywiadu z Juvalem Avivem (umawianie sie na ten wywiad trwalo 4 lata). Od 79 roku wlasciciel tej firmy:

Ukryta Zawartość

3vIa950.jpg

LCBYRmv.jpg

Dawid powinieneś być członkiem komisji Antoniego M.

Ukryta Zawartość

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Nie, ta ksiazka nie jest pro PIS'owska. Jest, nawet anty, gdyz pokazuje jak duzy udzial PRL (i to co dzialo sie po nim..az do teraz) mial w terroryzmie na swiecie, i jak terroryzm byl powiazany w Polsce (np. siec Animex), ale i takze np. w koordynowaniu zamachu na JPII.

Takze Lechu, ten tego, nie wyszlo Ci.

taką samą ochronę jak synowie kuklińskiego? Dawid bez składu i ładu

matka rosja dociera wszędzie

Wiesz ze sa "safe house". Wiesz co to takiego?

--

Ja tylko dalem fragment wywiadu. Nic wiecej. Cierpliwie czekam.

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

Jest, nawet anty, gdyz pokazuje jak duzy udzial PRL (i to co dzialo sie po nim..az do teraz) mial w terroryzmie na swiecie, i jak terroryzm byl powiazany w Polsce (np. siec Animex), ale i takze np. w przygotowaniu zamachu na JPII.

Widzisz nie wiadomo czy ta książka coś rzeczywiście pokazuje. Sądzisz że książki Danikena o kosmitach też coś pokazują ?

Chodzi o kręcenia kasy na ciemnogrodzianach.

Takze Lechu, ten tego, nie wyszlo Ci.

:-)

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

@ Lech36

"Ksiazke" zawsze mozna pozwac do sadu. Nikt sie nie odwazyl, gdyz sa w niej podane fakty. ;)

Ps. Sa Ksiazki ktore naukowo obalaja to czego ucza w szkole, czyli co edukacja do ciemnogrod? Np. ksiazka Christopher Dunn "great pyramid power plant".

Koncze ten Off Topic. Jak cos masz PW.

"Ksiazke" zawsze mozna pozwac do sadu.

Tacy pseudo pisarze własnie liczą na to że ktoś ich poda do sądu. Darmowa reklama i wzrost popularności w ciemnogrodzie.

Nikt sie nie odwazyl, gdyz sa w niej podane fakty.

Twoim zdaniem to są fakty.

Autor natomiast z różnych tajemniczych przyczyn nie może podać nazwisk i dowodów na to że to prawda. Tylko insynuacje. Pozostajemy przy nie sprawdzalnym słowie pisanym, napisanym dla kasy.

Jak autor coś wie co może udowodnić i jest to przestępstwem, to powinien pójść z tym do prokuratury.

@Lech36

Ten wywiad to nie jest sama ksiazka wlasciwa, a jedynie wstep do niej. Wiec mylisz sie i to bardzo. W samych rozdzialach masz podane fakty, ot losowy, pierwszy, lepszy. Chyba ze to tez dla Ciebie bujda.

WUruMWc.jpg

Mowisz ze to marni pisarze, coz dziennikarze nagrodzeni przez m.in Grand Press i Watergate. Wiec poziom soba reprezentuja.

Gość

(Konto usunięte)

sa w niej podane fakty

To są Twoim zdaniem fakty?

post-32560-0-92033200-1455016592_thumb.jpg

Moim zdanie - nie. Z "wiem ale nie powiem" nie da się racjonalnie dyskutować, to jest wiara (w autora) a nie wiedza (o faktach). To, że autor ma wiedze i fakty o sponsorowaniu OWP przez kraje obozu socjalistycznego automatycznie nie oznacza, że ma cokolwiek do powiedzenia w sprawie katastrofy smoleńskiej.

To jest WSTEP do ksiazki wlasciwej. Ta ksiazka nie jest o SMOLENSKU. Czy ja musze to tlumaczyc kilka razy. Dalem w formie ciekawostki.

Znaczy się związek tego z tematem wątku jest luźny, a właściwie żaden. Zaczynam łapać sposób myślenia Szanownego Kolegi ;-).

Jestem Europejczykiem.

Wypowiedz jest o Smolensku od osoby ktora przynaje sie do tego ze wie troche wiecej niz my. Pokretna logika splata Ci palce i jezyk. Zas sama ksiazka jest o tym co napisalem powyzej. Jaro, rozczarowujesz mnie, coraz bardziej.

