Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Polacy dobrze się bronili, ale w piłce nożnej liczy się strzelanie bramek. W ataku było już bardzo kiepsko.

Pod koniec meczu nasi byli już tak zmęczeni, że każdy domagał się zmiany. Z tak słabą kondycją, to nie powinno się jechać na mistrzostwa.

Wielka jest drużyna, która wygrywa. Samo bycie "dobrym" to za mało. Trzeba być "lepszym", i tego dowieść. Czyli skończyć zawody z przewagą bramkową, a przynajmniej z remisem. Byliśmy wielcy przez 90 minut, ale przez 3 Niemcy byli więksi. I tyle, koniec pieśni.

Tym się różni klasowa drużyna od bandy patałachów że wygrywa mecze o stawkę. A tutaj to akurat "waszym" powinno było bardziej zależeć niż szkopom. No ale wyszło jak zwykle w takich sytuacjach. Nadal podtrzymuję swoje zdanie że najlepiej byłoby rozwiązać reprezentację kopaczy piłki RP. I skrzyknąć nową jak w Lidze Mistrzów udział Polaków będzie taki jak Holendrów (kraj mniejszy ludnościowo!!!).

Polska grala bardzo dobrze. Ale te szwaby mialy k**ewsko duzo szczescia trafiajac bramke w 91 minucie. I jak ten Super szwab ich trener wprowadzil tego asfalta na boiskio to Janas tez powinien zmienic kryjacego go zawodnika juz po pierwszej szybkiej akcji. Ale nic tam. Za 2 lata mamy ME. Zobaczmy, ja bym Janasa zostawi. Te zmiany trenerow to gowno daja za przeproszeniem! Tylko rozpizdzaja co chwile i tak rozwalona reprezentacje. ALe sie wkurwilem. Moglismy dowiedz ten remis i bylo by jeszcze w miare.

Obejrzałem, jestem zadowolony. Niby nie ma z czego, ale podobało mi się, ze walczyli, wygrywali pojedynki.

Po tym podwójnym strzale w poprzeczkę Niemcom należała się ta brama. Poza tym większosć spotkania byla wyrównana ze wskazaniem na naszych zachodnich sąsiadów:)

Za to komentatorów bym wymienil, ściszyłem TV, jak po tym jak zaczęliśmy grać w 10 słyszałem same lamenty i zrzedzenia "teraz to tylko, żebyśmy wytrwali", "trzeba sie skupić na obronie", "będzie ciężko"itp.

Bzdura, ten mecz NASI grali lepiej w 10 niż poprzedni w 11. Wiary naszym komentatorom sportowym starcza chyba tylko do wyciągnięcia premii. Nie chce sie słuchać takiego stękania.

W kazdym razie pilkarzom i trenerowi za ten mecz dziękuję.

Zadne tam wiecej szczęścia, w drugiej polowie teutonska banda siedziala caly czas na naszej polowie.

Gra odbywała się na połówce boiska ! To cud że nasz bramkarz nie zwariował. Chociaż kiedy schodził z murawy zachowywał się dziwnie...

W takich imprezach jak MŚ się nie pokazuje, tylko się wygrywa, a polacy nawet wygrać nie potrafią ... wsyd mi, i dobrze że jakoś szczegulnego uczucia patryiotyzmu w sobie nie czuje, bo bym chyba płakał ... dali dypy na całej linii... a najgorsze jest to , że zwalą to na trenera, wywalą go, przyjma innego ciula i nic się nie zmieni, tylko kase będą ssali jak dotąd ...

No, to bylem chyba najblizej przewidzenia dzisiejszego wyniku !

Polacy grali NADSPODZIEWANIE dobrze !

Ale to, nie - Niemcy, mieli szczescie, ze trafili w bramke, ale my,

mielismy szczescie, ze nie trafili jeszcze raz czy drugi !

