Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

To jeszcze pół biedy, gorzej że nawet w taki sposób podawał niecelnie !. Ja zwróciłem uwagę że zawodnicy wisły nawet w "trójkącie" nie potrafią dobrze piłki rozegrać.

W tym elemencie Śląsk mimo przegranej wypadł o niebo lepiej. Niestety obrona jakby z innej ligi.

Jestem Europejczykiem.

Znowu ligę wygra jakieś Podbeskidzie i będzie reprezentowało 40 milionowy kraj w pucharach...

Albo

Wygra jakiś Lech i sprzeda najlepszych zawodników aby reprezentować 40 milionowy kraj...

;)

Tylko bez takich!

Boją się Jej kibice angielscy, boją się także holenderscy..

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Cudowna akcja Franka:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Przecież w naszej lidze gra i strzela super bramki emeryt...piłkarski.Nie można się dziwić,że redaktorzy pytają trenera Lecha-Bakero,czy nie zabrałby do kadry Frankowskiego,gdyby hipotetycznie był jej trenerem.U nas grają tylko niechciani w innych ligach,to też nie ma co się dziwić jaka ta liga jest.Wisełka też zmoczy tyłeczek na wyspie i nie pomoże jej Holenderski szkoleniowiec...nawet.

Z tymi niechcianymi to nieprawda,płacą w naszej lidze coraz lepiej,coraz więcej klasowych imigrantów.

To widać,a liga jest coraz lepsza,choć nie taka jak byśmy chcieli.

Jednak z roku na rok,powolutku jest lepiej,szkoda,że tak powolny to tryb.

Trochę żałość bierze jak się pomyśli ile zmarnowano czasu, od powiedzmy 1989 roku

"Skąpski idzie na ambasadora, wysiada, rozumiesz? A jak on poleci, to poleci Korszul, poleci też Broński i zgadnij kto po nich poleci? Po nich polecę ja! To znaczy ja bym poleciał, gdyby nie Kazik i to dozorostwo."

Jakby jeszcze Franka do tej bandy (przepraszam: reprezentacji) Franz powołał...bramka piętą mistrzostwo świata! Bardzo skromny, normalny człowiek, jakiego bardzo brak w polskim sporcie. Szkoda tylko, że tak dali ciała z Pawłodarem...ech...jakby Lech wtedy grał z Rudnievsem to kto wie, kto wie...

Warszawa pozdrawia B-stok!

Panowie dziś około 20;00 gra Wisła Kraków, chciałbym bardzo zobaczyć ten mecz, ale mieszkam za granica i nie mam polskiej telewizji.

Czy znacie miejsce w sieci gdzie będzie można to obejrzeć LIVE?

Ile czasu ja będę jeszcze miał potrzebować, by zarobić to wszystko, wygrać i pokupować.

wejdź na stronę Polsat ,może mają coś dla internautów

Mają, program Ipla do oglądania tv przez internet i opcja VOD ale to wszystko dla osób na terenie Polski. Odbiór poza granicami niemożliwy! Cholera!

Ile czasu ja będę jeszcze miał potrzebować, by zarobić to wszystko, wygrać i pokupować.

poczekaj na fazę grupową ligi mistrzów :),nie powinno być problemu z obejrzeniem Wisły z Barceloną

Wydaje mi się że w ewentualnej przyszłości już może nie być takich emocji jak dzisiaj....Ewentualna potyczka Krakowian z Barceloną bedzie jako ciekawostka raczej i coś nowego dla kibiców, no ale jak się mówi "[]..póki piłka w grze".

Pozostaje mi chyba śledzenie wyniku "na żywo", no chyba że jedna z rozgłośni polskiego radia relacjonuje na żywo?

Panowie dziś około 20;00 gra Wisła Kraków, chciałbym bardzo zobaczyć ten mecz, ale mieszkam za granica i nie mam polskiej telewizji.

Czy znacie miejsce w sieci gdzie będzie można to obejrzeć LIVE?

Ukryta Zawartość

Trzeba wybrać działający link, transmisja rozpoczyna się o 20;45, jestem w Niemczech, póki co kilka linków działa.

Jak obstawiacie?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez fox733

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

k**wa mać

Dzieki fox....troche tnie ale głos jest ciągły wiec słucham, ale po tej bramce stracilem ochote i nadzieje........

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.