Skocz do zawartości
IGNORED

Katastrofa Tu 154M, teorie spiskowe...

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

a jednej rzeczy teraz nie rozumiem.

Polska potrafi zorganizować z sukcesem Euro, a nie potrafi zorganizować przelotu samolotu...?

To niestety silna wskazówka że powinniśmy się wybyć uprzedzeń w stosunku do badań prof. Biniendy i z otwartymi głowami sprawdzić jeszcze raz co się stało.

Otwarta głowa to jest to samo co pusta ?

Ja jednej rzeczy teraz nie rozumiem.

Polska potrafi zorganizować z sukcesem Euro, a nie potrafi zorganizować przelotu samolotu...?

To niestety silna wskazówka że powinniśmy się wybyć uprzedzeń w stosunku do badań prof. Biniendy i z otwartymi głowami sprawdzić jeszcze raz co się stało.

jak otworzysz glowe to sie zdziwisz.A jeszce bardziej jak otworzysz bideidy.Generalnie Polska potrafi jeszcze zorganizowac wyscigi konne,drapanie sie po plecach,wstawianie wlosow w miejsce lysiny.Jednak z idiotami na pokladzie nie daje rady.A jeszcze bardziej z idiotami na forum.

teraz juz rozumiesz wszystkie rzeczy.

Mam nadzieję że doczekam czasów gdy kłamstwo smoleńskie będzie karane w Polsce z takim samym zaangażowaniem jak kłamstwo oświęcimskie.

Ja też czekam, ale ja stoję tam gdzie stało...

Tym niemniej myślę ze prędzej Kaczyński doczeka się wnuków ;)

Mijasz się z prawdą. W dzień przylotu Tuska i Putina w Smoleńsku były wozy z ruskim przenośnym odpowiednikiem systemu ILS.

Gdy lądował tam śp. Prezydent Kaczyński po tych wozach nie było śladu i ILS już nie działał. Dziwne - nie?

Jeden "drobny" szczegół - polskie maszyny nie mają odbiorników tego systemu.

Jestem Europejczykiem.

jednowymiarowy facecik na zlecenie

Znowu bąka puściłeś do wirtualnego lustra. Opanuj to coś w lustrze co ci głupoty podpowiada.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Doskonały tekst Ewy Stankiewicz dziś się pojawił, każdy powinien z nim się zapoznać:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

zabawne jak idiota idiotke zwsze znajdzie.

czy to fermozony czy zwykly...zapach......padliny.

A nie prosciej zorganizowac sie pod szyldem...Milosnikow niezaleznej.I tam mozna sobie dowolnie ..potakiwac.

muls i Filut

Ależ to wasze zdanie, jeden słuszny swąd na jakiś konkretny temat przerabialiśmy przez dziesiątki lat.

Chłopaki są zwolennikami Jedynie Słusznej Linii propagandy reżimowych polskojęzycznych mendiów, dopóki Amerykanie przyparci do muru przez 25 000 podpisów w końcu nie ujawnią posiadanych przez siebie materiałów.

Chłopaki wierzą, że samolot, który spadając z kilku metrów rozpadł się na kawałki wielkości dłoni nie został rozerwany wybuchem.

Chłopaki wierzą w pancerną brzozę. Wierzą wbrew analizom naukowym za miliony dolarów.

Chłopaki uwierzą w każdą bajeczkę zaserwowaną im przez mendia i sowieckie marionetki, dla niepoznaki nazywane rządem.

Do czasu.

W końcu prawda wyjdzie na jaw i chłopakom będzie łyso.

Oj, łyso...

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Jestem zbudowany tym, że emigranci z dala tak doskonale się orientują w bieżących ustaleniach, już dziś mają pewność w sprawie wybuchu podpartą badaniami naukowymi za miliony dolarów.

Ja tam zaczekam na wyniki śledztwa, na amerykańskie materiały również i to bez troski o moją fryzurę.

Mijasz się z prawdą. W dzień przylotu Tuska i Putina w Smoleńsku były wozy z ruskim przenośnym odpowiednikiem systemu ILS.

Jeden "drobny" szczegół - polskie maszyny nie mają odbiorników tego systemu. ( z wpisu Jaro_747 )

z twoją widzą może gąskę Balbinkę kokietuj

Drogi Jaro_747

Na początku chciałbym: Solidarnie z tobą jestem absolutnie wzburzony tym ,że zostałeś zbanowany (nie wiem za co) i protestuję przeciw takim działaniom z całej siły!!

Odpowiadając:

owszem żyjemy w matriksie ale nie dajmy sie manipulować ani jednym, ani drugim, trzecim i czwartym.

..i o tym był mój wpis, który ( niesłusznie) Ciebie wzburzył mój drogi :).

NAWIASEM mówiąc - czytać między wierszami i nie traktować wszystkiego poważnie tym bardziej ironię.

Na pohybel wszystkim oszołomom - w tym wszelkim pełowcom tyż.

Cieszmy się z tego co mamy.

Ukryta Zawartość

post-8986-0-87944700-1341512947_thumb.jpg

post-8986-0-07275500-1341512956_thumb.jpg

post-8986-0-39385900-1341512988_thumb.jpg

post-8986-0-75203500-1341513002_thumb.jpg

post-8986-0-21544800-1341513014_thumb.jpg

post-8986-0-22547600-1341513028_thumb.jpg

post-8986-0-65713100-1341513045_thumb.jpg

post-8986-0-72934200-1341513056_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Chłopaki są zwolennikami Jedynie Słusznej Linii propagandy reżimowych polskojęzycznych mendiów, dopóki Amerykanie przyparci do muru przez 25 000 podpisów w końcu nie ujawnią posiadanych przez siebie materiałów.

Chłopaki wierzą, że samolot, który spadając z kilku metrów rozpadł się na kawałki wielkości dłoni nie został rozerwany wybuchem.

Chłopaki wierzą w pancerną brzozę. Wierzą wbrew analizom naukowym za miliony dolarów.

Chłopaki uwierzą w każdą bajeczkę zaserwowaną im przez mendia i sowieckie marionetki, dla niepoznaki nazywane rządem.

Do czasu.

W końcu prawda wyjdzie na jaw i chłopakom będzie łyso.

Oj, łyso...

a ten niezmienny.Nie wiadomo czy tak na niego dziala stankiewicz czy szczepienia ochronne. typu..ospa.

dobre som tez te analizy naukowe za miliony dolarow.czy ktos jus zgodził sie moze je zaplacicć????No i twardosc w niewierzeniu sledczym przy czym juz stankiewicz wystarczy.Groteskowi goscie w krawatach.

a zupelnie kladzie na łopatki polozenie ameryki na lopatki przez 25tys polskich idiotow.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.