Wovo

Jakby dali dupy to by przegrali 3-0 a nie 1-0 w 91 minucie, wiec gadasz glupoty, albo ogladales inny mecz. Faktycznie moze nie grali super extra hiper, ale gdyby ten matol nie dostal czerwonej kartki to bylo by 0-0 a to juz jest cos.

młody... nie rozumiesz mojego podejścia ... mogli dostać bramke w 1 minucie , ale to nie zmieniłoby faktu że wtopili czyli jadą do domciu... taka jest gra... liczy się wynik, tym bardziej że to nei sa toważyskie gierki tylko najważniejszy turniej na świecie.

Za duzo oczekujesz. Janas z gowna zrobil pilkarzy, zrobil druzyne ktora grala chociaz troche na rowno z niemcami. Pewnie ze fajnie jest wygrywac. Ale z tymi ludzi w takim skladzie i z takim przygotowaniem to i tak nie jest zle! Wrecz rewelacyjnie.

Wracamy, trudno. Trzeba bedzie przygotowac sie do Euro za 2 lata zeby to juz byla druzyna na turniej a nie na jeden mecz.

Ja jestem wkurwiony, bo wydaje mi sie ze nie zasluzylismy na przegrana.

wovo,ogladałes mecz???,bo jak czytam to co piszesz to chyba nawet 1 min nie ogladałes!!!chłopaki dali z siebie wszystkoa ze przegrali w ostatniej min grajac w 10,i na dodatek mocno wypompowani to smutne.....ech zeby w taki sposób grali z Ekwadorem....było by chyba z 4:0 dla nas....

nawet nie czytam co tu napisaliście, pisze jako 2 na stronie

91 minut radośći...i...

szkoda mówic

fajnie grlai

szkoda czerwonej kartki (nie tylko moim zdaniej niesłusznej)

ech.... 2 miunty do szczęścia :|

to nie czerwona była niesłuszna tylko żółta:) tak gwoli wyjaśnienia, czerwona była jedynie jej konsekwencją:( co z tego że było romantycznie?? cała historia naszego narodu jest romantyczna, ale pytnia gdzie jesteśmy my a gdzie są Niemcy???.....ale pochwalić naszych trzeba bo się starali:)

Panowie, ja tu czgoś nie rozumiem. Co to k**wa znaczy, że pielnie graliśmy? Słabiuteńko graliśmy i tyle. Było lepiej niż w pierwszym meczu, ale wtedy to był dramat na polowaniu bez nagonki.

Piłka nożna to prosta gra - wygrywa ten, kto strzeli o jedna bramkę więcej niz przeciwnik. My w dwoch meczach nie strzeliliśmy żadnej. Spojrzcie na statystzki - Niemcy oddali trzy razy więcej strzałów niż my, mieli dwie poprzeczki a gdyby nie Boruc, to byłoby spokojnie 3:0. Całą drugą połowę siedzieli nam na dupie. Nasi podobno na pół godziny przed końcem meczu słaniali sie na nogach i prosili o zmiany - to sam Janas powiedział po meczu. A Niemcy to co - biegali w rzadszym powietszu, że byli mniej zmęczeni? I co to jest - to do cholery ich zawód biegać przez 90 minut. co oni tacy wyczerpani, jużn po drugim meczu na mistrzostwach? To sa patałachy je...e, co to przjeżdżadja na imprezkę na ryby i zrobić sobie zdjęcia na ładnym stadionie. Od dziś kibucuje Kostaryce.

Stempur

Stempur

Niestety, chyba nie spodziewałeś się wysokiej wygranej polskiej reprezentacji :-) Tak zabrakło paru minut do marnego remisu w 10. Dokładnie 2 minut chyba. Oczywiście, ofensywy nie było z polskiej strony za dużo, ale mimo wszystko, spędziłem 91 minut przyjemnych minut, oglądając walczącą polską reprezentajcję w miłym towarzystwie, pijąc browarek :-) Co nie zmienia faktu, że do czołówki mamy lata świetlne.

Pozdr.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.