Skocz do zawartości
IGNORED

Moderacja forum audiostereo

qb_1

Rekomendowane odpowiedzi

Ponieważ brak możliwości głosowania (a nie zniknięcia ankiety - dla jasności) strasznie wzburzył wielu Kolegów myślę że przerzucenie ankiety do działającego wątku byłoby dobrym pomysłem i wszystkim wyszłoby na zdrowie. No i zyzio mógłby sie troszkę uspokoić ;-).

Jestem Europejczykiem.

• Administratorzy

Chętnie, tylko z tego co widzę to silnik forum nie oferuje zbytnio takiej możliwości. Próbowałem przenieść pierwszego posta, ale ankieta pozostaje...

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:
https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

Chętnie, tylko z tego co widzę to silnik forum nie oferuje zbytnio takiej możliwości. Próbowałem przenieść pierwszego posta, ale ankieta pozostaje...

Dowodzi to jedynie pokrętności tłumaczeń audiostereo.pl...

A nie da się dać nowej ankiety do istniejącego wątku? Albo chociażby samej ankiety bez możliwości wpisów w wątku (bo zrobi się następny burdel)?

Jestem Europejczykiem.

• Administratorzy

Nową da się założyć, ale głosy będą wówczas liczone od zera. Możemy jedynie spróbujemy przenieść to na poziomie bazy danych.

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:
https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

Niestety praktycznie każdy wątek na tym forum od dłuższego czasu jest rozwalany przez osoby, które nie mają nic do powiedzenia poza wciskaniem innym swojego światopoglądu połączonego z obrazaniem. Brakuje tym osobom elementarnego szacunku do drugiego i kultury osobistej. Nie wiem dlaczego moderacja na to nie reaguje. Może jest ich za mało? Największy problem to bocznica.

Proszę administracje o podjęcie kroków aby to forum stało się merytoryczne a nie chuligańskie.

Opublikowano · Ukryte przez palton, 24 Stycznia 2012 - Wpis obraźliwy.
Ukryte przez palton, 24 Stycznia 2012 - Wpis obraźliwy.

Moderator pALTON jest chyba niespełnionym małym Kaziem.......o trzeciej w nocy mnie banuje w watku o dacach i jeszcze o godzinie

trzeciej minut dziewięć robi wpis.......czy myslicie państwo że to jest normalne?.....bo człowiek o zdrowych zmysłach tak się nie

zachowuje.Trzeba być ciężkim frajerem,aby być takim społecznikiem za frajer......szkoda słow na tych ludzi przesiaknietych

do szpiku kości po prostu gównem....a co nie jest tak?

• Użytkownicy+

A nie da się dać nowej ankiety do istniejącego wątku? Albo chociażby samej ankiety bez możliwości wpisów w wątku (bo zrobi się następny burdel)?

Można połączyć tematy, jednak wtedy wpisy się wymieszają. Jedyne co można zrobić, to wykasować wpisy w temacie z ankietą i wtedy połączyć tematy.

Palton, to nie jest chyba taki zły pomysł, choć nie wiem, czy to nie za dużo dla jednej ankiety. Tutaj akurat bym raczej odpuścił na miejscu drugiej strony. Szkoda, że nie można ankiety utworzyć w istniejącym wątku z możliwością odtworzenia stanu poprzedniej ankiety. Ale, dla mnie, zabawa w kasowanie i przenoszenie to jednak zbyt dużo dla samej ankiety....

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Gość rochu

(Konto usunięte)

Można połączyć tematy, jednak wtedy wpisy się wymieszają. Jedyne co można zrobić, to wykasować wpisy w temacie z ankietą i wtedy połączyć tematy.

A może połączyć wszystkie tematy Bocznicy w jeden wielki wątek?

Merytorycznie chyba wielkiej szkody by nie było. A tak wszyscy mówią do wszystkich na każdy temat w jednym miejscu.

Ile nowych powiązań, ile nieznanych znaczeń, ciekawych skojarzeń...

Wielka Permutacja. Ba nieomal Temutra.

Ale by się Atopos ucieszył z takiego rozwoju wypadków ; )

Jestem za. Podoba mi się ta idea rodem z free jazzu.

Zaczyna się spokojnie, potem solówka, dołącza jeden, potem drugi, robi się wielki z pozoru chaotyczny a tak naprawdę ekstatyczny kocioł po którym następuje wyciszenie, uspokojenie i refleksja. Za chwilę ktoś nie wytrzymuje i zaczyna solówkę po czym cykl powtarza się.

Jestem Europejczykiem.

gdzie podział się watek rydza o rządzie, czarna dziura zadziałała?

przeca można wyciąć etatowych trolli bocznicy i by było

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

Gość rydz

(Konto usunięte)

gdzie podział się watek rydza o rządzie, czarna dziura zadziałała?

przeca można wyciąć etatowych trolli bocznicy i by było

Mamelu Drogi,w koszu jest!

Moderator któryś?!

Zwolennik PO?!

Usunął wątek bo po co mu to?!

Za niedługo Pan Premier Tuski,

z mównicy sejmowej wygłosi.

Rodacy róbcie co chcecie,

i tak już nic nie możecie.

To będzie kluczowe osiągnięcie rządu!

