Skocz do zawartości
IGNORED

roksan czy denon

paulorosi

Rekomendowane odpowiedzi

witam co bardziej polecacie ROKSAN CASPIN IA czy DENON PMA 2000AE ceny sa podobne ale waga piurkowa z ciezka niewiem sa na aukcjach takie klocki i mam wachania co wybrac morzecie pomuc i doradzic

Napisz co miałeś, co ci się podoba a co nie, co byś chciał od tych urządzeń, czego słuchałeś, czego słuchasz obecnie, pomieszczenie-wielkość.

https://www.audiostereo.pl/topic/71363-roksan-czy-denon/#findComment-2013565

No tak pisownia jest bardzo ważną rzeczą w końcu jesteśmy Polakami.

Denon 2000 czy Caspian ? Nie ma tak łatwo, trzeba posłuchać jednego i drugiego. No i musisz kolego "paulorosi" zapamiętać że na tym forum nie uzyskasz porady jak w "Przyjaciółce" (czasopismo takie kiedyś było) kup to lub tamto i sprawa załatwiona. Jak chcesz tak kupić to idź do sklepu gdzie mają albo Denona albo Roksana i wtedy w zależności co będzie w sklepie to na 100% będzie lepsze. Za chwilę będzie tutaj 25% za Caspianem, 25% za Denonem, a 50% forumowiczów napisze Ci kup całkiem co innego.

Dla mnie osobiście Caspian był jakiś taki nijaki dlatego wybrałem to co mam w tej chwili, ale piszę tutaj o wzmacniaczach.

Pozdrawiam,

paweljazz

Najgorsze to mieć do czynienia z zakompleksionym Polaczkiem, któremu dano odrobinę władzy.

"Beware of all those in whom the urge to punish is strong". Nietzsche.

https://www.audiostereo.pl/topic/71363-roksan-czy-denon/#findComment-2013570

no wlasnie decydujace jest to jaki dzwiek Ci sie podoba bo roksan gra innym charakterem od denona a najlepiej posluchac obydwu i wybrac lepszy Twoim zdaniem

chwilowy brak działalności w audio.

https://www.audiostereo.pl/topic/71363-roksan-czy-denon/#findComment-2013580

Chłopie, naucz ty się lepiej poprawnie pisać a potem zadawaj pytania.

witam co bardziej polecacie ROKSAN CASPIN IA czy DENON PMA 2000AE ceny sa podobne ale waga piórkowa z ciezka nie wiem sa na aukcjach takie klocki i mam wahania co wybrac mozecie pomóc i doradzic

Panie Jackie 69 teraz już poprawnie, a to przecież nie konkurs ortograficzny. A słyszał Pan o chorobie związanej z poprawną pisownią?

No tak pisownia jest bardzo ważną rzeczą w końcu jesteśmy Polakami.

Denon 2000 czy Caspian ? Nie ma tak łatwo, trzeba posłuchać jednego i drugiego. No i musisz kolego "paulorosi" zapamiętać że na tym forum nie uzyskasz porady jak w "Przyjaciółce" (czasopismo takie kiedyś było) kup to lub tamto i sprawa załatwiona. Jak chcesz tak kupić to idź do sklepu gdzie mają albo Denona albo Roksana i wtedy w zależności co będzie w sklepie to na 100% będzie lepsze. Za chwilę będzie tutaj 25% za Caspianem, 25% za Denonem, a 50% forumowiczów napisze Ci kup całkiem co innego.

Dla mnie osobiście Caspian był jakiś taki nijaki dlatego wybrałem to co mam w tej chwili, ale piszę tutaj o wzmacniaczach.

Pozdrawiam,

paweljazz

Myślę też o NAD s300.

no wlasnie decydujace jest to jaki dzwiek Ci sie podoba bo roksan gra innym charakterem od denona a najlepiej posluchac obydwu i wybrac lepszy Twoim zdaniem

A co sądzisz o NAD s300?

https://www.audiostereo.pl/topic/71363-roksan-czy-denon/#findComment-2013591

Miałem Caspiana i Denona 1500R i to jest przepaść i jeszcze raz przepaść, nie można porównywać tego sprzętu. Podobno wersja 2000 ma tylko więcej wacików, ale niestety nie miałem okazji go słuchać, ale 1500R to cienizna, który przegrał nawet z Marantzem PM66SE KI.

Kolumny: Monitor Audio PL500II oraz Franco Serblin Accordo Essence ::: Wzmacniacz: VTL MB 185 Series 2 Monoblock ::: PRE: Lamm LL2.1 :: DAC: DIY by Pan Waldemar + Audiobyte Black Dragon ::: IC: Audioquest SKY DBS 72V, Van Den Hul The D-102 III XLR Głośnikowe: Transparent Audio Reference 2x4m, Coaxial: Apogee Wyde Eye + WBT Nextgen 0110Cu::: Zasilające: Shunyata Sidewinder + 4x Wireworld Aurora 7.2, Ekran: Adeo Velvet 135" Projektor:JVC X7900/RS540 4K::: Amplituner:Onkyo TX-RZ50 + NAD M25 + NAD C352 Kolumny Dolby Atmos 7.4.2: Monitor Audio PL500II (front) ,Franco Serblin Accordo Essence (boki) Focal Chorus 806(tył, sufit), Monitor Audio PLC3500II (centralny), 4x SW800V (Subwoofer)

https://www.audiostereo.pl/topic/71363-roksan-czy-denon/#findComment-2013612

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.