Skocz do zawartości
IGNORED

Film Blu-ray na komputerze - czym odpalić?

konradskala

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Poszukuję programu, który odtwarza czysty, nieskompresowany materiał Blu-ray z dysku HDD w komputerze.

Ponieważ nie mam napędu Blu-ray w kompie, (ale sąsiad ma) to pozwoliłem sobie skopiować kilka płyt na przenośny dysk, a z niego na twardziela w kompie, coby nie dusić się przez USB.

Jednak nie mogę tego teraz odpalić.

Ani PowerDVD 10 ani Total Media Theater 3 nie odtwarzają poprawnie filmów. Nie mogę wejść do menu lub rozdziału. Nie mogę też wybrać ścieżki audio.

Proszę o propozycję jakiego playera mam użyć.

A zawartości płyt skopiowałeś do folderu czy porobiłeś obrazy płyt? Bo z folderu to żaden odtwarzacz tego nie ogarnie.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Z tego co czytałem, to od wersji 7. coś tam lub 8. coś tam Power DVD nie czyta plików BD, natomiast Arcsoft TMT 3 jak najbardziej.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."

Don Kichote to zły człowiek był...

A zawartości płyt skopiowałeś do folderu czy porobiłeś obrazy płyt? Bo z folderu to żaden odtwarzacz tego nie ogarnie.

Kombinowałem i tak i tak. Z tych plików "wypaliłem" w Nero Image Recorder obraz na dysk, zamontowałem w DaemonTools i też kicha.

Z tego co czytałem, to od wersji 7. coś tam lub 8. coś tam Power DVD nie czyta plików BD, natomiast Arcsoft TMT 3 jak najbardziej.

Ukryta Zawartość

Arcsoft mam ale też nie daje rady. Może musi być Windows Vista albo 7? Bo ja jadę na XP.

Ukryta Zawartość

u mnie te programy odtwarzaja blu, arc soft zawsze, cyberlink raz odtwarza, raz nie....

A jaki masz system? Jaka wersję programu? Odtwarzasz bezpośrednio z płyty czy z dysku?

A jaki masz system? Jaka wersję programu? Odtwarzasz bezpośrednio z płyty czy z dysku?

windows 7 ultimate, odtwarzam z plyt , jak sprawdzam wczesniej film to odtwarzam stream za pomoca vlc playera...z cyberlinkiem mialem klopoty, mam ostatnia wersje jednak on wielu plyt wypalonych nie czyta ( nieznany format itp. bledy) i sie balem , ze plyty zle wypalone, natomiast na arcsoft wszystko chodzi wiec to jakies niedopasowanie cyberlinka powerdvd 8 jest.....

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

Już nie wiem co jest k...a grane - raz chodzi, za chwilę już nie. Np. Matrix idzie dobrze z obrazu, pozostałych 6 filmów już nie. Natomiast 2012 idzie tylko z pliku, ale nie ma napisów. Jakiś obłęd...

Jutro postawię system od nowa, wypróbuję też Vistę albo "siódemkę".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.