Skocz do zawartości
IGNORED

Katastrofa Tu 154M, teorie spiskowe...

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

jaro, co do PO to dla mnie juz zaraz po informacjach o katastrofie bylo juz jasne jak to bedzie wygladac. Rano wylecial z lotniska samolot rzadowy, a rozbil sie samolot prezydencki... I tak jest z wieloma rzeczami w PO.

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Co oczywiście nie zmienia przyczyn katastrofy.

Jak nie zmienia, zmienia.... Przeciez prezydencki byl, chyba podczas tego lotu go kupil, ale pewnie umowa kupna-sprzedazy sie zachowala, jak paszporty terorystow po uderzeniu w WTC....

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Pijany kierowca jadąc niesprawnym, kradzionym samochodem nad ranem na bocznej drodze zabija idącego człowieka po prawej stronie drogi

Cała dyskusja z Tobą sprowadza się do tematu czy zabity pieszy powinien iść lewą stroną drogi, wtedy może by nie zginął a więc cała wina za wypadek spada na niego.

Wpierw poczytaj: http://www.altair.com.pl/news/view?news_id=4347

Bo na razie takimi przykładami tylko ośmieszasz się.

dziadek, no dokladnie, PiS juz 6lat rzadzi? no i Klich tez przeciez z PiS? nie?

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Cały czas piszę w tym wątku, że do Katastrofy Smoleńskiej doprowadziły wieloletnie POPiS-owe działania, chociaż jej bezpośrednią przyczyną był błąd pilota. Lecz nie wziął się on z niczego.

Cały czas piszę w tym wątku, że do Katastrofy Smoleńskiej doprowadziły wieloletnie POPiS-owe działania, chociaż jej bezpośrednią przyczyną był błąd pilota. Lecz nie wziął się on z niczego.

Zgadza się. Pisałem o tym już tyle razu, że słabi mnie, jak to powtarzam, ale może jednak warto, może cycuś coś z tego zrozumie.

Bezpośrednia przyczyną był błąd pilota. Ale to było na końcu całego łańcucha który zaczął się o wiele wcześniej i był wyjątkowo długi.

Nie możemy utożsamiać błędu z winą - piloci popełnili błąd ale wina jest gdzie indziej. Któryś z ekspertów po pzeczytaniu raportu stwierdzil, że to prawdziwy cud, że katastrofa nie zdarzyła się wcześniej bo już od długiego czasu mieliśmy do czynienia z tykającą bombą zegarową.

Co charakterystyczne w zacieraniu rozróżnienia miedzy winą a błędem przoduje PiS a w szczególności Prorok Antoni. Prosze zauwazyć, że gdy Lasek mówi o błędach pilotów Antek pała świętym oburzeniem, że bohaterskich pilotów obarcza się winą, co jest oczywista nieprawdą (eufemizm słowa kłamstwo;-) ).

To kolejny dowód na to, że PiS gra smoleńską kartą wodząc na sznurku patriotycznie nabuzowane stado baranów. I tu z wrodzonej delikatności nie wspomnę forumowych członków tego stada.

Jestem Europejczykiem.

Primo : wiele osob kłócących sie w tym wątku co chwila daje wyraźne sygnały a nawet pisze wprost ze to ostatni ich post...szanujmy swoje deklaracje panowie albo nie obrażajcie sie jak dzieci w piaskownicy ze ktos ma inne zdanie i nie chce Waszych racji łykać na szybko.

Secundo : Jaki jest tytuł wątku? TEORIE SPISKOWE a nie TEORIE RZADOWE wiec teoretycznie netykieta (kiedyś takie słowo obowiązywało) sugeruje by podnosić w dyskusji tylko te racje które maja związek z tytułem....wielu obecnych chyba zapomina o tym.

Primo : wiele osob kłócących sie w tym wątku co chwila daje wyraźne sygnały a nawet pisze wprost ze to ostatni ich post...szanujmy swoje deklaracje panowie albo nie obrażajcie sie jak dzieci w piaskownicy ze ktos ma inne zdanie i nie chce Waszych racji łykać na szybko.

Czy to aluzja do 747 i jego słynnego juz chyba "żegnam"?

Jestem Europejczykiem.

Gość cycus12

(Konto usunięte)

ja jednego nie rozumiem, w czym jest winna partia rządząca ledwie 2 lata ? w dodatku o ile pamiętam 100% katastrof o których mowa i innych były tylko i wyłącznie za rządów PO. (przed tem pewno nie latali...)

