Skocz do zawartości
IGNORED

Głód informacji

cynamon

Rekomendowane odpowiedzi

Postuluje zamkniecie tego debilnego watku. Zamysł autora byl zupełnie inny, trafił tu 747 widocznie zbanowany gdzie indziej i bredzi jak Piekarski na mękach.

Jestem Europejczykiem.

Szkoda Rokity, wykształcony, państwowiec, skoro marnujemy w Polsce takie kadry, to czego oczekujemy innego niż to co mamy?

Pieprzył jak potłuczony przekonany o swojej bezkarności to ma teraz nauczkę.

Jestem Europejczykiem.

Szkoda Rokity, wykształcony, państwowiec, skoro marnujemy w Polsce takie kadry, to czego oczekujemy innego niż to co mamy?

Mi go nie szkoda nic a nic.

Rokity nie uważam za "zmarnowane kadry" - jak dla mnie to wyjątkowo antypatyczny typ.

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Gość StaryM

(Konto usunięte)

Jaki państwowiec? I powiedzmy szczerze od początku był przy korycie, zmieniał partie jak rękawiczki. Co rusz mu coś nie pasowało. "Ratunku, Niemce mnie bijom" to wszystko w jego dorobku politycznym. Facet jest politycznym zerem i w gruncie rzeczy zawsze nim był. Nie wiem skąd się wzięło przekonanie o byciu "państwowcem". Taka legenda bez pokrycia. Zawsze był chamowaty i arogancki, popytaj ludzi z Krakowa. Bufon z nadętym ego. Balon pękł i został bufon.

Muszę się poważnie zastanowić, czy pod obecną władzą wracać do kraju

– oświadczył w mailowej korespondencji z TVN24.

49b20516a8db711b06348c18677b941d.jpg

Mi go nie szkoda nic a nic.

Rokity nie uważam za "zmarnowane kadry" - jak dla mnie to wyjątkowo antypatyczny typ.

No bez przesady, to co można sądzić o innych przy korycie, szczególnie z SLD, o ruchu nie wspominając, oraz o tradycjach rodzinnych polityków z PSL, szczególnie pamiętając.

Do tego całe szajki zdrajców wyrzuconych z PiS....

Opublikowano · Ukryte przez cir, 12 Czerwca 2013 - Brak powodu
Ukryte przez cir, 12 Czerwca 2013 - Brak powodu

Wiesz, zamiast biadolić jak ostatnia oferma, weź se i wyjedź też (najlepiej na biegun północny).

Będziesz miał spokój od tego kraju i polityków, a my nareszcie od ciebie, socjopatyczny trollu.

Won !!!!!!!!!!!

Opublikowano · Ukryte przez cir, 12 Czerwca 2013 - Brak powodu
Ukryte przez cir, 12 Czerwca 2013 - Brak powodu

Pieprzył jak potłuczony przekonany o swojej bezkarności to ma teraz nauczkę.

Tak, szybko niektórzy zapomnieli o sejmowej komisji śledczej ds afery.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.