Jaro 747 przestań pierdzielić o Ziobro czy Jarkach,chcę by moderacja przywróciła temat RZĄD!

No to chciej mocniej. Na razie idzie ci kiepściutko.

Jestem Europejczykiem.

Opublikowano · Ukryte przez misiomor, 28 Stycznia 2012 - dowalanki do moderacji
Ukryte przez misiomor, 28 Stycznia 2012 - dowalanki do moderacji

Dzięki sprawnie działającej moderacji można szybciej nauczyć się tu czytać niż na niejednym kursie!

Jeśli chodzi już o logikę postępowań, to kursy są nadal lepsze.

Dopiero co założony temat wylądował w koszu. Czy to znowy Ty, Misiomor ?

Moderacja tutaj przypomina jakiś współczesny odłam Świętej Inkwizycji. Tylko jeszcze bardziej chory.

Pobudka! Żyjemy w XXI wieku!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) - pytanie do moderacji.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) - pytanie do moderacji.

Zyzio

Nastapiła taka sytuacja gwoli ścisłości-każdy kowalem swego losu,moderacja kuta na cztery łapy,kowalem moderacji jest Miroslav.......tak to rozumiem.

A TY po prostu jesteś brzydki.......podobnie jak i ja i wszystko jest jasne........Palton jest ładny,eee tam kazdy moderator jest urodny oraz mądry bo ma przycisk.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • 2 tygodnie później...

Kiedy wreszcie administracja zrobi porzadek z moderatorem Fr@ntzem ??? Są ludzie którym się nie powinno dawać brzytwy do ręki i on się do nich zalicza. Chłopak ma wyraźne problemy emocjonalne.

tydzień temu w luźnej dyskusji na bocznicy - wiec w bardzo luźnej dyskusji bo do tego jest bocznica - na tekst dyskutanta

cyt."nie pier**lę, bo bym ruszał dupą"

odpowiadając wstawiłem w cudzysłowie tekst ", nieruchawo pier**lący" -taka sobie lużna uwaga do dowcipnego stwierdzenia. Nawet się nie kłócilismy i poza sakrametalnym "pier**lisz" nie było żadnych przytyków osobistych czy kłótni. W dodatku przenośnia była zaznaczona cytatem!

Franc nie przeoczył i pieknie wyciął kilka wpisów po kolei nie patrząc na ich tekst - wyciął po prostu całość rozmowy oraz rozdał bany jak nerwowy tatuś.

Teraz czytam że banuje i wycina wpisy także w innych zakładkach, za uzycie słów które automat zamienia na ***. Wycina także wpisy które takich gwiazdek nie zawieraja. Generalnie chłoptasiowi się pod kaskiem poprzewracało i zaczyna być specjalistą od wszystkiego prostującym rzeczywistość.

Mam pytanie do administracji - celowo z wulgaryzmami żeby automat je wykropkował... Po jakiego **** wprowadziliście kropkowanie wulgaryzmów jeśli nadal za wykropkowane słowo - ***, moderatorzy pozwalają sobie banować userów z powodu już wykropkowanych wulgaryzmów??? Gdzie w tym jest celowość działania ? W domu wszyscy zdrowi??? ( jak mi to ktoś wytnie to go znajdę ;)

Wywalcie wreszcie tego Frnaca, bo nie dosyć ze kompromituje firmę swoimi uwagami pod zmoderowanymi postami - co jest zwyczajnie chamskie, to jeszcze pozwala sobie zmieniac treść merytoryczną wpisów w dyskusjach tematycznych niemal na wszystkich zakładkach. Jak wprowadzicie zakładkę kroju i szycia, założę się, że Franc będzie tam pierwszym moderatorem, który coś powykrawa! Facet jest po prostu beznadziejnym przypadkiem.

On ma raczej złą dekadę albo się w ogóle zle urodził.

Czytam i oczom nie wierzę. Miałem jeszcze przed chwilą obraz strony sprzd kilku godzin -teraz już nie odtworzę- i żadnych wulgaryzmów sobie nie przypominam w zakładce analog. A teraz patrzę i widzę tam bezczelne uwagi tego jegomościa. W realu taki osobnik miałby maskę sklepaną raz i by się nauczył szanować cudze wypowiedzi jeśli w domu go szacunku nie nauczono.

Gość rydz

(Konto usunięte)

On ma raczej złą dekadę albo się w ogóle zle urodził.

Czytam i oczom nie wierzę. Miałem jeszcze przed chwilą obraz strony sprzd kilku godzin -teraz już nie odtworzę- i żadnych wulgaryzmów sobie nie przypominam w zakładce analog. A teraz patrzę i widzę tam bezczelne uwagi tego jegomościa. W realu taki osobnik miałby maskę sklepaną raz i by się nauczył szanować cudze wypowiedzi jeśli w domu go szacunku nie nauczono.

<<Szkoda mulsa tym bardziej że on stary bocznicowy,do zakładek audio raczej nie zaglądał

a sprawił niespodziankę bynajmniej dla mnie bo widać że w temacie analog wiedzę ma.

Po zabiegu Fr@ntza poza obręb bocznicy już się chyba nie wychyli:(

Tym bardziej że nie było za co banować.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.