Jeśli ktoś był w PiS'ie (a było takich wielu) a teraz jest na stołku bądź w innej partii, to nie jest w Pis'ie i proszę odróżniać tak proste i podstawowe sprawy.

Czy to aluzja do 747 i jego słynnego juz chyba "żegnam"?

raczej do Twojego ciągłego powtarzania że już nie piszesz, że nie ma to sensu itd. a w efekcie ciągle robisz co robisz. Większość chyba już wie jak należy traktować Twoje słowa..

Oświadcza, że mój umysł i mój komputer są pod moim wyłącznym wpływem i kontrolą.

ba, a tu wirus ! :D

TEORIE SPISKOWE a nie TEORIE RZADOWE

a to nie jedno i to samo ?
Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

(...)

ba, a tu wirus ! :D

(...)

Wirusa to mają w umysłach wszyscy politycy i inni, którzy przewijają się w tym wątku. Ich postępowanie samo w sobie jest spiskiem przeciwko państwu i normalności.

PS.

A nie pisałem: http://wiadomosci.wp.pl/kat,38200,title,Kolejny-skandal-probki-ze-Smolenska-w-laboratorium-bez-certyfikatu,wid,15801074,wiadomosc.html .

Było już?

1304218274smolensk.jpg

CCF20100417_00000.jpg

macierewicz.jpg

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Spokojnie - proszę się nie podniecać... :)

Nie zmieniam frontu!

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Gość cycus12

(Konto usunięte)

Wirusa to mają w umysłach wszyscy politycy i inni, którzy przewijają się w tym wątku. Ich postępowanie samo w sobie jest spiskiem przeciwko państwu i normalności.

raczej węża w kiszeni. Wszystko to kasa

załamka kompletna....

MACIEREWICZ UDOWODNIŁ, ŻE KATASTROFĘ SMOLEŃSKA SPOWODOWALI KOSMICI.

a ja tam myślę że całkiem dobrze wyszedł na fotce. Co prawda zdawałem już to pytanie i od strony rządowej nie usłyszałem odpowiedzi więc się przypomnę. Jaka jest teraz wersja ? tzn co jest przyczyną katastrofy ? Nie mam TV od ponad 6 miecha i jakąś tak nie na czasie jestem.

Wreszcie coś na temat :-)!

szkoda tylko że nie od tego który rzuca G na prawo i lewo ;]

Wreszcie coś na temat :-)!

szkoda tylko że nie od tego który rzuca G na prawo i lewo ;]

Kaczyński i Macierew na tym forum nie pisują , jak przypuszczam. Może się w Hujni udzielają...

A nie pisałem:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) .

Heh...który to juz raz.

Oczywiscie to tylko Lud Smolenski wraz z Maciarkiem ma wyłączność na korzystanie z wątpliwych dowodów i materiałów źródłowych...

Szkoda tylko ze MAK, Raport Millera czy prokuratura tez biora palcem po wodzie pisane bzdety a następnie ferują wyroki na ich podstawie.

Ale oczywiscie...ich wnioski sa jedyne sluszne :D

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

"Ewa Błasik dla Onetu: kilka dni przed katastrofą mąż powiedział, że planowany jest zamach": http://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/ewa-blasik-dla-onetu-kilka-dni-przed-katastrofa-ma,1,5559210,wiadomosc.html

To już jak ulał pasuje do teorii spiskowej. Rodzi także pytanie, co generał Błasik zrobił z taka wiedzą? Poza wyjawieniem jej w tajemnicy żonie.

Jak to co, powiadomił prezydenta a ten zwołał cały sztab generalny i polecieli sprawdzić co się szykuje...

Maciarek nie odpuszcza, składa doniesienie do prokuratury na prokuraturę wojskową. Ciekawe co jeszcze wymyśli.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

czego to ludzie nie mówią, by być na topie

Mylisz sie, SWW przed 10 kwietnia 2010r. faktycznie otrzymala takie informacje. Ale jak wiadomo, tego sie z tvn24 nie dowiesz.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Mylisz sie, SWW przed 10 kwietnia 2010r. faktycznie otrzymala takie informacje. Ale jak wiadomo, tego sie z tvn24 nie dowiesz.

Nie mam zaufania do harcerzyków po przyspieszonych kursach oficerskich.

dziadek, ok, ale oni sobie sami tej informacji nie stworzyli. Dostali ja od "sojusznikow".

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

dziadek, ok, ale oni sobie sami tej informacji nie stworzyli. Dostali ja od "sojusznikow".

I problem ich przerósł? Czy zbadali i wnioski przestawili najważniejszym osobom w państwie? To są istotne pytania.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.