Skocz do zawartości
IGNORED

Katastrofa Tu 154M, teorie spiskowe...

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

Cóż za dziwaczny defetyzm. Przecież w odwodzie mamy hufce Karskiego na Melexach!

Ale oni maja wiecej melexow :)

A co calej sprawy to na 99% w poniedzialek sie okaze ze to jednak pomylka i nie dokonca prawda. Ze sa przeslanki ale ich nie ma...

Za grubymi nicmi to szyte by teraz przez takie niedopatrzenie afera miala sie pelna geba rozchulac.

Za to marzy mi sie spotkanie z E.Klichem i spytanie sie go... o jakim kokpicie tak nawija ciagle? Albo rzeczywistosc u rosjan

ma inna gestosc albo zaburzenia czaso przetrzeni tam wystepuja bo nigdzie, nigdzie nie widac kokpitu w czesci wiekszej niz kilkadziesiat cm.

Co wiecej nawet na plycie lotnistka nie ma obok wraku a podobno ziemia na 3m wykopana byla...

Jedyny slad to wypowiedz rosyjskiego emerytowanego kapitana ktory widzial 4 ciala w kokpicie (bylo to zaraz po katastrofie) i wpisy

w raporcie MAK o obrazeniach pilotw.

Reszta znika przed oczami i kamerami ....

Cud !

Rozumiem gdyby w raporcie MAK byly zdania tego rodzaju : w pozostalosci po kabinie pilotow prawdopodobnie znajdowaly sie 4 ciala ale

ze wzgledu na obrazenia nie mozna ich zidentyfikowac.

To logicznie...wypakowal dziobem w ziemie to i z ludzi mielone sie zrobilo.

Ale nie...

"Obrazenia pilotow swiadcza o tym ze trzymali do konca stery" "Blasik byl w kokpicie nie przypiety" itd...

Albo kokpit jest ale nie chca nam go udostepnic albo ten caly raport na kolanie spisany i ma wartosc = opowiadaniu 1szo klasisty.

Innego wytumaczenia nie ma...

Mocodawcy Krzyżowców chcą za wszelką cenę podtrzymać tradycję marszów na Krakowskim Przedmieściu. - To takie współczesne wyprawy krzyżowe. Nawalanek już chyba nie przywrócą. A tak naprawdę wiedząc z czyjej to winy usiłują mieszać mniej zorientowanym.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

No i mamy kolejna rewelację: http://wiadomosci.wp.pl/title,Sensacyjne-nagranie-dwie-sekundy-po-katastrofie-841074-pojedynczy-ludzki-glos,wid,14165969,wiadomosc.html?ticaid=1dbbd&_ticrsn=5!

Głos z komórki, innego statku powietrznego czy wieży, a może...? Ciekaw jestem, jaki sens mają te podrzucane rewelacje?

niezalezna jeszce dlugo niezaleznie od faktow bedzie puszczala rozne niezalezne ciekawostki od niezaleznych ekspertow.na tym polega niezalezne dzialanie niezaleznej.

No i mamy kolejna rewelację:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) !

Głos z komórki, innego statku powietrznego czy wieży, a może...? Ciekaw jestem, jaki sens mają te podrzucane rewelacje?

Podobno był to głos generała B. który powiedział: "Nie wiem jak wy, ale ja muszę się napić".

Wyjaśniałoby to temat promili we krwi i jednocześnie oczyszczało z wszelkich zarzutów.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jestem Europejczykiem.

Krakowski Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna dołączył do listy oszołomów i zakwestionował obecność w kokpicie generała Błasika. A przecież wszystko precyzyjnie ustaliła komisja generalisswoman Anodiny, a jej ustalenia gorliwie potwierdził raport Millera. Według tych ustaleń generał Błasik napił się, potem przetoczył przez salonik prezydencki jak przez stodołę i wtargnął do kokpitu, by dorwać się do sterów, albo przynajmniej komenderować pilotami.

