Skocz do zawartości
IGNORED

Zestaw angielski z głośnikami podstawkowymi

maik

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

proszę o radę bo dopiero zaczynam:

zamierzam kupić wzmacniacz stereo (rotel lub nad) i do niego głośniki podstawkowe (na podłogówki nie mam miejsca).

Pokój ma 20 m^2 w kwadracie.

Muzyka: rock, heavy metal, jazz, czasem elektroniczna.

Proszę o porady na temat mocy i czy głośniki podstawkowe dadzą radę...?

mikel.

no prosze. Zwiesz sie mikel, masz kwadratowy pokoj 20m... Zupelnie jak ja :) Kup sobie zestaw taki jak moj zatem :) Chyba o to chodzilo? :)

.

Ten kto doświatczył wybitnego zestawu w paskudnym pomieszczeniu i budżeciaka pod akustyką idealną odnajdzie spokój ducha...

znalazłem rotel ra02+rt02+rcd02 za ok. 1000 pln i chyba sie zdecydowalem, nie wiem jeszcze z czym to polaczyc, myslalem o B&W 6xx. niestety ograniczenia finansowe, chce cos na dobry poczatek.

hmm,

to nie tak, ze oczekuje angielskiego grania, po prostu producenci z tego kraju chyba najbardziej znaja sie na rzeczy...

Zalezy mi na dobrym odbiorze i, przy okazji, dobrym design.

mikel

ROTEL to chyba nie angielski jest.

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

nieangielski

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

hmm,

to nie tak ze mam 1000 pln i koniec, pisalem, ze znalazlem wzmacniacz, cd i radio w tej kwocie.

co do kolumn to na podlogowki nie mam miejsca - najwieksze jakie moge zakupic to h = 500 mm.

zalezy mi bardziej na firmie rotel bo mają fajniejszy design.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.