Wypowiedz jest o Smolensku od osoby ktora przynaje sie do tego ze wie troche wiecej niz my.

To stare zabawa harcerzyków i małolatów w przedszkolu: "Gdybyś wiedział, co ja...."

To taka w tym wieku metoda na zaimpownoiwanie bardziej sprawnym i inteligentniejszym rówieśnikom.

Część dzieci, po prostu z tego nigdy nie wyrasta....bo niczym nie była w stanie zaimponować rzeczywistym.

Wypowiedz jest o Smolensku od osoby ktora przynaje sie do tego ze wie troche wiecej niz my

Sądzisz że Daniken wie więcej od naukowców o kosmitach ?

Sądzisz że ten mój kolega z dawnych lat mówiący, że jego ojciec trzyma bombę atomową w lodówce, mówił prawdę ?

Juz wytlumaczylem. Nie mam zamiaru sie powtarzac i powtarzac. Tu panuje taki trend potwarzamy klamstwo wystarczajaco dlugo i ono staje sie prawda.

Tu panuje taki trend potwarzamy klamstwo wystarczajaco dlugo i ono staje sie prawda.

Zgadza się. Dotyczy to propagandy pisowskiej i ich teorii spiskowych tworzonych masowo dla ciemnogrodzian.

Daleki jestem od teorii spiskowych, ale lepiej przyjac jedyna sluszna wersje ktora miala miejsce godz. po katastrofie, i wszyscy juz wiedzieli jak to sie stalo. To sie nazywa dopiero ciemnogrod.

Daleki jestem od teorii spiskowych, ale lepiej przyjac jedyna sluszna wersje ktora miala miejsce godz. po katastrofie, i wszyscy juz wiedzieli jak to sie stalo. To sie nazywa dopiero ciemnogrod.

Typowo PiSowsko-goebbelsowskie powtarzanie w kółko tego samego kłamstwa, aż ludzie w nie uwierzą.

Najpierw generuje się jakąś teorię, żeby później zaciekle z nią walczyć.

Jestem Europejczykiem.

To sie nazywa dopiero ciemnogrod.

Ciemnogrodu pisowskiego, dowodzonego przez Antoniego "Smoleńskiego" i jago badaczy zamachu, nic nie przebije. Ani a Polsce ani na świecie.

hahaha Szczerze mnie rozbawiacie.

hahaha Szczerze mnie rozbawiacie.

Ty nas też :-). Przynajmniej mnie. Żeby nie było niedomówień w ogóle bawią mnie wszystkie teorie spiskowe propagowane przez przedstawicieli PiS a te od Antoniego szczególnie mimo że dotyczą bardzo smutnego tematu w który wpisuje się śmierć. Hołubce wycinane nad tą śmiercią przez przedstawicieli PiS są po prostu niesmaczne.

Lubie jak czlowiek jest taki PO/PIS. Biale/Czarne. Lechu/Jarek. Katastrofa/bzdury. 500zl na dziecko/500zl na kazde dziecko. Lechu, musiales byc w woju. Ktora jednostka, pochwal sie?

Lechu, musiales byc w woju. Ktora jednostka, pochwal sie?

To tajemnica wojskowa. Powinieneś o tym wiedzieć ;-).

Gość

(Konto usunięte)

umawianie sie na ten wywiad trwalo 4 lata

Dostal drugie zycie w USA i ma tam ochrone rzadowa...

Wiesz ze sa "safe house". Wiesz co to takiego?

Ja wiem - jest to studio TVP INFO w Warszawie. )))

https://www.youtube.com/watch?v=bMGwj98goMY

Gadomski (autor wywiadu z Avivem) znający teraz wszystkie mroczne tajemnice Putina ukrywa się od KGB w innym "safe house" - TV Republika. ))) Przedszkole, młodsza grupa. )))

Pudlo JuG.

Kombinuj dalej.

Redaktorzyna chyba nie wie ze rozmawial z osoba ktora zabijala z zimna krwia.

Polska to jednak ciekawy kraj.

Najwieksza zbrodnia PRL - niewyjasniona.

Najwieksza katastrofa tzw. III RP - niewyjasniona.

Finito.

Dawid ma fazę maniakalną i męczy wszystkich swoimi natręctwami.

Wszystko będzie dobrze, uspokój się. Macierewicz i jego ludzie wyjaśnią wszystko, to tylko kwestia czasu.

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.