W taką wersję uwierzyła "mądra, wykształcona, rozumna, normalna Polska", a informacja o pijanym polskim generale, który miał się przyczynić do katastrofy, poszła w cały świat.

Na obecności w kokpicie generała Błasika, który miał komenderować pilotami, zbudowana została cała koncepcja katastrofy. - A teraz sławny krakowski instytut doczytał się z taśm, że głosu generała Błasika w kokpicie nie było. I twierdzi, ze drugi pilot Robert Grzywna prawidłowo odczytywał wskazania wysokościomierza. A skoro czytał prawidłowo – upada teza, że piloci pogubili się we mgle. A skoro się nie pogubili - to jakim trafem zahaczyli o brzozę?

I co – teraz rozumni,wykształceni, oświeceni Polacy mają odrzucić raport Anodiny i uznać, że racje miały oszołomy otumanione przez PiS, Macierewicza, "Gazetę Polską" i toruńskie media ojca Rydzyka? Mają teraz zjeść własną, wylaną na oszołomów żółć, połknąć wszystkie wypowiedziane wobec nich obelgi i drwiny?

Przesłuchać brzozę by należało.

Ona nam powie, co tam się stało,

Kto ją posadził, po co tam rosła

I czemu stała taka wyniosła.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

ano nic.Zupelnie nic.Nie odzywajacy sie generał.... to nadal generał.

a rozumni nadal pozostaja rozumni.A idioci idiotami itd.

Biedny tylko ten Klich co widzial ciala z kokpitu a jakoby ich nie bylo.Klich jest takze rozumny.

A idioci idiotami itd.

Z naciskiem na mulsie "itd."

Ciekawy jestem gdyby to mądrze wrzucić w forumową wyszukiwarkę- ile by uzyskać wpisów mulsa- chłopina ma chyba jakiś kompleks, który lubi wyżywać tymi "idiotami". (itd)

Trzeba zawołać amerykanów, ale najpierw przepędzić bandę, bo dla niej nikt nie będzie się poświęcał, ja również nie zamierzam.

Wezmę zielona karta i wyjadę stąd do USA.

no to szable w dlon numerek.

Żartujesz za co mam oddać, za takich jak Filut?

Wolnego.

Filut mówi że deszcz pada i jedzie na thanksthele zapłacić haracz, bez zmrużenia oka.

Takim jak Filut jest dobrze, mają swoje Toyoty i Luxmany, pozamykali oczy i uszy, byle tylko Toyotę widział sąsiad, a Luxman miał prąd w gniazdku do dyspozycja i brzęczał.

na prund ci starczy.jako ze jezdem zbanowany w hajendzie roku to przeczytalem numerek cos napisal i spadlem z stolka takie to bylo mondre.jezdem pewien ze juz dawno zabila cie zona wsadzila do szafy i pisze za ciebie.

Biedny tylko ten Klich co widzial ciala z kokpitu a jakoby ich nie bylo.Klich jest takze rozumny.

Ciala cialami ale jak on widzial kokpit skoro go nie ma :) ?

No chyba muslik ze ominela Cie nieprzyjemnosc ogladania pozostalosci wraku ktory lezy na plycie lotniska. Ale jak

nadrobisz zaleglosci i wskazesz mi ocalala kabine pilotow w ktorem mogly sie zachowac ciala w stanie do szczegółowej

ekspertyzy medycznej (wlacznie z okreslenien o zapieciu badz nie zapieciu pasow) dostaniesz przelewem 100zl odemnie

Deal?

na prund ci starczy.jako ze jezdem zbanowany w hajendzie roku to przeczytalem numerek cos napisal i spadlem z stolka takie to bylo mondre.jezdem pewien ze juz dawno zabila cie zona wsadzila do szafy i pisze za ciebie.

Jak chcesz coś napisać w zbanowanym wątku, to napisz mi na PW, a ja to wkleję pod swoim nickiem.

