Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Odczep się ode mnie staruszku bo mi tylko działasz na nerwy.

A Ty młodzieńcze z łaski swojej zakończ to permanentne trollowanie.

Idź na jakąś dyskotekę, poderwij kilka panienek. Może jak Ci spłynie,

to ochłoniesz tu i nie będziesz pisał takich bzdur. ;-)

Edytowane przez soundchaser

permanentne trollowanie

Zupełnie zwariowałeś, właśnie takiego pokroju osobnicy są winni zapaści naszego kraju w niemal wszystkich dziedzinach, kiedyś Polska była potęgą w piłce nożnej, obejrzyj video, zobacz co w bramce wyprawiał Młynarczyk, jakie piłki wyciągał, to co teraz na tej pozycji dziś oglądaliśmy to była całkowita kompromitacja i żenada !!!

obejrzyj video, zobacz co w bramce wyprawiał Młynarczyk, jakie piłki wyciągał, to co teraz na tej pozycji dziś oglądaliśmy to była całkowita kompromitacja i żenada !!!

Co Ty możesz o tym wiedzieć dzieciaku.

Idź już spać, ochłoń...swoje frustracje wyładuj na żonie.

747,

myślałem, że prezentujesz wyższy poziom,

ale Ty się zwyczajnie nawaliłeś i jak zawsze w takim przypadku wychodzi szydło z worka.

Musisz iść na terapię. ;-)

Spokojnej nocy.

100

Sukces był na wyciągnięcie ręki, kolejny przeciwnik potencjalnie do pokonania, to co dziś robili nasi piłkarze na boisku nie daje się niczym innym wytłumaczyć jak tylko porażką mentalną, a za coś takiego odpowiada nadbudowa z trenerem na czele.

W zbliżeniach widać było kompletnie psychicznie pasywnych zawodników, wręcz bezradnych, to powinien być mecz życia, nie tylko w rozumieniu pełnej determinacji typu gryzienie trawy, lecz również w mistrzostwie techniczno-taktycznym.

To był niewątpliwie najsłabszy występ w tych zawodach, zawsze każda drużyna w turnieju ma słaby mecz, jeśli dotąd nie przegraliśmy w fazie wcześniejszej, to wypadł na dziś i zakończył udział w turnieju.

Sukces był na wyciągnięcie ręki

Owszem

kolejny przeciwnik potencjalnie do pokonania

Owszem

To był niewątpliwie najsłabszy występ w tych zawodach

Bzdura. Gówno znasz się na piłce.

uda się następnym razem.

Nie żartuj, Boniek dostał żółtą kartkę ni nie grał w walce o finał, co spowodowało osłabienie naszej drużyny, do tej pory nie mieliśmy realnej szansy na zdobycie mistrzostwa świata, a wtedy uważam że nasza drużyna była najlepsza na świecie.

"""W półfinale Polacy po raz drugi w tym turnieju zmierzyli się z reprezentacją Włoch. W spotkaniu tym z powodu otrzymania dwóch żółtych kartek nie mógł wystąpić Zbigniew Boniek. Trener Antoni Piechniczek nie zdecydował się na wystawienie w jego miejsce Andrzeja Szarmacha, czołowego strzelca ligi francuskiej. Włosi bez większego trudu pokonali biało-czerwonych 2:0, a obydwa gole strzelił ponownie Paolo Rossi. Po mistrzostwach Paweł Janas tak skomentował ten mecz: „Byliśmy o krok od wielkiego finału. W decydującym meczu z Włochami zagraliśmy słabiej, mieliśmy akurat nie najlepszy dzień i nie udało nam się wykorzystać szansy"""

Gówno

Cały temat ufajdałeś, jak Ci nie wstyd, gdzie Twoja kultura, może tu zaglądają dzieci, skąd się biorą tu takie nieprzyjemne osoby ?

opierdolić

Tyle potrafisz ?

Nie żartuj, Boniek dostał żółtą kartkę ni nie grał w walce o finał, co spowodowało osłabienie naszej drużyny

Boniek ? A co on tez grał w dzisiejszym meczu ? :)

Edytowane przez daris666

Zero krzemu w torze, to grać nie może ?

Mistrzostwa są we Francji, Boniek jest szefem PZPN, Platini jest wielką personą na tych zawodach, mieliśmy czyste pole do wielkiego finału, czy wy ludzie wszyscy powariowaliście ???

Kiedy będzie druga taka okazja ??

Boniek ? A co on tez grał w dzisiejszym meczu ? :)

Dostrzegam, że dołączasz do osób, które doskonale wiedzą co piszą tu dziś..

Ten mecz był do wygrania, ale Nawałka zamiast zaryzykować zagrał po kunktatorsku na dociągnięcie do karnych. Trzymał do końca Milika któremu nie wyszedł żaden strzał, Kapustkę wpuścił co najmniej o 10 minut za późno. Po co zabrał Linettego, zawodnika z ciągiem na bramkę i naprawdę niezłym strzałem, skoro nawet w takiej sytuacji go nie wpuścił?

Jestem Europejczykiem.

Mogliśmy spokojnie dojść do finału, mając legitymację w postaci Lewandowskiego, nikogo by to nie zdziwiło.

mecz był do wygrania

Dokładnie, do tego do łatwego wygrania, historia pamięta istne rzezie, ten mecz był spacerkiem na ich tle..

Ten mecz był do wygrania, ale Nawałka zamiast zaryzykować zagrał po kunktatorsku na dociągnięcie do karnych. Trzymał do końca Milika któremu nie wyszedł żaden strzał, Kapustkę wpuścił co najmniej o 10 minut za późno. Po co zabrał Linettego, zawodnika z ciągiem na bramkę i naprawdę niezłym strzałem, skoro nawet w takiej sytuacji go nie wpuścił?

Teroski to kożden mundry, psiamać...:(

A, żem zakład o podwójną kawę przegrał, to uj...

Teroski to kożden mundry, psiamać...:(

A, żem zakład o podwójną kawę przegrał, to uj...

Mnie już od sześdziesiątej minuty szlag trafiał, że Nawalka niczego nie robi. Jak nawet w siedemdziesiątej nie wpuścił Kapustki to już coś czułem. Quaresma wchodzi i dalej nic, dopiero po dwóch minutach zmiana.

Jestem Europejczykiem.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.