Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Boniek nie ma nic do tego. Ani Tomaszewski.

A może to właśnie on powinien być i Prezesem i trenerem?

Trenerem to już był, ale uciekł.

Prawdę mówiąc, wynik dzisiejszego meczu oceniam jako bardzo dobry. Mogło być 0 : 5. Przecież.

Może Najwyższy Czas aby wypracować nową dyscyplinę w której nikt nas nie pobije?

Trenerem to już był, ale uciekł.

Wyraziłem się nie precyzyjnie. Janek jeszcze nie miał swojej szansy...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Podobno znowu przegrali ??

Tyle zarabiaja, takie premie dostaja.....za zadne rezultaty haha

Byc moze gdyby sie nalozylo kary finansowe na pilkarzy za kazdy przegrany mecze to moze wtedy zaczeli by wygrywac...??

Chce wam sie jeszcze ogladac te porazki? Z ta placa dla naszych pilkarzy to niestety sa jaja jakies. Ale w zasadzie sami ich tak uczą. W moim miescie jest IV liga, w sumie to teraz chyba weszli do III. Jak to w takiej lidze bywa pilkarze zerowi. Ale jak na mecz przyjezdzaja to torby im ludzie za dupą noszą. Nie to zebym chodzil na mecze, ale kumpel mi mowil co tam czasem zaglada na stadion. Gwiazdeczki mimo tego ze osiagniec nie maja zadnych, chyba ze w chlaniu wody w pubie dzien wczesniej.

?👈

• 1 miesiąc później...
Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

"(...)20 grudnia 2013 r. Prokuratura Okręgowa umorzyła śledztwo w sprawie ewentualnej korupcji gospodarczej w związku z zakupem w marcu 2011 r. przez Polski Związek Piłki Nożnej nieruchomości gruntowej przy al. Wilanowskiej w Warszawie, tj. o czyn z art. 296a § 1 kk (...)" - napisał w nr 2 z 2014 roku tygodnik "Przegląd". W artykule Macieja Polkowskiego "PZPN - afera, której nie było" cytuje na koniec słowa Laty: "Wiem jedno - zostawiłem PZPN w bardzo dobrej sytuacji finansowej i tyle.

Warto przypomnieć, że jednym z dowodów na przestępczą działalność Laty był zakup działki w Wilanowie za 7,8 mln PLN. PZPN pod wodzą Bońka ocenił, ż była ona warta jedynie 3,5 mln PLN. Prokuratura wyceniła jej rzeczywista wartość na 8,1 mln PLN. Skąd taka rozbieżność? Odpowiedź można znaleźć w tym artykule: "Wypada tutaj nadmienić, że skalkulowanie kosztów zakupu działki dla nowego szefostwa polskiej piłki wykonała firma Ernst and Young, której poprzednie władze PZPN z prezesem i sekretarzem Kręciną odmówiły współpracy, uznając jej usługi za zbyt drogie. Ernst and Young zaczęła doradzać nowym związkowym władzom zamiast poprzedniej konkurencyjnej firmy Deloitte, wprowadzając m.in. swoich przedstawicieli w szeregi Komisji Licencyjnej PZPN."

Śmierdzi na odległość - jak większość spraw w tym kraju po 1989 roku.

Edytowane przez dziadekwłodek
Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Ach!... Te rozkoszne aromaty przed 89!

Pewnie. Szczególnie te z 1972, 1974, (wyszydzany) 1976 i 1982. Po 1989 zapewne wąchałeś lepsze.

Edytowane przez dziadekwłodek
  • 1 miesiąc później...
Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

"W niedzielnym losowaniu w Nicei reprezentacja Polski trafiła do grupy D. Naszymi rywalami oprócz Niemców będą ekipy Irlandii, Szkocji, Gruzji oraz Gibraltaru." http://sport.wp.pl/kat,1728,title,Losowanie-Euro-2016-Boniek-moglo-byc-lepiej-ale-i-gorzej,wid,16427652,wiadomosc.html

Obecne realne szanse polskiej reprezentacji gwarantują nam pewne 4 punkty w meczach o honor z Gibraltarem. Być może tandem Boniek - Nawałka zdziała cuda.

• 2 tygodnie później...

Ciężko będzie...

Raczej ogramy Gibraltar i Szkocję.

Z pozostałymi będzie kiepsko.

Przypominam, że Gibraltar zremisował z Słowacją, a Polska cztery dni wcześniej z Słowakami przegrała 0:2 :)

Edytowane przez 4m

Przepraszam Kolegów za zbytni optymizm.

A propos dzisiejszego meczu. mam słuchawki na uszach i słucham muzy. Ale po zakończeniu meczu, Szpaku powiedział coś o demonach, jakichś starych...

