Skocz do zawartości
IGNORED

Moderacja forum audiostereo

qb_1

Rekomendowane odpowiedzi

To przypnij ten temat.

To jest forum o tematyce audio i zakładek jest dość.Bocznica jaka jest każdy(zalogowany) widzi.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

• Użytkownicy+

Za takie chamstwo daj sobie bana na tydzień......a jesteś moderatorem to przynajmniej do końca stycznia-to będzie sprawiedliwe,bo przegiąłes i koniec.

Jak zwykły cudzysłów ("...") nie wystarczył żeby zrozumieć, że cytowałem słowo adwersarza, to proszę, jeszcze raz specjalnie dla Ciebie:

pier**lisz

"Wtedy lis syty i owca cała."

Nie lis tylko wilk syty i owca cała.

W tym wypadku lis.

Reszty nie skomentuję, tylko ją wytnę. Tylko do tego się nadaje ... :(

e tam

Widzę kształt rzeczy w ich sensie istotnym

I to mnie czyni wielkim oraz jednokrotnym

W odróżnieniu od was którzy Państwo wybaczą

Jesteście wierszem idioty odbitym na powielaczu

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

89 stron ... gdyby był łatwy dostęp, pewnie kilka razy więcej. Przy podziale, mniej zaśmiecaliby takie tematy, wielbiciele wątków o moderacji... a może to o to chodzi ??? Czuli by się tacy osamotnieni, bo nieco głupio byłoby wejść w zakładkę Hobby i trollować. A tak, to wiesz ... bocznica, wsio można.

Fajnie się z Tobą rozmawia/pisze na PW, tutaj oficjalnie na forum zmieniasz się - dlaczego?

Ukryta Zawartość

• Użytkownicy+

Reszty nie skomentuję, tylko ją wytnę

CaptAmerica.jpg

Widzę Twój uśmiech i ... to mnie ujmuje. Ale raz dla odmiany, mógłbyś nie wyłuskiwać hmm "smaczków" i podejść do tematu całościowo. Niech się czka sprytnemu rudzielcowi, jemu to wystarcza.

Dla odmiany, poproszę o obrazek tych z drugiej strony lustra. Może być, jakiś Stary wyliniały królik ...

Fajnie się z Tobą rozmawia/pisze na PW, tutaj oficjalnie na forum zmieniasz się - dlaczego?

Przeczytaj jeszcze raz. Fakt, że dosyć "obrazowo", ale jednak spokojnie, wyjaśniam mój punkt widzenia. Zanim zostałem moderatorem, w tym przypadku miałem dokładnie taki sam.

Pozostaje więc wyjście pośrednie, o którym mówiłem wcześniej, lub podobne, jak propozycja administratora.

Opublikowano · Ukryte przez palton, 6 Stycznia 2012 - Wpis obraźliwy.
Ukryte przez palton, 6 Stycznia 2012 - Wpis obraźliwy.

Reszty nie skomentuję, tylko ją wytnę. Tylko do tego się nadaje ... :(

Tak to jest, jak nieopierzałe i niedojrzałe chłopczyki dostaną do ręki trochę władzy. Wystarczy trochę odpowiedniej agitacji i sprawa załatwiona - wszystko gra jak w zegarku. Albo raczej jak u fryzjera. Cyk, cyk, cyk .......

Bo chce być mistrzem .......banowania i dobrego wychowania.

Zacznij od przyjaciół z moderacji.......a propos czy Frantz to Twój przyjaciel?..........bo w wiadomościach mówili coś inszego-mam rację?-tylko zapomniałem stację.

O tej fajności to byłbym dość powsciagliwy-bo jeszcze nie tak dawno dostałem taką nauczkę od Paltona-że

niedługo to będę pisać tylko z bumkiem i witją moimi przyjaciołami)...no i prawda,bo przyjaciół się

poznaje w biedzie,bo gdyby nie oni to wyleciał bym stąd na stałe....także DZIĘKUJĘ PRZYJACIELE MOI.

Może Wam powiem że Palton to dobry człowiek jest tylko te moderowanie go psuje,podchodzi zbytnio

emocjonalnie do tego co robi a na AS nie wchodził razem z Elbem tak jak Frantz....czyżby syndromem

wiejskiego głupka obdzielał Elbik i trząsł posadami tego portalu z tylnego siedzenia bądż przyczepki???

Może Wam powiem że Palton to dobry człowiek jest tylko te moderowanie go psuje,podchodzi zbytnio

emocjonalnie do tego co robi a na AS nie wchodził razem z Elbem tak jak Frantz....czyżby syndromem

wiejskiego głupka obdzielał Elbik i trząsł posadami tego portalu z tylnego siedzenia bądż przyczepki???

Nie znam pana Elbika ale to co robi z innymi to jest kuriozalne.

mówili w wiadomościach,ze moderacja to zakała tego forum.......z audio to na bakier-za to z site pod lub za rączkę.

Takie opisy testów przez wspomnianych woła o pomstę do nieba,ale co tam atrybut władzy[czytaj przycisk]za to w ręku jest-to ważne!

Jednym zdaniem-jaka moderacja takie forum......wszyscy z Nich chcą być cool.a prawdy się boją.

Gość rydz

(Konto usunięte)

Myślę że większość wie o co chodzi w tym całym galimatiasie.

We mnie też swego czasu coś pękło,kiedy niesłusznie zostałem zbanowany dwa razy z rzędu przez moderatora,zaznaczam NIESŁUSZNIE,ale nie o bany tu idzie tylko,wiemy to przecież.

Nowe zakładane tematy w tych sprawach nic nie wniosą.

