Skocz do zawartości
IGNORED

Moderacja forum audiostereo

qb_1

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownicy+

no to dlaczego tacy nie moga zostac moderatorami?

Jest wiele przyczyn, nie mają tyle czasu (odkąd zostałem moderatorem, to prawie nie mam czasu pisać, tyle raportów itp), są zbyt delikatni, lub przeciwnie (reagowaliby zbyt brutalnie), nie mają cierpliwości, nie zależy im na forum itd.

Ja niby nie długo na forum, a czytam kilka lat ...

Bzdury piszesz modrzew! Kolega to kolega a regulaminu przestrzegać należy bezwzględnie. Kochajmy się jak bracia itd. Moderatorzy pracują honorowo więc tym większy powinien być rispekt.

BTW na zbocznicę nie powinni reagować, chyba, że ktoś rażąco naruszy regulamin(nie netykietę!)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Bzdury piszesz modrzew! Kolega to kolega a regulaminu przestrzegać należy bezwzględnie. Kochajmy się jak bracia itd. Moderatorzy pracują honorowo więc tym większy powinien być rispekt.

BTW na zbocznicę nie powinni reagować, chyba, że ktoś rażąco naruszy regulamin(nie netykietę!)

Fox to nie było do ciebie...nie zauważyłeś?Pomijam,że nie łapiesz żartu.

• Użytkownicy+

Hehehe przecież jak zostajesz modem,to musisz wyrzec się kumpli...nie wiedziałeś Pietrek?

Dopiero kilka dni moderuję, a już kilka osób podziękowało mi za wycięcie ich wpisów. W emocjach czasami się coś chlapnie, a później wstyd na długo... Wywaliłem i wszyscy są szczęśliwi :)

Piotrek, nie pieść się, bo jeszcze ktoś uwierzy :)

no jak ma takie sukcesy, to moze czas na wieksze wyzwania :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

• Użytkownicy+

no jak ma takie sukcesy, to moze czas na wieksze wyzwania :)

Ukryta Zawartość

Raczej nie mam szans, tam trzeba być sprytnym jak lis ...

Ukryta Zawartość

Raport Paltona na biurku Józwy jutro o ósmej rano przesłany faksem zabrzmi tak-

DROGI JÓZWO

Na wstepie chce zauważyć-nie wiem czy Ty też zauwazyłeś jak sie poprawiła kultura pisania na forum.

Największe trole tego forum tacy jak foxbat,stary audiofil,cir...itp.boją sie pisać.

Nawet nie widze też wielu wpisow Elberotha-czyżby sie bał także? Ty tez coś marnie piszesz-zaniemogłes?

Chyba moge już zostać kapralem-Twój na zawsze ROBERT.

A mogę sie dowiedzieć dlaczego ja dostałem bana w jednym z wątków na diy?

Moderacja zdaje sobie sprawę, że w tym przypadku nie tylko wykazuje się brakiem cywilnej odwagi, szacunku dla uzytkowników tego forum, łamie regulamin ale i działa na szkodę forum promując troling?

jar1, bo Ty stary trol jestes i nie bedziesz podskakiwac nowym moderatorom :)

Co racja to racja-bo stary trol nie zasługuje na szacun,tylko na bana))))

Dopiero kilka dni moderuję, a już kilka osób podziękowało mi za wycięcie ich wpisów. W emocjach czasami się coś chlapnie, a później wstyd na długo... Wywaliłem i wszyscy są szczęśliwi :)

Piotrek, nie pieść się, bo jeszcze ktoś uwierzy :)

Robert,tak szczerze...przyjemnie chlasnąć posta kumplowi?Czy ręka drży?

• Użytkownicy+

Robert,tak szczerze...przyjemnie chlasnąć posta kumplowi?Czy ręka drży?

Absolutnie nie drży! Jeszcze mi koledzy dziękują, że ich "mądrości" ludziska więcej nie będą podziwiać. Każdemu się może zdarzyć gorsza chwila, a później wstyd. Widzisz, ja dbam, żeby był mniejszy ... w końcu to koledzy. Czasami sami proszą o usunięcie wpisu. Zresztą trzeba starać się być obiektywnym.

Robert

A jak niektorzy koledzy prosili zeby usunieto wszystkie ich wpisy wraz z katem to jakos nikt nie spelnil ich prosby.No, ale teraz z toba palton w roli moderatora to bedzie duzo latwiej.

When it comes to A Class amplifiers . I am totally biased.

Pytanie bez złośliwości, Robert co zrobiłeś z Fr@ntzem, Jozwą, mbl-em i KOLEEGĄ Yamnickiem?

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Pytanie bez złośliwości, Robert co zrobiłeś z Fr@ntzem, Jozwą, mbl-em i KOLEEGĄ Yamnickiem?

Chyba wiem.

Yamnick został wyprowadzony na spacer, Józwa uwiesił się w jaskini z nietoperzami, Fr@ntz pije wódkę z Lindą a mbl czuwa w ukryciu.

Teraz już zaśniesz?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.