Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

No i po meczu otwarcia

Polska- Grecja 1:1

Polacy - pierwsze 20 min świetnej gry i...czar prysł, a potem już tylko gorzej.

Dodatkowy stały bonus - idiota komentator.i usprawiedliwienie w postaci, tym razem zadaszenia.

...czyli jedziemy bo musiemy...jak zwykle i po staremu.

Edytowane przez xniwax

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

xnivax, popatrz na ranking FIFA...

13. Rosja

15. Grecja

Zdaje sobie sprawe, ze po tym meczu moze i jakis niesmak jest, ale kurde Polska jest na 62 miejscu w rankingu :)

Edytowane przez foxbat

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Qrde, ale Szczęsny miał dzień...mecz życia....reszta nie lepsza....zaś stali....., a Miszczu Smuda nie zdążył ze zmianami....wielkie brawa...ciekawe ile zawałów wśród kibiców dziś było.....

Raz wspmnial ze zamkniete i duszno.

Liczyłem, wspomniał 7 razy ;) i to w momentach kiedy nasi tracili piłke.

Faktem jest, ze emocje były choc nie koniecznie na takie czekałem.

ale kurde Polska jest na 62 miejscu w rankingu :)

No nie do końca tak, wszak jest wśród 16 najlepszych drużyn Europy :)

Kiedy Polacy grali pierwsze 20 min. w Szczecinie grzmiało na niebie, po grzmotach przestali grać, jak to wytłumaczyć.

nie mam pojecia dlaczego Smuda nie wprowadzil do gry Adamiakowej w koncowce.... Taki jocker moglby zmienic wynik meczu...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

ie mam pojecia dlaczego Smuda nie wprowadzil do gry Adamiakowej w koncowce

...i biedronki co by Greków sama myliła.

Przynajmniej płemieł stanął na wysokości zadania i ładnie skomentował kiepski mecz.

Edytowane przez xniwax

Od trzydziestu lat to samo, po strzale i prowadzeniu zaczyna się popadać w samouwielbienie i już zaczyna liczyć się dutki za wygrany mecz odpuszczając wszystko. Wiadomo, wygrywamy ! Do tego zawodnicy nie do końca rozumieją, ze piłka kopana to gra zespołowa. 1:1 z osłabionymi Grekami to super wynik. Jak na naszych "chłopców z placu".

A taką miałem radochę jak strzelili gola, a potem kiedy Grecy "osłabli" i liczyłem na więcej...

i liczyłem na więcej...

Każdy liczył i wyszło, że nie umiemy liczyc.

Edytowane przez xniwax

Dzieki! No to kicha pewnie cos jest spirdzielone przy tych konwersjach systemowych.

WTF? Wlasnie obrazu nie bylo przez kilkadziesiat sekund a potem fonii przez kilka minut, musieli ze studia komentowac.

Nawrzucali, fakt.

Ale mimo że Czesi pod względem rzemiosła nie byli źli, to jakieś takie nastawienie skazańców mieli. Jakby nie mogli się doczekać końca tego meczu.

Rosjanie będą mieli możliwość udowodnić swoją wartość dopiero gdy trafią na klasową i zmotywowaną drużynę. Ale to dopiero w fazie pucharowej. Póki co to ja ich w finale raczej nie widzę na razie.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Piękny mecz w wykonaniu piłkarzy Rosji. Świetny Arszawin, niewiele gorsi inni. I znowu kiepski bramkarz tym razem schodzący gwiazdor Cech. Gdybym po dzisiejszych meczach typował wychodzących z tej grupy to Rosja i Grecja.

Brakuje młodego Smolarka , zmarnował Smuda szansę na dwóch atakujących , sam Lewy nie wygra meczu.

Smolarek miał intuicję i błysk poza tym nie raz ratował dupę naszym.

Nie wiem o co chodzi Smudzie , brak zmian w 70 minucie jest kalectwem umysłowym.

Nie wiem dlaczego nasi jak zwykle liczą na jakiś cud? Tu trzeba po prostu grać i w końcu uzmysłowić sobie,że mecz trwa 90 minut,a nam sił ledwo starcza na pierwszą połowę! Jest jak zwykle, czyli do dupy...

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.