Skocz do zawartości
IGNORED

Katastrofa Tu 154M, teorie spiskowe...

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

Tarot to system wróżebny, nie stojący w opozycji do Boga.

Owszem Kościół nie toleruje praktyków Tarota i innych systemów.

Bóg jest wszystkim co jest, jest więc również i Tarotem, to Bóg kieruje ludzką ręką, która wyciąga karty.

Te karty, jakoś nigdy nie chcą być inne niż rzeczywistość, której są symbolami.

Pokazują ją bezwzględnie, ukazując czasami zaskakujące aspekty.

Bóg jest wszystkim co jest, jest więc również i Tarotem, to Bóg kieruje ludzką ręką, która wyciąga karty.

Skoro tak, to również ręką pilota, aby wrócić do tematu wątku.

Nie dostaniesz za powyższe rozgrzeszenia, jeśli tego nie odwołasz. Chyba, że nie jesteś katolikiem.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Jest też Diabeł, który przybiera różne postaci.

Jednym z ziemskich wcieleń Diabła jest użytkownik Filut, muls, wladz, argus.

Diabeł też kierował umysłami ludzi, którzy doprowadzili do sytuacji rozdzielenia wizyt w Smoleńsku i niedopełnienia czynności zapewnienia niezbędnego bezpieczeństwa, przez służby polskiego państwa.

Lista zbrodniczych nieprawidłowości jest długa jak odległość z Warszawy do Moskwy.

Toś se zadarł z Niosącymi Światło!:)

A dziadekwłodek?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Jest też Diabeł, który przybiera różne postaci.

Jednym z ziemskich wcieleń Diabła jest użytkownik Filut, muls, wladz, argus.

A Fox?!

Wiesz jakie herezje On wypisywał w wątku o szybkości światła...?

3184 wpisy, a koledzy nadal we mgle.

W odróżnieniu od ciebie? Je też wierzę w zamach, tylko chętnie poznałbym jakieś szczegóły. Czym ten hel niepostrzeżenie przewieźli?

Jestem Europejczykiem.

Słyszałem dziś wypowiedź Prezesa że zderzenie z 40 centymetrową brzozą nie mogło zmienić toru lotu samolotu. Ciekawa koncepcja. Podobno wywołała spore zaciekawienie w FAA która będzie musiała przeanalizować wszystkie swoje dotychczasowe certyfikaty.

Jestem Europejczykiem.

Przyczyną katastrofy był wybuch nad samolotem głowicy konwencjonalnej rakiety z ładunkiem termobarycznym" - wynika z raportu ekspertów, o którym pisze "Gazeta Polska Codziennie".

No i wszystko jasne, Prezes ma swoich wymarzonych "poległych".

Jestem Europejczykiem.

Masz dowód że tak nie było?

A ja np. jestem przekonany, że jaruś posłał macierewicza pod lotnisko, by ten strącił samolot. Masz dowód, że tak nie było ?

Tak, są przekazy TV, A.Macierewicz był w lesie katyńskim.

eee, tam. Sfałszowane. A nawet jeżeli prawdziwe to na pewno był to jego sobowtór chytrze przystrojony przez przybocznych jarusia...

Masz dowód że tak nie było?

poza "ekspertami" z stajni Sakiewicza każdy ekspert potwierdzi przyczyny zawarte w raporcie MAK i komisji Millera....kolego otrzeźwiej.Jesteś nieprzytomny od 10 IV ubiegłego roku!!!!!!!

poza "ekspertami" z stajni Sakiewicza każdy ekspert potwierdzi przyczyny zawarte w raporcie MAK i komisji Millera....kolego otrzeźwiej.Jesteś nieprzytomny od 10 IV ubiegłego roku!!!!!!!

Jak PO wygra, to będziesz miał rację, jak wygra Polska, to ja będę ją miał.

Jak PO wygra, to będziesz miał rację, jak wygra Polska, to ja będę ją miał.

jak ty wygrasz będzie Papryka i Smoleńsk....z Polską niewiele wspólnego

Jeśli nie pójdziesz go psychiatry to g... będziesz miał.

Albo kaftan.

A wydawało się, że ustaliliśmy, że obaj chcemy wyjaśnienia kwestii smoleńskiej.

jak ty wygrasz będzie Papryka i Smoleńsk....z Polską niewiele wspólnego

Ja nie startuję, mam fatalną przeszłość, Wasze służby zaraz prześwietliłyby mnie i skandal gotowy.

Ja nie startuję, mam fatalną przeszłość, Wasze służby zaraz prześwietliłyby mnie i skandal gotowy.

Ty czy prezes jeden pies...e tam ,co mogłeś nabroić.Zgwałciłeś Misia Colargola?

"- To będzie całkowite łgarstwo. Ktoś przygotowuje prowokację. Rozmawialiśmy wyłącznie o zdrowiu mamy, jak codziennie od rana - powiedział Kaczyński, pytany o doniesienia "Rz".

Jarosław Kaczyński odniósł się do informacji "Rzeczpospolitej", według których 8 października miałaby zostać ujawniona treść ostatniej rozmowy szefa PiS z bratem - z 10 kwietnia 2010 r. Zapewnił, że zapis taki będzie kłamstwem. "

Ciekawa reakcja,skoro rozmawiał tylko o zdrowiu.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

od wczoraj info błąka sie po sieci a nikt nie wkleil

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jeżeli coś wygląda absurdalnie to nie znaczy, że nie jest prawdziwe

"- To będzie całkowite łgarstwo. Ktoś przygotowuje prowokację. Rozmawialiśmy wyłącznie o zdrowiu mamy, jak codziennie od rana - powiedział Kaczyński, pytany o doniesienia "Rz".

Jarosław Kaczyński odniósł się do informacji "Rzeczpospolitej", według których 8 października miałaby zostać ujawniona treść ostatniej rozmowy szefa PiS z bratem - z 10 kwietnia 2010 r. Zapewnił, że zapis taki będzie kłamstwem. "

Ciekawa reakcja,skoro rozmawiał tylko o zdrowiu.

Kiedyś, za swoich rządów prezes stosował podobną technikę - jeśli nie ma dowodów na przestępstwo, to znaczy że zostały usunięte. Oczywiście to prezes z zerem wymyślali wcześniej owe "przestępstwo".

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.