Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

problem

Jak mieli być skuteczni skoro mistrzostwa odbywają się w Francji i drabinka spotkań została tak ułożona aby gospodarz wygrał w finale z możliwie słabszym przeciwnikiem, proszę być realistą, oni tam sobie krzywdy nie zrobią..

Ślepy by zauważył, że Niemcy w pierwszej połowie robili wszystko by nie strzelić bramki, dokładnie tak samo grali z Polską na ustawiony remis, Francja rozsypana była dokumentnie, mecz skończyłby się jej klęską, z tego powodu najbardziej doświadczony zawodnik, kończący karierę wziął na siebie ciężar odpowiedzialności i prowokując karnego zmienił obraz tego żenującego dla gospodarzy widowiska.

Loew na ławce odegrał teatr.

Jeśli porażka byłaby prawdziwa, żegnałby się z stanowiskiem z hukiem.

Proszę zwrócić uwagę w tym miejscu, że Błaszczykowski przez niby którego przegrała Polska również kończy karierę, to symptomatyczne, pokazuje że tylko tyle mogliśmy uzyskać na Euro, dano szansę Portugalii zapewne z uwagi na zapewnienie większego zainteresowania finałem oraz spowodowanie ukłonu dla Ronaldo aby miał szansę na więcej osiągnięć w karierze reprezentacyjnej.

Ślepy by zauważył, że Niemcy w pierwszej połowie robili wszystko by nie strzelić bramki, dokładnie tak samo grali z Polską na ustawiony remis

Loew na ławce odegrał teatr

No i sami piłkarze po przegranym meczu teatralnie płakali, bo przecież nie mogli pokazać, że to wszystko ustawione. ;-)

Co brałeś? ;-)

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

120 minut kopaniny. Portugalii wyraźnie brakuje Ronaldo, a Francji sił i pomysłu do gry.

Faul na Ronaldo ostry i kto wie, czy przedmeczowo nie zamierzony. Sędziowie jak zwykle do...

Trzeba było sobie oglądnąć równolegle powtórkę z ME w Lekkiej Atletyce.

Polska zdaje się została liderem medalowym...

A polscy kopacze jakie miejsce zajęli...?

Brawo!

Portugalia !

Przed meczem bylem za Francja (chociaz bardziej przypominała ekipe z afryki).

Ale po bezczelnym faulu na Ronaldo (nie lubie tego bufona ale tam powinna byc co najmniej zółta kartka) zaczałem kibicowac Portugalii.

Widac ze Francuzi chceli wyeliminowac gwiazde i reszte spokojnie wykonczyc ...a tu zonk :P

Przed meczem bylem za Francja (chociaz bardziej przypominała ekipe z afryki).

Ale po bezczelnym faulu na Ronaldo (nie lubie tego bufona ale tam powinna byc co najmniej zółta kartka) zaczałem kibicowac Portugalii.

Widac ze Francuzi chceli wyeliminowac gwiazde i reszte spokojnie wykonczyc ...a tu zonk :P

Ze mną było dokładnie tak samo :)

W studio pomeczowym Jan Tomaszewski opowiada o jakimś innym meczu, nie widział spotkania Afryka - Portugalia, lecz inne..

To byłaby kompromitacja europejskiego futbolu, gdyby ten mecz wygrało to co biegało w niebieskich strojach..

Nie rozumiem osób zdziwionych wynikiem, nawet bez Ronaldo Europejczycy powinni pokonać Afrykę w piłce nożnej, to oczywiste.

W studio pomeczowym Jan Tomaszewski opowiada o jakimś innym meczu, nie widział spotkania Afryka - Portugalia, lecz inne..

To byłaby kompromitacja europejskiego futbolu, gdyby ten mecz wygrało to co biegało w niebieskich strojach..

Nie rozumiem osób zdziwionych wynikiem, nawet bez Ronaldo Europejczycy powinni pokonać Afrykę w piłce nożnej, to oczywiste.

U Portugalczyków też kolorowych cała masa...kolonie robią swoje...Mozambik, Brazylia i wiele innych...

A Francuzi to wiadomo. To w końcu ojczyzna Legii Cudzoziemskiej. Specjaliści od wysługiwania się rękami innych gdy trzeba się fizycznie zmęczyć lub zginąć na polu chwały...Ciekawe, że na trybunach jakoś tylko same białe francuskie buzie...i gdzie ta równość? Murzyn i Arab za biedny aby kupić bileciki na mecz?

Przypominam, że uczestnicy meczu mieli na strojach napis "not to racism", ale Polska swoje wie, żenada.

"Skąpski idzie na ambasadora, wysiada, rozumiesz? A jak on poleci, to poleci Korszul, poleci też Broński i zgadnij kto po nich poleci? Po nich polecę ja! To znaczy ja bym poleciał, gdyby nie Kazik i to dozorostwo."

Kolego, turniej miał za zadanie pokazać, które narody potrafią kopać piłkę, wymieszanie powoduje dysfunkcje.

Rozumiesz ?

Sam jesteś dysfunkcyjny.

21. wiek, a temu w głowie czystość etniczna.

Edytowane przez jarex

"Skąpski idzie na ambasadora, wysiada, rozumiesz? A jak on poleci, to poleci Korszul, poleci też Broński i zgadnij kto po nich poleci? Po nich polecę ja! To znaczy ja bym poleciał, gdyby nie Kazik i to dozorostwo."

Masz coś z głową jednak. Twoje teorie spiskowe są posunięte do granic absurdu.

W Portugalii nie ma czarnoskórych?

Miałem kiedyś i używałem do wypalania płyt DVD-A w hi-res, ale to było kilka lat temu.

DVD-Audio-Solo. Nie kosztuje tyle...Koledze 747 coś się cyferki pomyliły. ;-)

My tu gadu gadu, a tam nasi Siatkarze graja w finale Ligi Światowej...

I cisza w mediach.

Kopacze w jakichś prowincjonalnych rozgrywkach europejskich ledwo wyszli z grupy i zapanowała powszechna szczęśliwość...

;-)

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.