Skocz do zawartości
IGNORED

LECH Poznan masakruje Manchester City

Polik

Rekomendowane odpowiedzi

Zobaczcie sami :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Polik

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/73467-lech-poznan-masakruje-manchester-city/

jedna jaskółka wiosny nie czyni, dajcie na wstrzymanie

Ukryta Zawartość

Co jak co ale to jest JUVENTUS

Ukryta Zawartość

There is no dark side in the moon, really. As a matter of fact it's all dark

Co ciekawe, po wygraniu arcyważnego meczu z Wisłą i wcześniej w PP zwolniono trenera Zielińskiego, zastępując go amatorem z Hiszpanii. Nie twierdzę, że Zieliński to super trener, ale zwalnianie gośćia po wygranych meczach to głupota i totalny brak profesjonalizmu, ba: nawet jakiś zasad etycznych, zawodowych....Zaiste polska piłka nożna to przedziwny twór....Ale brawo dla Lecha (no i L, która....wygrała z Lechem!) ;-)

Co ciekawe, po wygraniu arcyważnego meczu z Wisłą i wcześniej w PP zwolniono trenera Zielińskiego, zastępując go amatorem z Hiszpanii. Nie twierdzę, że Zieliński to super trener, ale zwalnianie gośćia po wygranych meczach to głupota i totalny brak profesjonalizmu, ba: nawet jakiś zasad etycznych, zawodowych....Zaiste polska piłka nożna to przedziwny twór....Ale brawo dla Lecha (no i L, która....wygrała z Lechem!) ;-)

Nazwy drugiej drużny na "L" tu lepiej nie wymieniaj!

Z racji Twojej szowinistycznej i głupiej postawy nie wymienię, ale jako oddany kibic Legii jestem w stanie szczerze pogratulować Lechowi doskonałej jak dotąd postawy w LE (sądzę, że obecnie Legia nie byłaby w stanie tak grać). Grają bardzo dobrze, otwarty futbol, mają fajny skład i obiecujących młodych chłopaków i myślę, że jeden, dwa mecze i odbiją się od dna (jak Legia teraz) i będą walczyć o mistrzostwo.

A ty paul siedź sobie dalej w swoim kibolskim zaścianku i nie wymieniaj nikogo oprócz swojego grajdołka, bo tak jest miło, ciepło i swojsko.

Do zobaczenia o 15.45!

Z racji Twojej szowinistycznej i głupiej postawy nie wymienię, ale jako oddany kibic Legii jestem w stanie szczerze pogratulować Lechowi doskonałej jak dotąd postawy w LE (sądzę, że obecnie Legia nie byłaby w stanie tak grać). Grają bardzo dobrze, otwarty futbol, mają fajny skład i obiecujących młodych chłopaków i myślę, że jeden, dwa mecze i odbiją się od dna (jak Legia teraz) i będą walczyć o mistrzostwo.

A ty paul siedź sobie dalej w swoim kibolskim zaścianku i nie wymieniaj nikogo oprócz swojego grajdołka, bo tak jest miło, ciepło i swojsko.

Do zobaczenia o 15.45!

Tu Cię kolego zmartwię.Nie jestem kibicem i nie oglądam meczy.Zdziwiony?Głupkami nazywaj swoich znajomych.Zobaczysz jakie będą efekty.Wirtualnie łatwiej bo w pysk nie można dostać?

Czy już nikt się nie zna na żartach? Każdy już tylko szuka zaczepki?

Swoją drogą także gratuluję i oby tak dalej, także nie jestem kibicem, bo dla mnie to 11 chłopa biegających za piłką - ale mimo mojej opinii, trzeba też mieć swoje w głowie, dlatego raz jeszcze szczere gratulacje!

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Szkoda, że TV nie oddaje atmosfery jaka jest na stadionie.... tak samo zresztą nasze audio-video nie odda atmosfery koncertu...

Lech gra ładnie... to widać w TV. Można zazdrościć, gratulować ale też nie lubić, nie być kibicem albo kibicować innej drużynie i dla zasady krytykować. Jednak wpierw należy pójść na stadion (najlepiej poznański ;-) ), poczuć atmosferę, zobaczyć spektakl na żywo... i zorientować się , że dla prawdziwego kibica nie ma w sumie znaczenia kto gra... ważne, że gra ładnie, wygrywa... a na pierwszym miejscu jest sport sam w sobie.

Słuchając rozumu....

Lech ma piękny stadion, świetną drużynę i świetnych kibiców. Kibicuję Lechowi w LE i życzę im wszystkiego najlepszego i awansu! To mówię ja, kibic Legii.

a dziś było super:

Ukryta Zawartość

Leeegia!

paul_67

PS. Gdzie nazwałem Ciebie głupkiem? Nie chodzisz na mecze, ale nawet kibol (bo nie kibic) umie czytać i rozumie prosty tekst pisany, gdzie jest napisane "głupia postawa", co nie oznacza "głupek". To może już skończmy te docinki?

Ukryta Zawartość

Niestety ,po ładnym meczu Jagiellonia pokonana.

:-((

Może byłoby inaczej,ale sędzia niesłusznie odgwizdał spalonego Frankowskiemu / w drugiej połowie /,a bramkarz sam na sam raczej szans by nie miał.

Szkoda, nie grali swojej gry. Brak skrzydeł i niemożność kontry - to dzisiejsza Jaga. No i Wasz bramkarz trochę pomógł ;-)

Ale i tak czapki z głów dla Jagi - za postawę w tym (i zeszłym też) - sezonie!

PS. Fanów kolejorza przepraszam za OT.

PS II. do zo na Juwe!

co się dzieje z Lechem? Ktoś rozumie coś z tego?

piłkarze nie potrafią zapomnieć o meczach LE tkwi to w podświadomości i żaden trener sobie z tym nie poradzi.Przynajmniej tak tłumaczą zapytani trenerzy innych drużyn.

Ja myślę, że problem jest inny - ławka - za krótka, po prostu....nie ma kim grać, najpierw z city, a potem zaraz to nawet ruch za silny...ale powinien się lech odbić...chyba....

Ja czekam na piątek, pozdro dla forumowych fanów futbolu!!!!!!!!!

a Boruc zaliczył kolejny koszmarny kiks i raczej gwiazdą serie A nie zostanie jak wróżą gazetowi fachowcy od kopanej

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.