Skocz do zawartości
IGNORED

Audiofile - Łódź - wątek klubowy.

Rekomendowane odpowiedzi

Ja pojechałem głównie na konkurs piw domowych i ich degustację. Tegoroczna impreza była znacznie większa i bogatsza od poprzednich. Kilkadziesiąt piw przemysłowych z całego świata z różnych gatunków do spróbowania, a do tego piwo szynkowało kilka browarów restauracyjnych z Polski i kilkunastu piwowarów domowych. Super impreza!

• 1 miesiąc później...

Nastał czas urlopów i zapewne dlatego wątek ucichł.

Ja już jestem po, więc jak dla mnie można powtórzyć spotkanie, aczkolwiek nie wiem czy reszcie pasuje...

Witam Serdecznie Audiofili.

Czy można się dopisać do Klubu,bardzo chętnie wziąłbym udział w takim spotkaniu,zawsze to nowe doświadczenie i napewno dużo się można dowiedzieć od osłuchanych ze sprzętem kolegów..Serdecznie pozdrawiam.

• 1 miesiąc później...

Jeśli przyjmiecie mnie do grona (jestem ze Skierniewic) to z chęcią przyjadę.

"Odmienny obraz każde widzi oko a każde ucho inny słyszy śpiew. A każde serce gdy wejrzysz w nie ukaże własną słabość i grzech"

To i ja się zapiszę do szanownej braci- jeśli można.Jestem ze Zgierza a sprzęcik to Yamaha serii 1000 i AP Sparki 3 kabelki audioquest i sonus oliva.pozdrawiam sizaru.

• 1 miesiąc później...

Może jednak dojdzie do spotkania? Pojawiło się kilku zainteresowanych, ale nikt nie postawił kropki nad "i". Może więc ja spróbuję: spotkajmy się 5 stycznia o godzinie 20 w Lizard King, Piotrkowska 62. Wcześniej chyba nie ma sensu z uwagi na święta. Czy znajdzie się ktoś chętny?

• 3 miesiące później...

Istnieje możliwość wynajęcia w Pabianicach fajnego miejsca w którym możliwe jest założenie "klubu melomana" tak to nazwijmy. Odbywałyby się tam spotkania mające na celu miłe spędzanie czasu przy muzyce i nie tylko.

Pomieszczenie 40mkw 3.5 metra wysokości, parking, monitoring, alarm, grube ściany.

Czy znalozłoby się klika osób chętnych do uczestniczenia w tym przedsięwzięciu?

Cena to 26zł za mkw netto z opłat tylko prąd, postaram się zrobić jakieś zdjęcia.

Jestem optymistą, ale realizację Twojej propozycji widzę w czarnych barwach. Prawie 1300zł miesięcznie, 20 osób regularnie wpłacających daje około 70zł na "łebka" co miesiąc i niemal 1kzl za rok! Do tego dochodzi dojazd, inwestycja w wyposażenie pomieszczenia... Łódź i okolice do najzamożniejszych w kraju nie należą.

Na innym forum zaprosiłem każdego (!) chętnego do swojego domu, oferowałem kawę oraz miłą atmosferę i z ponad 10 000 tyś użytkowników skorzystała z zaproszenia tylko jedna osoba! Nie było warunków wstępnych, obowiązków ani wpłat, z założeniach miało to być zwykłe spotkanie i rozmowa o muzyce i sprzęcie, marzeniach i planach.

->colcolcol

Kiedy organizujesz następne spotkanie?

http://www.audiostereo.pl/Lodz_i_okolice_laczcie_sie_I_20659.html

Ja na razie jestem pozytywnie zakręcony i nie mam nic przeciwko temu aby taki "klubik" powstał pod skrzydłami jakiegoś producenta, kilku mniejszych lub "komercyjnego" DIY, plus do tego składki kilku osób.

W pomieszczeniu zmieszczą sie spokojnie 3 zestawy, dwa standardowe i jeden "hi-end".

Zdjęcia w przyszłym tygodniu.

Pomysł dobry, tylko ten aspekt opłat nie przejdzie. Zwłaszcza teraz, kiedy to wszystko tak drożeje...

Może udałoby się znaleźć coś tańszego w Łodzi. Zawsze łatwiej i szybciej dojechać komunikacją miejską.

Edytowane przez goliatpl
Kiedy organizujesz następne spotkanie?

To jest jak z pierwsza miłością: olśnienie, zawód, przejrzenie na oczy i trzeźwa kalkulacja.

Max 3 osoby, możliwy własny sprzęt, minimalny dorobek na forum i jakiekolwiek osłuchanie, bez alkoholu, bo to nie tego rodzaju impreza...

Q21 jest chyba najlepszym miejscem na 1-sze spotkanie, nie muszą o tym wiedzieć: cichosza...............

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.