Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

pozdrawiam F.

ozyj i zwyciezaj...nowe haslo reklamowe na wawlu daje nowa nadzieje na lepsze.mówiłem ze nowe idzie i przykryje glupote kurdplowata.nowa jest nie tylko lepsza ale madrzejsza.teraz ruch na migalskiego.firma przysiega ze tego nie sciagna.

Nie wiem, czy w obecnej sytuacji hasło "im gorzej tym lepiej" nie zyskuje jakiegoś sensu? Bez radykalnej zmiany w PZPN nic się w naszej piłce nie zmieni, a kompromitujące porażki mogą wywołać rewolucję. Tyle że działacze jakieś wytłumaczenie znajdą, np. za ciasne buty.

Może znajdzie się jakiś kibic-bohater który wtargnie na walne zgromadzenie PZPN ubrany w pas szachida? Bo w inne rozwiązanie naprawdę wątpię.

Jestem Europejczykiem.

>misiomor, 6 Sie 2010, 12:52

>Zmiany w centrali PZPN nie dadzą NIC.

Może, ale bez zmian w centrali PZPN nie zmieni się reszta. Od czegoś trzeba zacząć.

Jestem Europejczykiem.

Przejdziem Wisłę, przejdziem Dniepr!

a dziś początek naszej ekstra ligi, na początek spóźnił się sędzia na mecz i mecz się nie rozpoczął o czasie ale jaja

potem kopanina w wykonaniu jednej z drużyn, mającej ambicje na majstra

co zupełnie wszak nie powinno dziwić po dokonaniach naszych klubów w europie (?) o ile azerbejdżan jest europejskim krajem w sensie piłkarskim chociażby

tak było pięknie dziś

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

socjalizm wiecznie żywy!

ale warto było choćby dla tych jedenastu goli i no wreszcie mamy normalny doping na L, bo w zeszłym sezonie to się nie dało chodzić na mecze niestety :-( oby tylko tak pozostało i kibice dopisali, a chłopaki grali i będzie dobrze!

broy

Obejrzałem,nie jeden wyścig F1.

To co oglądam natomiast dzisiaj w Szczecinie,to jednym słowem ŻENADA.Zasada-ja do ciebie,ty do mnie obowiązuje naszych kopaczy w dalszym ciągu.To już kilka ładnych lat,ta zasada obejmuje.Jak nie wiadomo co z piłką zrobić,to do tyłu lub bramkarza.To tak w skrócie...taktyka Smudy i jego kopiących.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.