Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc później...

lipnie było

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

• 3 miesiące później...

Panowie jak nastroje przed meczem? U mnie pifko sie chlodzi, zona u mamusi, no i oczywiscie optymizm ... Mam nadzieje ze chlopaki nie popsuja sobotniego wieczoru.... A o 20.50 zaczyna sie dzisiejszy hit Wlochy-Francja wiec na przystawke warto zobaczyc 1 polowke.

2:2 - więcej szczęścia niż rozumu. Bardzo słaba gra Polaków (co Oni by zrobili bez Krzynówka i Jopa?). Boruc poniżej możliwosci. No cóż liczy sie wynik ale tak słaba gra nic dobrego nie wrózy .

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

No tak, szczęście wyjątkowo nam dopisywało w tym meczu. Portugalia była zdecydowanie lepszym zespołem a jednak nie dała rady wygrać. Prawie cały mecz miałem wrażenie, że już za chwilę Portugalia rozniesie nas na strzępy, rozjedzie jak walec, ale jakimś cudem nasz zespół ciągle się trzymał i nie dawał za wygraną.

Za wynik i walkę do końca, to na pewno naszym piłkarzom należą się wielkie brawa.

Szkoda teraz tego przegranego meczu z Armenią, bo awans już by był bardzo blisko. A tak to jeszcze wszystko jest możliwe, dalej 4 zespoły mają szanse na awans

Piłka to niestety ( a może stety) gra polegająca w dużej mierze na szczęściu. Włosi jak zostawali mistrzami świata rok temu to w półfinale strzelili bramkę w 119 min (29 min dogrywki!!), a w finale wygrali w karnych.

Oby ten punkt (a raczej dwa zabrane Portugalii) dały nam awans, tym bardziej,ze inni grają dla nas (Serbia-Finlandia 0-0)

Liczy się wynik, uważam że remis na wyjeździe w Portugalii to niezły rezultat! Spodziewałem się że nas rozniosą a tak utarliśmy im nosa na własnym podwórku, rewanż za porazkę w Polsce się nie udał :)

Poza tym remis Finów i Serbów! Znakomicie!

Ktoś się orientuje czy i gdzie będzie powtórka tego meczu Portugalia-Polska? ojrosport?

The odd get even.

witam.

wynik cieszy, gra juz mniej.

boję się, że jak awansujemy to będzie dramat podobny do Korei.

przyznam tez uczciwie, że oglądanie naszej drużyny w akcji do najprzyjemniejszych - dla mnie - nie należy. problemy z przyjęciem piłki, niecelne podania, prawie kompletny (poza dwoma, trzema) brak płynnych akcji. najlepsze w tym wszystkim było przekonywanie przez Szpakowskiego, że te elementy stanowiły załozoną taktykę i opisywanie tych zjawisk eufemistycznym : "mecz do najpiękniejszych nie należy".

chciałbym dożyć znowu chwili kiedy biało-czerwoni zagrają z rozmachem, polotem.

ostatnio coś takiego widziałem w meczu z Anglią, nie pamietam z jakiej okazji. bramkę zdobył wtedy Citko, a rozgrywał Piotr Nowak. przegralismy wtedy bodajże 1:2, ale po naprawdę ładnym meczu, bez kompleksów, bronienia wyniku.

pozdr.

Łukasz

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.