Skocz do zawartości
IGNORED

Piszcie na forum, nie tylko czytajcie !!!

palton

Rekomendowane odpowiedzi

rochu

Przecież napisał, że: "nieswiezaki oprocz zapachu nie wnosza nic nowego."

Tak więc musisz zapomnieć o "świeżym" mulsie.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

[generalnie stawiajmy na swiezaków.nieswiezaki oprocz zapachu nie wnosza nic nowego.

Ależ jakie to stwierdzenie jest głębokie i filozoficzną treść nam niesie...prawie Noleb.

Mówią,że "prawie" robi różnicę...nie w przypadku mlusa.

[generalnie stawiajmy na swiezaków.nieswiezaki oprocz zapachu nie wnosza nic nowego.

mulsie wykąp się przy sobocie-również będziesz świeżak ))

• Użytkownicy+

DO MODERATORÓW:

Proszę o instrukcję w jakiej zakładce powinno się zakładać takie wątki jak ten, tak aby osoby niezalogowane (do których głównie jest ten wątek adresowany) mogły go śledzić ? Proszę o wskazówki i wytyczne, bo zdawkowe tłumaczenie o przyczynach przeniesienia na bocznicę są niewystarczające.

Pozdrawiam

Robert

DO MODERATORÓW:

Proszę o instrukcję w jakiej zakładce powinno się zakładać takie wątki jak ten, tak aby osoby niezalogowane (do których głównie jest ten wątek adresowany) mogły go śledzić ? Proszę o wskazówki i wytyczne, bo zdawkowe tłumaczenie o przyczynach przeniesienia na bocznicę są niewystarczające.

Pozdrawiam

Robert

Żeby to zrozumieć trzeba mieć inteligencje...moderatorowi co przeniósł,widać jej brakuje...nie poniał.

Trudne to jest...strasznie i smiesznie.

• Użytkownicy+

Żeby to zrozumieć trzeba mieć inteligencje...moderatorowi co przeniósł,widać jej brakuje...nie poniał.

Trudne to jest...strasznie i smiesznie.

Z tym wątkiem jest podobnie ...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Użytkownicy+

Koledzy napiszcie jak było w waszym przypadku, ile czasu czytaliście forum zanim zaczęliście pisać i jaka była tego przyczyna (jaki impuls spowodował przełamanie waszej ciszy) ?

Koledzy napiszcie jak było w waszym przypadku, ile czasu czytaliście forum zanim zaczęliście pisać i jaka była tego przyczyna (jaki impuls spowodował przełamanie waszej ciszy) ?

Jak wspomniał kol.Roch czytałem ze cztery miesiące zanim się odważyłem ,przecież tak by wypadało anie po jednym czy dwóch dniach zakładać wątek jaki do 150 zł i dyskutować z ludzmi którzy słuchają maka czy acu .tak trochę pokory i szacunku dla sarszych i mających większe doświadczenie. Alem głupio napisał, to chyba teraz niepopularne takie.

Pozdrawiam Zbyszek

• Użytkownicy+

Napisałeś mądrze, jednak mi w temacie wątku chodzi o osoby doświadczone. Sam znam dwie osoby z hi-end-owym sprzętem, które czytają forum a jednak nie piszą.

Znam też kilka osób z jakąś już wiedzą w "budżetówce", które jednak boją się zapytać na forum o coś, żeby nie zostać wyśmianym.

Fakt. masz rację Robercie, ja też długo czytałem i dalej niewiele piszę - są tu takie tęgie głowy, że aż strach się bać ( niektóre osoby oczywiście wzbudzają wielki szacunek poziomem wiedzy i kulturą języka, inne o charakterze zaczepno-prowokującym.... sami wiecie..) od wielu osób uzyskałem cenne informacje, pomoc czy nabyłem urządzenia i jest to niezaprzeczalna zaleta tego forum. pozdrawiam wszystkich pozytywnie zakręconych na punkcie MUZYKI i klocków ją odtwarzających

• 2 lata później...
  • Użytkownicy+

Sporo nowych osób przybyło ostatnio na forum. Większość początkująca, ale i kilka osób o sporej wiedzy. Widzę, że ci którzy kiedyś dużo pisali, piszą mniej, jednak są wyjątki. Forum jakby nabrało trochę ogłady, więc jest szansa na powrót starych druhów...

Za to pochowaliśmy jakiś czas temu Szreka (*)

Ale którego? Bo się normalnie zląkłem. Kolega Shrek777 01/03/2013 pisał jeszcze tu na forum. Mam nadzieję, że nie o niego chodzi?

Powrót po dłuższej przerwie...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.