Powinni do kadry brać chyba zawodników...?

"Z kim Polacy przegrali?

Teoretycznie więcej dobrego powinniśmy powiedzieć o defensywie, przecież przed przerwą rywale zdołali tylko raz zagrozić bramce Szczęsnego, w drugiej połowie wykorzystali jedyną szansę na gola. Trudno jednak uznać za osiągnięcie powstrzymanie drużyny, która na wielkim turnieju nie grała od 16 lat, a szanse na awans do brazylijskiego mundialu straciła już na półmetku. Spójrzcie zresztą, kogo w środę zmieścił w jedenastce selekcjoner Gordon Strachan: trzech drugoligowców (Greer, Anya, McCormack), dwóch rezerwowych drużyn angielskiej Premier League (Fletcher, Bannan) oraz piłkarza, który ostatni ligowy mecz zagrał w maju (Hutton). A Polacy przegrali z taką ekipą u siebie."

Mecz sprawiał wrażenie sparingu początkujących "kopaczy".Może lepiej wystawiać do tych meczy "młodzieżówkę".

Zresztą nasz futbol ma fatalny start w tym roku,fatalna ekstraklasa - to poziom sięgający dna.

Zupełnie nieporadne kluby,terroryzowane przez hordy pseudokibiców-debili.

Tutaj jednak sytuacja jest bardzo skomplikowana,poparcie ugrupowań prawicowych dla tego stadionowego bydła w dużym stopniu związuje ręce ustawodawcom.

Każda,najmniejsza próba jest określana jako atak na "prawdziwych" patriotów itd!

Stosuje się kretyńskie zamykanie stadionów/karząc w ten sposób prawdziwych kibiców/,kibol natomiast nadal się śmieje.

Śmieszne grzywny i ew.króciutkie zatrzymanie w celu wyjaśnienia,to kpiny.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

To piękny przykład,kibole wyszły z tej afery praktycznie z "suchą stopą".

Syfilis!!!

Ukryta Zawartość

Bez przesady, Dzieci z Bullerbyn to nasi kopacze zapewne znają!

No,do końca to nie jestem pewien,ale co to ma to rzeczy,możliwości mają nieograniczone!

Większe jak galowie itc!!!

A ,że spisek przeciw nam w Juropie--- nic na to nie poradzimy!

Chiba ,ze Putina wypożyczymy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tak sobie tylko z ciekawości zajrzałem ... i normalnie aż mnie zatkało.

Ja rozumiem, że Niemcy, że Anglia, że Włochy, że Hiszpania, że Francja ...

ja naprawdę wszystko mogę zrozumieć, no ale to już jest k**wa przesada

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

Tego to nie wiem, bo piłką nożną interesuję się na poziomie ligi osiedlowej,

ale mnie bardziej zdumiewa miejsce, które zajmuje nasza wspaniała reprezentacja.

Czego tym szmaciarzom brakuje, żeby być przynajmniej w pierwszej dwudziestce, a nie w ostatniej do ch*ja wafla?

Jakim cudem cywilizowany średniej wielkości kraj w środku europy może zajmować 73 miejsce na 100 klasyfikowanych?

Może jak posiedzą tak ze dwa latka na bezrobociu, to im się przypomni za co biorą kasę i jak się gra w piłkę.

Przecież już słuchać nie można tego wiecznego pierdolenia jak to wszystkiego ciągle brakuje i nie ma jak trenować.

Nie ma jak? A w Albanii, Ghanie, Rumunii, Serbii, Algierii, Egipcie, Meksyku, na Ukrainie czy w Grecji, to lepiej k**wa mają?

Połowa tych drużyn przed nami, to jakieś kraje trzeciego świata, przy których Polska, to kraina mlekiem i miodem płynąca,

więc jeszcze raz zapytam czego w tym kraju brakuje, żeby stworzyć drużynę na poziomie choćby Ekwadoru (gdzie to w ogóle jest?)

który w tym rankingu zajmuje pozycję ... o 50 oczek wyżej! Toż to można się posrać ze śmiechu patrząc na tą tabelę

i słuchając wiecznych narzekań piłkarzy, trenerów, prezesów i ch*j wie kogo, zwłaszcza patrząc na ich zarobki, to jakaś masakra jest.

Normalnie kpiny. Ta śmieszna reprezentacja i ten cały PZPN, to jest jedna wielka kpina w żywe oczy.

Warunków bidulki nie mają, ojej no coś strasznego po prostu. A w `74 to jakie niby warunki mieli?

Przecież im lepsze te warunki mają, tym gorzej obesrańcy grają.

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.