Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnia akcja meczu i znów GENIUSZ Lewandowski.

Polacy może nauczą się wygrywać jak Niemcy...

A tak poza tym, to Nawałka chyba musi odejść. ;-)

Gra Polaków beznadziejna. Kilku nowych zawodników i znów stare grzechy.

Ten Kapustka jest mocno przereklamowany, Jędrzejczak, Teodorczyk, Rybus, Zieliński - cieniasy.

Krychowiak nie gra wcale.

Bardzo słaby mecz naszych Orłów.

Sam tu pytałem o Zielińskiego... co to za jeden i kto za nim stoi...

Jednak po ostatnich dwóch meczach zauważyłem w nim potencjał. Serio.

Krycha to wizualizował mi się jakby był w tym swoim palcie (pamiętacie sprzed roku?), robiła takie zamaszyste ruchy a Ormianin go ogrywał jak chciał...

Dwaj nowi napastnicy mieli swoje szanse i niestety zbłaźnili się.

Rybus niech ćwiczy dośrodkowania, cienki...

Przyznam się, że od pewnego momentu kibicowałem Ormianom, bo nie mogłem patrzeć na wolną i schematyczną do zerzygania grę naszych. Najbardziej chyba wpieniała mnie maniera gry tyłem do bramki przeciwnika. Jak już jeden z drugim piłkę przyjął i zdołał się obrócić, to Ormianie albo byli przy nim i piłkę mu odbierali, albo zdążyli się ustawić. Masakra. jak można tak grać ze słabym przeciwnikiem?

Nawałka znów czeka ze zmianami nie wiadomo na co, chociaż dzisiaj sukces - pierwsza niewymuszona już w 70 minucie ;-).

Ormianie mogą mówić o pechu, mimo gry w dziesiątkę mogli wygrać 3:1.

Jestem Europejczykiem.

z perspektywy dnia dzisiejszego będę naszych bronił. Wiem, słabo to wyglądało plus przeciwnik grał w dziesiątkę. ALE:

W pierwszej połowie powinien być karny dla Polski - zagranie ręką.

Bramka dla Ormian - z kompletnej dupy. Fart i tyle.

Nasi cisnęli ile się dało, Ormianie bronili się kryjąc po trzech, jasne zatem że kontra się zdarzała, nie do uniknięcia. I tu jest sedno - Polacy pocisnęli do bólu, równie wkurwieni jak publika i ostatecznie wyrwali swoje.

No i brawo!!!

Edytowane przez rasputin

Nasze Orły jak zwykle dostosowały poziom gry do przeciwnika aby dostarczyć nam jak najwięcej emocji do samego końca meczu..

..nawet o 5min dłużej..:)

..a Ci co tak psioczą na Lewego powinni teraz przyznać się do błędu.. bo w ostatnich meczach to Lewy ratuje wynik..:)

..oczywiście z pomocą kilku zawodników.. zwłaszcza niezastąpionego Kuby..

Lubię słuchać.. oglądać.. czytać.. ?

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Najgorszy mecz jaki widziałem w wykonaniu-biało czerwonych od lat. Zupełna porażka trenera i totalna kompromitacja wielu zawodników: Cionka, Teodorczyka, Wszołka, Zielińskiego. Poza Lewandowskim reszta jak muchy w smole. Armenii lepiej wyglądała piłkarsko pod każdym względem od 10 Polaków. Lewandowski to profesjonalista wielkich lotów.

Którzy to DWAJ KRETYNI w 5 siekundzie tego filmiku

podnoszą ręce aby sygnalizować spalony

zamiast gonić i bronić???

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Mój Lankasterze... Ryka... Ryki już nie ma...

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Najgorszy mecz jaki widziałem w wykonaniu-biało czerwonych od lat. Zupełna porażka trenera i totalna kompromitacja wielu zawodników: Cionka, Teodorczyka, Wszołka, Zielińskiego. Poza Lewandowskim reszta jak muchy w smole. Armenii lepiej wyglądała piłkarsko pod każdym względem od 10 Polaków. Lewandowski to profesjonalista wielkich lotów.

Normalnie uciekło. Miało być: 10 Armenii lepiej wyglądała piłkarsko pod każdym względem od 10 Polaków.

Odwrotnie: Rumuni i Duńczycy grali u siebie.

nie

Rumuni grali w Kazachstanie

Cieszyli się,że wrócili żywi,choć niektórzy z nich nie do końca cali.

