Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

świeże :)

[obrazekLUKASZ-142833_1.jpg]

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

The odd get even.

To się świetnie nadaje do "Brak humoru na forum". Może wreszcie przełamałoby ciąg zdjęć nagich panien, które zaśmiecają wątek.

A finał - Portugalia vs Czechy. Potem niech się dzieje wola nieba... :)

>Darcy

"Może wreszcie przełamałoby ciąg zdjęć nagich panien, które zaśmiecają wątek" :>>>

piękne kobiety nigdy nie zaśmiecają wątków, proponuje umieszczać takowe jako przerywniki pomiędzy postami w każdym wątku ;)

Dariusz Szpakowski został uznany najlepszym komentatorem Telewizji Polskiej podczas Euro 2004. W ankiecie przeprowadzonej w portalu INTERIA.PL popularny "Szpak" otrzymał aż 62% głosów.

Drugie ex eaquo zajęli Janusz Basałaj i Maciej Iwański, którzy otrzymali po 13 % głosów. Najmniejszym uznaniem internautów cieszy się Tomasz Jasina, ktorego pracę pozytywnie ocenia 12 % głosujących.

wychodzi na to, ze nie znamy sie za bardzo na komentowaniu :))) - pozostaje odczepic sie od Dareczka :DDD

Przyznam szczerze, że głosowałbym tak samo. Mimo błędów i różnego rodzaju wpadek jednak jego komentarz najbardziej mi odpowiada. A nie moge oglądać meczu "na cicho" lub słuchając muzyki. Brakuje mi wtedy "atmosfery", śpiewów, okrzyków kibiców, a nawet dźwięku gwizdka sędziowskiego :)

Pozdrawiam

Ja również jestem za szpakiem. Zauważcie, że jako jedyny drze się na meczu ;). No i czasem można się pośmiać z niektórych wypowiedzi, więc i zabawnie jest. Ale dla mnie zdecydowanie najlepiej się ogląda się mecze które on komentuje.

No i meczyk zaraz. Jak wasze odczucia ? kto wygra ? Ja początkowo uważałem że holendrzy zdecydowanie odpadną, ale teraz czytam na onecie że w zespole portugalskim są konflikty - szczególnie między trenerem a Figo.

Przy takiej grze portugalczyków finał w zasadzie będzie formalnością :/ Gratulujemy portugalczykom tytułu mistrza europy.

Psiakość jak to możliwe ? Obrona skuteczna jak włoska, pomoc genialna jak francuska za najlepszych lat a atak stylem z brazylii. Oni są tak genialni że mam żal do siebie że ich nie lubię. No ale sprawiedliwości musi stać się zadość, poprzednio sędzia wyrzucił ich z turnieju (wydumane zagranie ręką), dziś po prostu wygrali sami....

Czesi: żal, może następnym razem :(

W pełni zasłużone zwycięstwo Portugalczyków. Grali ładnie, mądrze i jednak nieskutecznie. Gdyby nie Van Der Saar wynik byłby dużo wyższy. Holandia rozczarowała mnie dzisiaj na całej linii. Bez pomysłu, bez wiary, a momentami grali tak jakby im się nie chciało. W takim meczu jeśli trzeba to "gryzie się trawę", a nie było tego u nich widać. Szkoda, zawsze grali piękną ofensywną piłkę i często im kibicowałem, a tak słabej Holandii jeszcze nie widziałem.

Bramka Manische po prostu piękna. "Strzał życia" sie mu udał.

Pozdrawiam

Jak na razie sprawdzają się moje typy: Francja odpadła, w ćwierćfinale z turniejem na szczęście pożegnali się Szwedzi i Duńczycy, a teraz piękne zwycięstwo Portugalii. Mam nadzieję, że obstawiany przeze mnie od jakiegoś czasu finał Portugalia-Czechy będzie pięknym widowiskiem. Chociaż możliwe, że Grecy sprawią niespodziankę...

A mecz był naprawdę piękny. Figo pokazał nareszcie, na co go stać. Genialne mistrzostwa. :)

Meczyk super, Figo zagrał nieźle. Jutro czesi myślę że zwyciężą, niespodzianki nie oczekuję, może 0:0 do przerwy.

No i może Nedved wreszcie walnie jakiegoś gola bo mu się słusznie należy. Już czekam w niedzielę na wspaniały finał Portugalia - Czechy.

Co do holendrów to jak zwykle niczym nie zaskoczyli.

spodziewałem się lepszej obrony u Holendrów - tu zawiedli kompletnie (ich problem)...

nie spodziewałem się tak wysokiego miejsca Portugalczyków (także ich problem, bo nie im kibicowałem)...

--------------------------------------

Grecja - Czechy 0:2

Portugalia - Czechy 2:0

Ja chyba najbardziej sklonny bylbym obstawiac taki wynik, jak KoRnik. Troche niewiarygodny wydaje sie rezultat gr-cz 0:3, ze wzgledu na grecka obrone... oni sa naprawde niezli...

Tak czy inaczej, final - niewazne czy z czechami czy grekami zapowiada sie cholernie ciekawie:-)

Według mnie wynik dzisiejszego meczu najbardziej zależy od gra pawła niedźwiedzia. I mam nadzieję że nie złapie się na żadną głupią żółtą kartkę, może sędzia colina nie będzie bydle i specjalnie mu nie da żeby portugalczykom było łatwiej w finale. Stawiam nadal na 3:0 dzis dla czechów natomiast finał troszkę inaczej - jeśli nedved zagra : 2:1 dla czechów, jeśli nie zagra to 2:1 dla portugalii.

jak te nieumiejące grac greckie cioty to wygrają to ja chyba wyjeżdzamz tego kraju...:|

jedyne co oni umią to skopać Czecha przed swoim polem karnym.

wstyd. żal mi Czechów że nie wygrali z normalnym czasie.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.