Skocz do zawartości
IGNORED

Czy jest ktoś z Kontrowersji.net?

jozwa maryn

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktorzy

Czy jest na formu może ktoś, kto ma i używa konta na portalu Kontrowersje (d. Matka Kurka)? Miałem tam konto przez dłuższy czas, i korzystałem z niego regularnie, ale ostatnio przez ponad rok nie zaglądałem. Dwa dni temu ponownie się zalogowałem, zaskoczył mnie trochę skład osobowy (brak wielu znanych mi blogerów), ale dokonałem paru wpisów w dyskusjach, po czym po upływie doby stwierdziłem nagle, że moje konto jest zablokowane, a parę ostatnich wpisów zniknęło. Zacząłem przeglądać forum głębiej i odniosłem wrażenie, ze na przełomie zeszłego i tego roku, albo jeszcze wcześniej, odbyła się tam niezła masakra, założyciel forum skłonił do odejścia wielu regularnie piszących blogerów (w tym tak znanych jak Azrael czy Mirex, licząc pierwszych z brzegu) i zaczął sam wypełniać ponad połowę objętości strony, jednocześnie bardzo wzmacniając środki wyrazu literackiego, a zwłaszcza intensyfikując wojnę ekonomiczną z Salonem24 oraz polityczną (chyba ze wszystkimi). Od tego czasu o Kontrowersjach zaczęło być mało słychać. Ktoś był może świadkiem tego zjawiska i wie, co było impulsem do tak poważnego przemeblowania? I czy może jednak warto tam pisać?

https://www.audiostereo.pl/topic/64756-czy-jest-kto%C5%9B-z-kontrowersjinet/
  • Redaktorzy

Nie wiem, ale co ciekawe, przestałem być partycypantem portalu od razu po sugestii (wypowiedzianej bezpośrednio do samego autora), że p. Kurka być może użył zbyt niejasnej metafory przy omawianiu filmu "Czterej pancerni". Czy to mógł być jakiś czuły punkt?

Trzeba powiedzieć,że sympatyczny z jozwy gość jest ale hipokryzją to zalatuje..albo moderacja go ściemnia.Tacy współpracownicy,szare szeregi,nowi cicho-ciemni inaczej.

poszkodowanych?

Za grubo...tragedii nie ma ale...równość społeczna to nie jest...getto "POLITYKA" jakoś funkcjonuje.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

• Redaktorzy

Kurka, no szkoda, że nikt tam nie zaglądał. Wysłałem maila do jednej z uciekinierek, popularnej terapeutki i pisarki, ale jeszcze nie mam odpowiedzi. Ostatnia dyskusja na Kontrowersjach z jej udziałem polegała na tym, że Kurka zarzucał jej poprawność polityczną, przsadną przychylność dla pederastów, kobiecą łzawość i bodajże posiadanie okresu, zaś ona odpowiadała w sensie, że nikt jej tu nie będzie prowokacji pod przykryciem urządzał. Kurka tłumaczył się jakby, że pisząc pod kilkoma nickami na raz popiera słowem i czynem Kaczyńskiego, bo mu od tego wzrasta klikalność na stronie. Na razie dalej nie doczytałem, ale musiało być interesująco. No ale to portal publicystyki politycznej, przynajmniej był rok temu.

Jan Kowalski ma dobre "O mnie", jest całkiem cool, serio! Podoba mi się w nim o tych zdaniach podrzędnie złożonych. Z tym, że Jan Kowalski jak na razie to żadnego zdania wielokrotnie podrzędnie złożonego nie napisał, i to nie jest cool...

"- Dobry wieczór państwu. Minęła godzina 20:53. Za chwilę przedstawimy ostatni odcinek serialu "Poprzez prerie Arizony". Ze względu na ogromne zainteresowanie serialem prosimy telewidzów o wyłączenie telewizorów, ponieważ podwyższony pobór mocy może spowodować częściową awarię w podstacji."

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

"Zacząłem przeglądać forum głębiej i odniosłem wrażenie, ze na przełomie zeszłego i tego roku, albo jeszcze wcześniej, odbyła się tam niezła masakra, założyciel forum skłonił do odejścia wielu regularnie piszących blogerów"

Józwa ma dar!

Jak pisze, to jakbym przy tym onegdaj był!

Autorze!

Zapraszam do tematu "In Memoriam" - możesz tam z troską w głosie i łzą w oku powspominać odeszłych... Odeszłych blogerów oczywiście!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.