DIY to przyjemność grzebania w sprzętach.

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

"Polska piłka jawi się niczym obrazki z filmu o teksańskiej masakrze piłą mechaniczną: krew tryska, trup ściele się gęsto, a wokół ranni lub zabici. Czyli spoko, jesienne porządki." http://sportowefakty.wp.pl/pilka-nozna/637295/dariusz-tuzimek-skacowani-reprezentanci-dostali-ostrzezenie-felieton

I niestety skutki tego widać na boisku...

... a prezes Boniek nie widzi problemu: http://www.przegladsportowy.pl/pilka-nozna/reprezentacja-polski,wywiad-ze-zbigniewem-bonkiem-po-meczu-z-armenia,artykul,727351,1,291.html

Mam nadzieję, że i Ivana, wywalą z kadry. Nie wnosi nic dobrego z takim zachowaniem na spotkaniach z kadrą. Chlać i bawić do rana może sobie z kumplami po pracy, a jako dyrektor mu nie przystoi

O piłkarzach nie wspomnę..

Ty -- wódkę za wódką w bufecie...

Oczami po sali drewnianej -- i serce ci wali (Czy pamiętasz?)

Nadspodziewanie dobra gra Legii w pierwszej połowie. Real słabiutki w obronie. Przy większej skuteczności legionistów mogła być sensacja.

Nie żartuj sobie Włodzimierz. Gra się tak jak przeciwnik pozwala.

Ten słabiutki Real i tak rozpuka Legię jak tylko będzie chciał.

No i 1:5.

Na Onecie napisali, że przyzwoity mecz Legii. Ha ha ha. ;-)

No pewnie...po 0:6 u siebie z Borussią, należało oczekiwać w Madrycie rzezi i chyba dwócyfrówki.

Honorowy z karnego. Real, jak Legia była przy piłce grał prawie cały czas na stojąco,

czekając aż sami stracą piłkę. Stosowali bardzo umiarkowany pressing, czyli wygrali najniżej jak mogli.

Gdyby musieli wygrać wyżej, to spokojnie poradziliby sobie.

Taki to jest poziom polskiej piłki klubowej... przepaść od najlepszych.

Fajny komentarz jednego z internautów:

"Legia zostala zgwalcona 5 1. Gwalciciel powoli bez pospiechu se pukal. Ofiara wydala z siebiw tylko ciche ała. Gwalciciel poprostu nie chcial sie spocic. A mogl rozpruc od krocza po czubek glowy. Legia to taka spita malolata pod dyskoteka. Kazdy podchodzi i robi to co chce. Jeden jedzie tak ze nic sie nie ostanie a drugi na luzie pach pach i do chaty. Tutaj mielismy do czynienia z gwalcicielem gentlemanem. Ale nasi komentatorzy traktuja to jako dobrowolny stosunek i ofiara nie orzyniosla wstydu bo nie plakala. Ale czym miala plakac? 13 bolcow zaladowanych po same jaja przy 1 karniaku"

Nie mieli dyspozycji dnia.

Po prostu...

Rozumiem, że Legia?

Obśmiałem się, dzięki!

Nastepnym razem trzeba wysłać Pogoń, albo lepiej Brukbet.

Wyobrażacie sobie Real grający w Niecieczy? To by dopiero była jazda!

Wyobrażam sobie miny piłkarzy Realu jadących autobusem na mecz i wyglądających przez okna. Mogliby się wystraszyć, że zostali porwani :-).

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Nie żartuj sobie Włodzimierz. Gra się tak jak przeciwnik pozwala.

Ten słabiutki Real i tak rozpuka Legię jak tylko będzie chciał.

(...)

Nie żartuję. Moja ocena pierwszej połowy była jak najbardziej poważna i uważam, że trafna. Nie spodziewałem się, że Legia wywiezie z Madrytu choćby jeden punkt.

Rozumiem, że Legia?

Obśmiałem się, dzięki!

Nastepnym razem trzeba wysłać Pogoń, albo lepiej Brukbet.

Wyobrażacie sobie Real grający w Niecieczy? To by dopiero była jazda!

Wyobrażam sobie miny piłkarzy Realu jadących autobusem na mecz i wyglądających przez okna. Mogliby się wystraszyć, że zostali porwani :-).

Zawodowców z Realu nie powinna zaskoczyć żadna sytuacja.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.