Tak w skrócie,radziłbym wszystkim pójść po rozum do głowy,przemyśleć wszystko jeszcze raz,i bez uprzedzeń robić swoje,znaczy się na nowo,wtedy Forum Audio-Stereo jak i jego poziom wróci na wyżyny.

Pozdrawiam wszystkich.

• Administratorzy

Szeregi moderacji zasiliła nowa postać - użytkownik Misiomor, który na forum jest od 2004 roku. W ostatnim czasie został doceniony w wątku forumowicz roku.

Witamy i życzymy powodzenia.

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:
https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

Szeregi moderacji zasiliła nowa postać - użytkownik

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) , który na forum jest od 2004 roku. W ostatnim czasie został doceniony w wątku

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) .

No to teraz mamy przesrane za np. taki wyraz jak napisałem wcześniej. :D

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Użytkownicy+

Szeregi moderacji zasiliła nowa postać - użytkownik

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) , który na forum jest od 2004 roku. W ostatnim czasie został doceniony w wątku

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) .

Witamy i życzymy powodzenia.

Również życzę powodzenia.

Cieszę się tym bardziej, że to wyjątkowo ceniony przez wszystkich forumowicz.

Pozdrawiam

Robert

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Użytkownicy tego forum, chyba jednak mają wpływ na wybór moderatorów. No nie wiem czy wszyscy bo nie widziałem głosowania, ale na pewno NIEKTÓRZY mają.

W zamkniętym wątku o popularnosci Paltona podało stwierdzenie, że najlepszy byłby misiomor.

I SRU! Dzisiaj misiomor jest moderatorem :)

Może komuś przeszkadzały jego infantylnie uproszone poglady społeczne i chciał Go ściszyć w ten sposób. Nic z tego, jako moderator, misiomor nic a nic się nie zmienił. Nadal pisze to co pisał. Czyli jest perspektywa, że będzie banował piszących rozsadniej od niego, bo ich nie zrozumie :)

Ktoś na niego głosował? Czy znowu będzi etat, jak w pięc lat po wyborze Wałęsy na prezydenta, kiedy każdy pytany twierdził, że na Wałęsę nie głosował, a na prezydenta namaściła go nimfa z jeziora.

Pod moim wpisem pojawiła się notka

"Użytkownik [moderator] edytował ten post dziś, 17:49

Powód edycji: Uzdatnienie wpisu. "

Bardzo mi się to podoba :)

Troche chloru potem przepuszczenie przez mikrofiltr, odwrócona osmoza i już wpis jest zdatny :D

Nic z tego, jako moderator, misiomor nic a nic się nie zmienił. Nadal pisze to co pisał. Czyli jest perspektywa, że będzie banował piszących rozsadniej od niego, bo ich nie zrozumie :)

Kubri, przyznanie że nie rozumiesz wpisów kolegi misiomora - nie jest wstydem. Tak sobie po cichu myślę, że za parę lat - jeśli jeszcze będziesz czytał to forum - zaczniesz je rozumieć.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Tu - tu się przyznam że czasem nie rozumiem niektórych wpisów kolegów mądrzejszy ode mnie, jak na przykład powyższego. Ale składam to na barki moich braków w wykształceniu humanistycznym - co nie przeszkadza mi takie wpisy podziwiać, czasem kontemplować, czytać je wspak czy do góry nogami, albo mierzyć ich rytm tudzież przeprowadzać analizy statystyczne wystąpień kropek w zależności od cięć poziomych lub pionowych. Wówczas nabierają życia i biegają po ekranie jak pajączki, za co mój kot jest wdzięczny niezmiernie.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

tu się przyznam że czasem nie rozumiem niektórych wpisów kolegów mądrzejszy ode mnie

Czyli masz kwalifikacje do ich cenzorowania.... o przepraszam władzunię.... MODEROWANIA

Przyznanie się do niezrozumienia jest zdecydowanie zdrowszą opcją niż udawanie, że się rozumie :)

No ja akurat wpisy misiomora rozumiem doskonale, opodobnie jak kazdy kto ma do czynienia z dziećmi i ich sposobem uproszczonego rozumienia rzeczywistosci.

Możliwe że mlb sie nie che przyznać, za to jego komentarz wpasowowuje sią w styl moderowania tego forum. Jest dobrą praktyką innych forów, że moderatorzy ograniczają swój udział w dyskusjach i swoje komentarze. Odrobina przywoitości tego wymaga.

Tu - tu się przyznam że czasem nie rozumiem niektórych wpisów kolegów mądrzejszy ode mnie, jak na przykład powyższego. Ale składam to na barki moich braków w wykształceniu humanistycznym - co nie przeszkadza mi takie wpisy podziwiać, czasem kontemplować, czytać je wspak czy do góry nogami, albo mierzyć ich rytm tudzież przeprowadzać analizy statystyczne wystąpień kropek w zależności od cięć poziomych lub pionowych. Wówczas nabierają życia i biegają po ekranie jak pajączki, za co mój kot jest wdzięczny niezmiernie.

Ale na tym właśnie TO polega, otwarciu na to, co niewiadome i niezrozumiałe. To coś, co stale pozwala odkrywać nowe aspekty kontemplacji istnienia. Czyli, tak na chłopski rozum, likwiduje klapki na oczach, jak u konia, co ta ma znać tylko jedną drogą, na pole i z powrotem.

jako ze nowa moderacja juz pokazuje co UMIE i tnie , to nadal sie spytam. czy wpis mlb nie podpada pod..bełkocik.

nie zebym sie czepial, ale staram sie wypoziomowac jakis WZOR.

A skond wiadomo, że to nowy tnie, chiba jeszcze na szkoleniu, potem praktyka i wtedy do boju!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.