To co napisałem, to tylko okruch prawdy, tak mały, żeby nikogo broń Boże nie zniechęcić do czegokolwiek, ale przywrócić proporcje.

Mogę rozwinąć, ale będzie trudno strawialne.

Ciala cialami ale jak on widzial kokpit skoro go nie ma :) ?

No chyba muslik ze ominela Cie nieprzyjemnosc ogladania pozostalosci wraku ktory lezy na plycie lotniska. Ale jak

nadrobisz zaleglosci i wskazesz mi ocalala kabine pilotow w ktorem mogly sie zachowac ciala w stanie do szczegółowej

ekspertyzy medycznej (wlacznie z okreslenien o zapieciu badz nie zapieciu pasow) dostaniesz przelewem 100zl odemnie

Deal?

>>>Nie jestem ekspertem ani milosnikem katastrof.od tego mam wytypowanego fachowca ktory ciala widzial.Klich jednoznacznie ocenil ciala i kokpit.nie widze podstaw zeby negowac jego zdanie i wierzyc amatorom politykom.

jesli koniecznie chcesz zobaczyc kokpit popros rosjan zeby ci udostepnili.

sadze ze trzymaja to, jak wiele innych jako dowod w sprawie.

Jak chcesz coś napisać w zbanowanym wątku, to napisz mi na PW, a ja to wkleję pod swoim nickiem.

>>>>juz dosc sie napisalem w tej sprawie.raczej ciekawe do czego moga dojsc panowie jak im nikt nie przeszkadza.

>>>Nie jestem ekspertem ani milosnikem katastrof.od tego mam wytypowanego fachowca ktory ciala widzial.Klich jednoznacznie ocenil ciala i kokpit.nie widze podstaw zeby negowac jego zdanie i wierzyc amatorom politykom.

Muls ale przeciez samemu mozna tez wnioski wyciagnac.

Prosze tutaj AUTENTYCZNE zdjecie pozostalosci TU-154 ktore zebrano kopiac w blocie na glebokosc 3m czy jakos tak

Ukryta Zawartość

Widzisz gdziesz ocalala kabine pilotow??

Jesli rosjanie przetrzymuja w innym nieoficjalnym miejscu kokpit to chyba warto sie zastanowic dlaczego. To ukrywanie dowodow ktore jest rownoznacznie

z mataczeniem.

Ukryta Zawartość

jesli Klich widzial kokpit to jest ten kokpit, a ze jezd glowna czescia sledztwa, jest traktowany osobno.reszta samolotu gowno kogo obchodzi jako nieistotna dekoracja.

nie jest to ukrywanie bo wszyscy uprawnieni maja do niego dostep.ja bym go zakopal na czas sledztwa zeby mondrzy znowu nie spekulowali czy nie jesd za dlugi albo za krótki w stosunku do grubosci sosny.

jesli Klich widzial kokpit to jest ten kokpit, a ze jezd glowna czescia sledztwa, jest traktowany osobno.reszta samolotu gowno kogo obchodzi jako nieistotna dekoracja.

.

Jasne...chociaz to watroba Blasika jest glownym elementem sledztwa i jako taka (bezposredni powod katastrofy winna byc zakopana :)

MAK blokuje dostęp do dokumentów z sekcji zwłok gen. Błasika

"Nasz Dziennik" pisze, że przed zaplanowaną na dziś konferencją polskich prokuratorów wojskowych w sprawie nowych odczytów z czarnej skrzynki TU154M, Międzynarodowy Komitet Lotniczy zablokował na swoich stronach internetowych dostęp do dokumentów w sprawie katastrofy z 10 kwietnia 2010 roku.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

Nasz Klich okazuje się nic nie widział, słabo słyszy (nie ma słuchu muzycznego) za to "wierzący" okazuje się jest....

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Wiara czyni cuda...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.