Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Można, do ostatniej minuty, a czasem sekundy nie można być pewnym wygranej. 

Byłem na wielu meczach ligi Europejskiej i widziałem wszystkie najlepsze zespoły po kilka razy, niezapomniane chwile gdy Kielce ogrywają Barce czy PSG lub Vesprem 😁

Ale to trzeba pójść na taki mecz, żeby się wciągnąć, znajomego wsyslo po jednym meczu. 

Jak byłem mały to ojciec zabierał mnie na mecze łódzkiej Anilany, która wtedy walczyła w czołówce ligi razem z Wybrzeżem Gdańsk. Szymczak. Przybysz, Krygier, Kuchta...pamiętacie te nazwiska?

• Redaktorzy
5 godzin temu, Ajothe napisał:

Dlatego dawno temu przerzuciłem się na ręczną, żaden sport nie daje takich emocji,  nawet siatkówka 😋😋😋

Chyba że jest to hokej na lodzie - najszybszy sport drużynowy na świecie (jak dla mnie oczywiście). Polecam film z 1986 r. "Youngblood" z Robem Lowe w roli głównej.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Blogi --> Blog Kangiego. Zapraszam.

• Redaktorzy
5 godzin temu, soundchaser napisał:

Jak byłem mały to ojciec zabierał mnie na mecze łódzkiej Anilany[...]

Co do zespołów z Łodzi, ale piłki nożnej, to od dawna wiadomo, że Łódzki Widzew nie cierpi Śląska Wrocław (i vice versa). W czerwcu br. o mały włos nie zostałbym pobity przez "kibiców" w czerwonych strojach. Przyjechali gościnnie na stadion Włókniarza Zelów. Akurat zabrałem tam syna i chrześnicę (oboje w wieku 10 lat), bo uwielbiają i grają czynnie w piłkę nożną. Wdałem się z rozmowę z "kibicami". Opowiedziałem historię o meczu z Markiem Citko z Widzewa, jak to grał w latach 90-tych we Wrocławiu i pamiętam tamten mecz. Kontuzja ścięgna Achillesa i wybitny zawodnik załatwiony do końca kariery. Niepotrzebnie o tym wspomniałem. Rozwścieczyłem kolesi. Musiałem opuścić stadion. Chcieli mnie bić. Gdyby nie dzieci, pewnie skopali by mnie.

Ukryta Zawartość

IMG_20230610_104034408~2.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez kangie
Ścięgno Achillesa, a nie łąkotka

Blogi --> Blog Kangiego. Zapraszam.

pseudokibice to tacy idioci, że głowa mała. Przywiązują się do klubu mocniej niż prezesi czy piłkarze a ich przywiązanie polega na daniu w moprdę temu, kto krzywo spojrzy na ich klub lub jakieś zaprzeszłe waśnię o ch.. wie co 

W dniu 5.08.2023 o 18:07, Szkice napisał:

pseudokibice to tacy idioci, że głowa mała. Przywiązują się do klubu mocniej niż prezesi czy piłkarze a ich przywiązanie polega na daniu w moprdę temu, kto krzywo spojrzy na ich klub lub jakieś zaprzeszłe waśnię o ch.. wie co 

A co jest dla nich najważniejsze?

"Sektorówka" !!! (którą pokażą w tv).

Z powodu zakazu wnoszenia sektorówek na finał Pucharu Polski w 2022r. Debile z Poznania (kibole Lecha) woleli zostać z sektorówką przed stadionem i nie widzieć meczu niż podporządkować się i ...zobaczyć mecz (dopingować drużynę, jednak bez swojej sektorówki).

Dodatkowo wymuszali siłą "solidarnosć" innych, tych normalnych kibiców swojej drużyny...to się nadaje do księgi Guinessa, dział "Szczyty głupoty" 🤣 

Edytowane przez iro III
4 godziny temu, iro III napisał:

A co jest dla nich najważniejsze?

"Sektorówka" !!! (którą pokażą w tv).

Z powodu zakazu wnoszenia sektorówek na finał Pucharu Polski w 2022r. Debile z Poznania (kibole Lecha) woleli zostać z sektorówką przed stadionem i nie widzieć meczu niż podporządkować się i ...zobaczyć mecz (dopingować drużynę, jednak bez swojej sektorówki).

Dodatkowo wymuszali siłą "solidarnosć" innych, tych normalnych kibiców swojej drużyny...to się nadaje do księgi Guinessa, dział "Szczyty głupoty" 🤣 

wystarczy sobie obejrzeć film hooligans i to jest ich sposób na życie chyba

4 minuty temu, Ajothe napisał:

Matko, co za wstyd 🤣

wszyscy się sprzedają, jedni w klatkach freak fight inni w arabii 

10 minut temu, Ajothe napisał:

Matko, co za wstyd 🤣

po mistrzostwach został doceniony

1 minutę temu, Ajothe napisał:

Dzisiaj trzeba być sobie samemu autorytetem, mnie ostatnio zawiódł Sławek Szmal, ale co zrobić...

też wybrał Szmal?

Raczej nie ma sensu szukać autorytetów wśród ludzi, bo oni zawsze mogą zawieść albo zwieść alboz awieźć gdzieś

1 godzinę temu, Szkice napisał:

też wybrał Szmal?

Wybrał babranie się w polityce niestety....

Apropo:

PZPN znów zaliczył wpadkę wizerunkową. W nagraniu przygotowanym z okazji 70. edycji Pucharu Polski pojawił się... sędzia zawieszony za korupcję, Antoni Fijarczyk. W mediach już obrywa się federacji.

Tam strach kogoś wybrać, czy wskazać, bo zaraz się okaże że to oszust, normalnie tylko współczuć.

• 4 tygodnie później...
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.